Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/12

Την χρονιά των θριαμβολογιών της κυβέρνησης για επιτυχίες και αποφυγή της χρεοκοπίας, ο Γ. Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι το 2012 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που η Ελλάδα πτώχευσε και μάλιστα εις διπλούν. Όπως ο ίδιος εξηγεί, πτώχευση σημαίνει ότι το κράτος δεν μπορεί να αποπληρώσει τα τοκοχρεολύσια του στο ακέραιο και όχι όπως ο πολύς κόσμος νομίζει πως το κράτος θα κατεβάσει ρολά. Η πρώτη πτώχευση ήταν το Φεβρουάριο που οι δανειστές ως άλλοι μαφιόζοι μας έκαναν μια πρόταση που δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε και κούρεψαν το χρέος το οποίο βάπτισαν «εθελοντικό» και η δεύτερη το Δεκέμβριο. Ως συμπέρασμα αντί να πιστεύετε αυτά που ακούτε ότι «τάχα τη γλιτώσαμε και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειροτέρα» πιστέψτε αυτό που ζείτε στο πετσί σας και αντί να ντοπάρεστε με παραμύθια αντιμετωπίστε την πραγματικότητα. Εξάλλου, όπως έλεγε και ο Μέναδρος όσο και να αποφεύγεις τη μάχη στο τέλος θα τη δώσεις.


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Ποσειδώνας/Βόρειος Δεσμός= Άρης/Κρόνος Υποθετικός= Βόρειος Δεσμός/Ζευς= Ήλιος/Κιούπιντο= Ερμής/Αφροδίτη= Δίας/Άδης= Κιούπιντο:

Μια σχέση η οποία λήγει, η οποία εγκαταλείπεται, η οποία δεν έχει στήριγμα. Το άτομο που ενεργεί ανεξάρτητα. Ανώτερος αξιωματικός. Αστυνόμος. Ένας ηγέτης στα δύσκολα. Η ειδική αποστολή. Δεν φοβάμαι την φωτιά. Ένα άτομο που έχει ενδιαφέροντα σε εξωραϊστικούς και κατά τόπους συλλόγους. Σκέψεις για ένα γάμο. Ο μήνας του μέλιτος και το ταξίδι αυτού. Καλλιτεχνική σκέψη. Χαιρετίζοντας μια προσπάθεια φίλων και γνωστών. Ματαιοδοξία. Φτώχια. Καθημερινές ανησυχίες. Ανησυχίες για την οικονομική πορεία της ζωής. Πνευμονικά προβλήματα. Το παντρεμένο άτομο αλλά κι γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με τον πατέρα. Ο πεθερός. Η ήμερα τελέσεως γάμου, σύναψη συμφωνίας. Οι μικρές ενώσεις .Οι λέσχες και τα club. Το να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας. Κοινωνικότητα.


Μαζί με τα θέματα καθημερινότητας, την οικονομική κρίση, την ανεργία και την εγκληματικότητα, ίσως σας απασχολήσουν έντονα και κάποιες σχέσεις, που παραπαίουν, όχι απαραίτητα ερωτικές. Σε κάποιες περιπτώσεις θα αποφασίσετε να βγείτε από μια σχέση που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έκανε τον κύκλο της, ενώ σε άλλες θα θελήσετε να αισθανθείτε ότι ανήκετε σε μια ομάδα μικρή ή μεγάλη με κοινά όνειρα και ιδανικά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η έξοδος βρίσκεται συνήθως εκεί που ήταν η είσοδος» Stanislaw Jerzy Lec


Το τραγούδι της ημέρας: Phyrosun - Δεν Είμαι Καλά μα... θα γίνω καλά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved