Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/12

Την ώρα που η Αθήνα θεωρείται η χειρότερη πόλης της Ευρώπης σε ποιότητα ζωής, το CNN δείχνει τους Έλληνες χωρίς δουλειά να ζουν από ελεημοσύνη, το ένα μαγαζί κλείνει μετά το άλλο και ευρώ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, η φιλεύσπλαχνη ελληνική κυβέρνηση θέλει να ανοίγουν τα καταστήματα την Κυριακή για να στηρίξει τους μικρομεσαίους. Ποιους; Άκουσα ή μάλλον διάβασα καλά; Μα αυτό το είδος αγαπητοί το έχετε ήδη εξαφανίσει. Δεν υπάρχει! Χαράτσια, τέλη επιτηδεύματος, έκτακτοι φόροι και μια σειρά από σκληρά μέτρα τους εξόντωσαν κυριολεκτικά. Να 'ταν κι άλλοι... με τις ευλογίες σας.

Όσο για το λόγο που θέλετε να ανοίξουν, δεν είναι βέβαια για να στηριχτούν οι μικρομαγαζάτορες που αρκετοί από δαύτους ήδη ανοίγουν τις Κυριακές μήπως και επιβιώσουν κόντρα στην παντοδυναμία των μεγάλων αλυσίδων, -συνήθως ξένων συμφερόντων- που δεν πληρώνουν μία στο κράτος, αφού έχετε φροντίσει για αυτό. Αυτές ωφελούνται από το μέτρο, αφού πλέον οι «μικροί» δεν θα έχουν καμία ελπίδα! Αλλοίμονο βέβαια αν μας λέγατε φάτσα κάρτα «δεν μου καίγεται καρφί για όλους εσάς τους μικρούς εγώ είμαι με τους μεγαλοκαρχαρίες». Γιατί, τους μικρούς βάζετε μπροστά για να ανοίξουν οι πόρτες του μονοπωλίου και της ασύστολης από κοινού μάσα σας.

Το θέμα είναι πόσοι νοήμονες από εμάς θα αρνηθούν να «τσιμπήσουν», μεταθέτοντας τα ψώνια τους για την Κυριακή και θα αποδοκιμάσουν αυτήν την ιδέα που θα αφανίσει κάθε «μικρό». Εξ άλλου μια... έρμη ημέρα μας έμεινε για να την αφιερώσουμε στις πραγματικές μας ανάγκες και όχι στις τεχνητές ή κατά παραγγελία που μας θέλουν εργαζόμενα και καταναλωτικά ζώα.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Κρόνος/Άδης= Βόρειος Δεσμός/Απόλλων= Σελήνη/Ουρανός= Δίας/Ποσειδώνας= Δίας/Ζευς= Αφροδίτη/Απόλλων= Μηδενική Κριού/Ποσάιντον= Ουρανός/Κιούπιντο:

Ελεύθερη εμπορική δραστηριότητα. Η υγεία υποφέρει μέσω της εργασίας. Θάνατος ως αποτέλεσμα μακροχρόνιας ασθένειας ή από ένα όπλο. Γυναίκες που τείνουν στη βία. Βλάβες και τραυματισμοί που προκαλούνται από μια γυναίκα. Αιτία τραυματισμών από έναν δημόσιο σάλο. Μια γυναίκα προκαλεί ένα σωστό πανδαιμόνιο. Αρραβώνας που είναι για πλάκα. Μακριά και αγαπημένοι. Όμορφη εξωτερική εμφάνιση, αλλά εσωτερικό αποκρουστικό. Δραστηριότητες με αρνητικά αποτελέσματα, που τελειώνουν με απώλειες. Τύχη μέσω της ενεργητικής εργασίας. Ευτυχής προκατασκευή. Οικεία φιλία μέσω της επιστημονικής ή οικονομικής δραστηριότητας. Ηθικές υποθέσεις. Διανοητικές τοποθετήσεις. Ακλόνητη φιλοσοφία ή προοπτική της ζωής. Ξαφνικές δυσάρεστες σκηνές στην ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού.


Η αγάπη δεν πρέπει να πονάει. Αν είστε μέσα σε σχέσεις που έχουν ένα όμορφο περιτύλιγμα αλλά σας πληγώνουν, τότε μην μένετε με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι άλλοι θα αλλάξουν. Μην περιμένετε οι άλλοι να κάνουν για εσάς, αυτό που εσείς οφείλετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να νιώσουν καλύτερα παρά να γίνουν καλύτεροι γιατί αναζητούν μια ανώδυνη λύση στα προβλήματα τους, που κατά κανόνα δεν υπάρχει. Κάτι θα αφήσετε, κάτι θα κερδίσετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το χρήμα είναι καλός υπηρέτης αλλά κακός αφέντης» Αλέξανδρος Δουμάς


Το video της ημέρας: «Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι»

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved