Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/12

Σελήνη στον Αιγόκερω – Κάνω αυτό που πρέπει χωρίς περιστροφές

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/12


Κι ενώ πολλοί από εμάς δρομολογήσαμε θέματα και καταστάσεις με την τελευταία πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη του χρόνου, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 13/12 στις 23:43 το βράδυ.

Από αυτή τη θέση μας δίνει να καταλάβουμε πως η πειθαρχία, αποτελεί εγγύηση για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14/12, 00:45 μετά τα μεσάνυχτα, μας δημιουργεί την ανάγκη από το προηγούμενο βράδυ να διαχωρίσουμε τα συναισθήματα από τη λογική και να προσπαθήσουμε να τα συνταιριάξουμε με τρόπο ώστε να μην υπερισχύσει κανένα εις βάρος τους άλλου.

Στις 7:00 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό ξεκινά την ημέρα μας με μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε όλους και σε όλα, η οποία σιγοβράζει μαζί με μια ανησυχία, που γίνεται εύκολα θυμός. Αν πρόκειται να συνεργαστούμε ή να διαπραγματευτούμε, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στις αντιδράσεις μας, γιατί η καχυποψία μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Η έλλειψη διπλωματίας με αυτή τη θέση της Σελήνης μπορεί να τινάξει τις προσπάθειές μας στον αέρα.

Στις 12.24 το μεσημέρι η κορύφωση του εξαγώνου με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 13.31 η σύνοδος με τον Πλούτωνα, είναι όψεις πολύ σημαντικές, για την έκβαση μιας κατάστασης.

Η επιρροή τους θα διαρκέσει ως το βράδυ και η ανασφάλεια που δημιουργούν είναι έντονη. Αισθανόμαστε πως όλα πρέπει να γίνουν χωρίς παρεκκλίσεις και η αυστηρή στάση μας είναι ανυποχώρητη. Η συναισθηματική μας κατάσταση είναι ευάλωτη και έτοιμη να ξεσπάσει σε κάθε αντίρρηση ή υποψία, πως οι άλλοι δεν τηρούν τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις τους.

Εμμένουμε στις θέσεις μας χωρίς καμία παραχώρηση είτε δικαιολογημένα είτε αδικαιολόγητα, έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα.

Στις 15/12 στις 10.17 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη ανοίγει την ημέρα με ένταση, νεύρα και παρορμητικές κινήσεις. Ως νωρίς το μεσημέρι η επιρροή της θα φέρει σε πολλούς δυσάρεστες καταστάσεις, στις οποίες οι πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε σκοντάφτουν σε τοίχους λόγω της βιασύνης και της επιθετικής μας συμπεριφοράς. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε αυτές τις ώρες να κινηθούμε ή να αποφασίσουμε για οποιοδήποτε θέμα.

Στις 23.16 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, μαλακώνει τη διάθεση, μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο διαλλακτικά, προτιμώντας να απομονωθούμε για να σκεφτούμε καλύτερα, βρίσκοντας και τρόπους να εκτονώσουμε το θυμό μας.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι νιώθουν μεγάλη ψυχολογική φόρτιση και συγκρούονται αναπόφευκτα με τις επιθυμίες τους αλλά και με όσους τις αφορούν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι διαχειρίζονται καλύτερα τα θέματα και παίρνουν παράταση, ώστε να αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες προτιμούν να σφυρίζουν αδιάφορα, γύρω από τα ενοχλημένα αυτιά των άλλων.

Στις 23.54 η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για να εξομαλύνει τα πνεύματα, με τη φιλική και πρωτότυπη φύση της.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved