Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/12

Τα φοροεισπρακτικά μέτρα είναι σκληρά αλλά αναγκαία υποστηρίζει η κυβέρνηση γιατί διαφορετικά, τέρμα οι συντάξεις, πάπαλα οι μισθοί του Δημοσίου και πάει λέγοντας... Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων συντάσσεται με αυτή τη γραμμή μοιρολατρικά, υποστηρίζοντας «τι να κάνουμε; Θα τα πληρώσουμε» ενισχύοντας τη γεύση της καραμέλας των πολιτικών μας «δεν υπάρχει άλλη λύση». Ωστόσο σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου των Οικονομικών, στην Ελλάδα λειτουργούν 20000 περίπου εταιρείες «off shore» από τις οποίες οι 19 000 δεν πληρώνουν φόρους, γιατί... έτσι τους αρέσει βρε αδερφέ, κουμάντο στα λεφτά τους θα τους κάνουμε; Δεν ξέρω μήπως μας δανείζουν και τους χρωστάμε κιόλας... Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου (όπου σηκώσεις πέτρα σκανδάλου... τον βρίσκεις) ανακοίνωσε την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς μνημονίου με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 23/4/2010, την ίδια στιγμή μείωσε το φόρο που πληρώνουν με το ζόρι 1000 εταιρείες αλλοδαπών συμφερόντων μέχρι και 92%.

Αλήθειες, που πόσοι τις μαθαίνουν; Πόσοι συνταξιούχοι που πήγαν και ψήφισαν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει; Πόσοι Έλληνες σε καθημερινή βάση το μόνο που ακούνε είναι «ας προσέχατε, καλά να πάθετε»; Οι περισσότεροι... Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση αν η αγανάκτηση που οι πολλοί νιώθουν δεν ήταν του τύπου «αχ! τι πάθαμε» αλλά «δεν σας ανέχομαι άλλο»;

Όμως, πως θα συμβεί αυτό όταν οι περισσότεροι από το πρωί μέχρι το βράδυ λούζονται με ψέματα; Όσοι λοιπόν διαθέτετε... σαμπουάν κατά της ψευτίτιδας, δώστε το και στους άλλους, μπας και δουν!


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Άρης= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Αφροδίτη/Ζευς= Απόλλων/Ζευς= Ωροσκόπος/Άδης= Μηδενική Κριού/Δίας:

Η καθημερινή εργασία. Ο χρόνος της εργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα ενεργό άτομο. Φυσική εργασία που γίνεται με μεράκι. Παραγωγικές ιδιότητες και δυνατότητες. Επαφή ή δραστηριότητα με υλικά απόβλητα, μπάζα κλπ. Έκθεση του εαυτού μας σε μεγάλο κίνδυνο. Η σύζυγος. Συνεσταλμένος στην αγάπη. Σιωπηλός θαυμαστής. Αδιάφορος στην αγάπη. Καλή τύχη. Ικανοποίηση. Κατοχές. Χρήματα. Καλή τύχη και γενικότερα επιτυχία. Γενική ικανοποίηση.


Μέσα σε όλα τα απλά και καθημερινά πράγματα με τα οποία θα ασχοληθείτε, σήμερα, θα βρείτε κάτι που θα ανάψει μέσα σας τη φλόγα για δημιουργία και θα του παραδοθείτε με πάθος, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου, της σκέψης και της φροντίδας σας. Αν τώρα χρειάζεται να αποφύγετε κάτι ή πολύ περισσότερο κάποιους, αυτοί δεν είναι παρά οι υπέρμετρα αισιόδοξοι, για διαφορετικούς λόγους οι επίσης υπέρμετρα απαισιόδοξοι αλλά κυρίως όσοι ή όσες έχουν μάθει ή επιλέξει να αδιαφορούν μπροστά στον πόνο ή την ευτυχία των άλλων. Δεν υπάρχει χειρότερη συνήθεια από την αδιαφορία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία» Αλεξάντερ Σολζενίτσιν


Το τραγούδι της ημέρας: Βασίλης Καρράς-Όλα ένα ψέμα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved