Γενέθλια στις 13/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 13/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Με μια Νέα Σελήνη να συνοδεύει τα γενέθλια σας, η χρονιά αναμένεται να είναι εμφατική, ιδιαίτερα στα θέματα του γενέθλιου οίκου του ωροσκοπίου σας, που την φιλοξενεί. Ένα νέο ξεκίνημα είναι στο πρόγραμμα, ενώ από τις υπόλοιπες επιρροές ξεχωρίζει αυτή που έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Επίθεση... κι ότι βγει!


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Με δεδομένη την διάθεση σας για μια ανανέωση εφ' όλης της ύλης, δύο τινά μπορεί να συμβούν. Είτε ο σύντροφος σας να σας ακολουθήσει, συγκροτώντας έτσι ένα σούπερ δίδυμο, είτε να αδιαφορήσει, οπότε εκεί πάμε ολοταχώς για... διάλυση! Όπως κι αν έχει πάντως φαίνεται πως θα έχετε μεγάλη «πέραση».

Αδέσμευτοι: «Ουκ εν τω πολλώ το ευ» λέει το αρχαίο ρητό και σίγουρα θα πρέπει να κρατήσετε το δίδαγμα του σε μια άκρη του μυαλού σας. Ευκαιρίες για να μπείτε σε μια σχέση θα υπάρξουν πολλές -περισσότερες του... αναμενομένου- από εκεί και ύστερα όμως αρχίζουν να «μετράνε» πράγματα που δεν είναι διόλου δεδομένα, όπως για παράδειγμα η ποιότητα και η σταθερότητα των σχέσεων σας. Οι πιο τυχεροί βέβαια θα βρείτε «τον άνθρωπο σας» αλλά κατά πλειοψηφία ενδέχεται να χαθείτε κάπου ανάμεσα στην καλοζωία, την αστάθεια και τις... παραλληλίες!

Οικονομικά


Οι ουρανοί σας θέλουν διεκδικητές και όχι επαναπαυμένους. Γι' αυτό λοιπόν ανασκουμπωθείτε και επιδιώξτε το καλύτερο δυνατό, αφού έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το «μπαμ». Στον αντίποδα όμως θα χρειαστεί να παλέψετε με θεούς και δαίμονες για να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Μαχητές... με το στανιό, δηλαδή! Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα προβλέπεται περισσότερη δουλειά και κούραση, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τα επιθυμητά ανταλλάγματα. Κατά κάποιο τρόπο «θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα», αναλαμβάνοντας ευθύνες που κανονικά ανήκουν σε άλλους, με το «ευχαριστώ» να είναι... είδος υπό εξαφάνιση!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved