Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/12

Ο κ Λοβέρδος γυρνά τα κανάλια για να διαβεβαιώσει ότι ήταν μόλις δυόμισι χρόνια υπουργός και όχι είκοσι όπως νομίζει ο κόσμος. Καλά που μας το θύμισε για να κάνουμε μια ευχαριστήρια δέηση, αφού αν έμενε περισσότερο, τότε τσιρότα και ασπιρίνες θα βρίσκαμε μόνο στη μαύρη αγορά.

Στην δε κυβέρνηση, είτε υπάρχει (;) συνεννόηση μπουζούκι, είτε η δουλειά είναι στημένη. Το πρωί βγαίνει εγκύκλιος για κατάργηση των επιδομάτων και έπειτα ο Άγιος Σαμαράς που μόνο το φωτοστέφανο του λείπει, βγαίνει και λέει «θα δώσω επίδομα για κάθε παιδί». Σωτήρα μας και σε είχαμε παρεξηγήσει! Τα ίδια όμως γίνονται και με άλλες διατάξεις τις οποίες ο ηρωικός Αντώνης τις παίρνει μόνος του πίσω, προτάσσοντας τα στήθη του. Λες και δεν ξέρει πρώτος τι κάνουν οι υπουργοί του...

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο κυνηγητό σε γονείς και παιδιά θυμίζει έντονα τον Ηρώδη αλλά και τις δημογραφικές πολιτικές σε χώρες με υπερπληθυσμό. Και για να μην είμαι άδικος, στην Κίνα το δεύτερο παιδί είναι ποινικό αδίκημα, ενώ στην Ελλάδα τα φωτεινά μυαλά μας το κάνανε μόνον τεκμήριο. Λέτε το επόμενο βήμα να είναι ο «φόρος εγκυμοσύνης»;


Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ωροσκόπος/Άδμητος= Σελήνη/Ζευς= Σελήνη/Ποσειδώνας= Μεσουράνημα/Κούπιντο:

Για να εγκλιματιστεί γρήγορα. Ένα τυχερό άτομο. Μια τύχη όπου οι άλλοι την ζηλεύουν. Ανταγωνισμός. Εύθυμη διάθεση. Τύχη μέσω της δημιουργίας. Φως. Φωτιά. Ένα γλέντι. Μια γυναίκα που γίνεται ευτυχισμένη από τη διαίσθηση ή τα συναισθήματα της. Ανενόχλητο υπόλοιπο νύχτας. Ύπνος καλός. Ευχάριστα όνειρα. Ικανοποίηση και ευτυχία μέσα από την εργασία.


Τύχη υπάρχει, κατά το... λεφτά υπάρχουν! Όμως, όσο πιο γρήγορα εξοικειωθείτε με τη γραμμή εργαλείων που διαθέτει ο «υπολογιστής» της προσωπικότητάς σας, τόσο πιο άνετα θα σερφάρετε στο «διαδίκτυο» της ζωής σας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και το ταλέντο σας κι όχι να περιμένετε το μάνα εξ ουρανού ή να κινείστε... στο βρόντο! Αντί να βουτάτε για «ψάρια» στα τυφλά, φτιάξτε καλύτερα ένα δίχτυ ή βάλτε το σωστό «δόλωμα» και... καλή σας όρεξη!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος παντρεύεται το πνεύμα της εποχής του, θα βρεθεί χήρος στην επόμενη» William Ralph Inge


Το τραγούδι της ημέρας: Def Leppard – Pour some sugar on me

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved