Γενέθλια στις 10/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 10/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Από τη μια πλευρά, η αισιοδοξία σας μπορεί να ανοίξει κάποιες πόρτες που έμοιαζαν απαραβίαστες. Από την άλλη όμως δεν θα πρέπει να δώσετε βάση σε πολλά υποσχόμενες προοπτικές, εκτός κι αν είναι καθαρό προϊόν της διαίσθησης σας, την οποία καλό είναι να εμπιστεύεστε. Οι πιο τυχεροί πάντως θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει εντυπωσιακά προς το καλύτερο.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Αλλαγές... υπάρχουν και μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακές ώστε η τωρινή σχέση σας να γίνει μια ενδιαφέρουσα ανάμνηση! Εξ αιτίας των νέων δεδομένων και ενδιαφερόντων, η απόσταση μεταξύ υμών και του συντρόφου σας, ολοένα θα μεγαλώνει και κάτω από αυτές τις συνθήκες κάθε ισορροπία δείχνει δύσκολη. Σε μια πιο ήπια εκδοχή θα βιώσετε μαζί καταστάσεις που για τον κοινό νου είναι κάπως extreme.

Αδέσμευτοι: Είτε σας αρέσει, είτε όχι ετοιμαστείτε να μπείτε στο κλαμπ των δεσμευμένων, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδευτεί από ραγδαίες και απρόβλεπτες εξελίξεις. Το «περίεργο» της υπόθεσης είναι πως όσο ξαφνικά θα ζευγαρώσετε -και μάλιστα με αιώνιους όρκους- άλλο τόσο απότομα μπορεί να επανέλθετε στην πρότερη κατάσταση σας. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε τις νέες εμπειρίες σας, ακόμη και τις πιο «εξεζητημένες».

Οικονομικά


Η οικονομία και η προνοητικότητα θα σας προφυλάξουν από τα χειρότερα και ιδίως από απατηλές ή δόλιες καταστάσεις. Αν εξαιρέσουμε την απρόσμενη βοήθεια από τρίτους ή την ίδια την τύχη... αυτοπροσώπως, που θα κτυπήσει την πόρτα των (πολύ) τυχερών, η οικονομική και επαγγελματική καθημερινότητα σας θα είναι μάλλον «στριμωγμένη» και όσο περνά ο καιρός το άγχος σας θα μεγαλώνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτύχετε, απλά θα δώσετε εξετάσεις, τις οποίες καλό είναι να περάσετε.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved