Γενέθλια στις 9/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 9/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από αλλαγές και επεκτάσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι αρκετά θεαματικές. Χρειάζεται όμως προσοχή απέναντι σε παραπλανητικές καταστάσεις ή σε άτομα που «τάζουν» χωρίς να είναι σε θέση να εκπληρώσουν την υπόσχεση τους.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Όλα βαίνουν καλώς, τουλάχιστον μέχρι να... αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει! Πάντως, είτε πρόκειται για «στάχτη στα μάτια», είτε για «πονηρές» κινήσεις, δεν θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία, αφού πολλά λέγονται και τίποτα δεν γίνεται. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι ίσως να απομακρυνθείτε από τον σύντροφο σας για ένα διάστημα, κάτι που μάλλον θα θεριέψει την επιθυμία σας.

Αδέσμευτοι: Στην περίπτωση σας, με δεδομένη την επιρροή του Ποσειδώνα, ταιριάζουν γάντι οι στίχοι του Κώστα Βίρβου από την «Προξενήτρα».

«Που λες Αντώνη 'μ το Ρηνάκι

σου πάει για ταίρι μια χαρά

κι ας είν΄ αλλήθωρο λιγάκι

κι ας βαριακούει μια σταλιά.

Αν πάρεις άλλη να 'χει χούι

Κι ότι της λένε να τ' ακούει

Και να τα βλέπει όλα γύρω

Σε βλέπω Αντώνη 'μ ζωντοχήρο.»

Οικονομικά

«Άνθρακες ο θησαυρός»... Εδώ χρειάζεται προσοχή, αφού φαίνεται πως είτε παίρνετε λάθος πληροφορίες, είτε το «κόλπο» είναι στημένο. Αποφύγετε τις σοβαρές επενδύσεις, φυλάξτε τα νώτα και τα κεκτημένα σας από έξωθεν επιβουλές και γενικότερα έχετε... μάτια και στην πλάτη!

Πάντως, η διαίσθηση σας μπορεί να σας προστατεύσει από τις κακοτοπιές, αρκεί να την ακούσετε. Οι πιο τυχεροί μάλιστα μπορεί να γίνουν κατά λάθος... πλούσιοι!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved