Γενέθλια στις 11/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 11/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας προβλέπεται να είναι αρκετά «ομιχλώδης» κι εσείς μέσα από λάθη, αβλεψίες, δολιότητες, απάτες, αντικατοπτρισμούς και παρεξηγήσεις, καλείστε να βρείτε τον μίτο της Αριάδνης, που οδηγεί στην έξοδο από τον λαβύρινθο της ασάφειας. Τα καλύτερα αποτελέσματα πάντως θα έρθουν αν χρησιμοποιήσετε πρώτα τη διαίσθηση και ύστερα τη λογική σας.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Ο ορίζοντας σας δείχνει πλατύς, τόσο ώστε η υπάρχουσα σχέση σας να τίθεται υπό... αμφισβήτηση! Νέες «πολλά υποσχόμενες» γνωριμίες θα σας βάλουν σε πειρασμό, αφού θα πιστέψετε πως επιτέλους βρήκατε ένα πρόσωπο που σας εκφράζει 100%. Το πιθανότερο όμως -για να μην πω το βέβαιο- είναι τα φαινόμενα να απατούν, οπότε κρατήστε και μια «πισινή».

Αδέσμευτοι: «Όλο λάδι, λάδι κι από τηγανίτα τίποτα»! Ανάλογο είναι το κλίμα και για σας, με τη διαφορά πως δεν θα ρισκάρετε παρά μόνον την... πίστη σας στα παραμύθια! Επιπλέον όμως, θα πρέπει να έχετε το νου σας μήπως άθελα σα γίνεται μέρος ενός «παιχνιδιού», που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. Όπως κι αν έχει πάντως μπορείτε άφοβα να ζήσετε έναν μεγάλο πλατωνικό έρωτα, εξ... αποστάσεως!

Οικονομικά


Σε μια χρονιά που η εμπιστοσύνη βρίσκεται στα αζήτητα, είναι επιζήμιο να εμπιστεύεστε άτομα που ακόμη κι αν έχουν καλές προθέσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Καλές είναι οι υποσχέσεις και οι ελπίδες αλλά σε αυτήν την φάση δεν πρέπει να τις πάρετε στα σοβαρά, ούτε βέβαια και τις φήμες περί «κρυμμένων θησαυρών» που σας περιμένουν. Όσον αφορά λοιπόν επενδύσεις και τοποθετήσεις χρημάτων, άνθρακες ο θησαυρός! Επιπλέον φαίνεται πως είστε περικυκλωμένοι από παντός είδους επιτήδειους που «λιγουρεύονται» τα υπάρχοντα σας, γι' αυτό μην τα εκθέτετε σε δημόσια θέα. Θα χάσετε που θα χάσετε κάποια από μόνοι σας, μην τα προσφέρετε κιόλας στο... πιάτο!

Εκείνο που μπορείτε να επιδιώξετε είναι πρώτον η διαλεύκανση κάποιων «μυστήριων» οικονομικών διαδρομών ή ενός «στημένου» οικονομικού παιχνιδιού και δεύτερον την διαγραφή-εξαφάνιση κάποιων χρεών σας. Οι πιο τυχεροί βέβαια μπορείτε να ελπίζετε και σε κάποιου είδους «θαύματος», με την έννοια να σας χαριστεί κάτι σημαντικό.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved