Γενέθλια στις 8/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 8/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η εναλλαγή εσωστρέφειας και εξωστρέφειας, ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει αφού σε αρκετές περιπτώσεις θα αφήνετε στη μέση πλάνα και προγράμματα, από την άλλη πλευρά όμως θα έχτε τη δυνατότητα να δείτε το «νόμισμα» της ζωής κι από τις δύο όψεις του. Το «στοίχημα» σας είναι να παντρέψετε το παρόν με το παρελθόν και σίγουρα μπορείτε να ανταποκριθείτε επάξια. Ωστόσο, οι πολύ σοβαρές εξελίξεις και αποφάσεις αφορούν τον οικονομικό-επαγγελματικό τομέα, όπου φαίνεται πως είναι εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσετε με τα ίδια δεδομένα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Τα καλά νέα είναι πως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να φρεσκάρετε τη σχέση σας, ανατρέχοντας στο ξεκίνημα της και αναβιώνοντας κάποιες παλιές καλές στιγμές. Το... ενοχλητικό της όλης υπόθεσης είναι η πιθανή επανάκαμψη ενός προσώπου από το παρελθόν, που θα διεκδικήσει μια θέση στη ζωή -τη δική σας ή του συντρόφου σας- λες και ήταν... χθες!

Αδέσμευτοι: Η λαϊκή σοφία πρεσβεύει πως «το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται», στην περίπτωση σας όμως μπορεί να γίνει μια... εξαίρεση αφού η δημιουργία μιας σχέσης με πρόσωπο που έχετε ξαναβρεθεί μαζί είναι αρκετά πιθανή, δίνοντας σας μάλιστα την ευκαιρία για μια δημιουργική ανασκόπηση των πεπραγμένων σας. Στο «κόλπο» είναι και άτομα που γνωρίζετε παιδιόθεν ή σας συνδέει μια κοινή καταγωγή. Όπως λέει πάλι ο λαός, «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο»!

Οικονομικά

Εδώ, υπό την «επιτήρηση» του Πλούτωνα, καλείστε να αποφασίσετε αν θα επιμείνετε μέχρι τελικής πτώσεως σε μια πολιτική που φαίνεται να φτάνει σε αδιέξοδο ή αντίθετα θα «χορέψετε» στους ρυθμούς του «θα τα βροντήξω όλα χάμω και θα φύγω»! Οι ουρανοί πάντως σας συστήνουν να πράξετε το δεύτερο, αφού σε διαφορετική περίπτωση το μόνο που θα ικανοποιηθεί είναι η περιέργεια σας να μάθετε που και αν σταματάει η πτώση. Σε μια πιο ήπια εκδοχή, αυτό δεν θα συμβεί άμεσα σε εσάς αλλά σε πρόσωπα με τα οποία σας συνδέουν κοινά συμφέροντα.

Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να υποθηκεύσετε το μέλλον σας, ενδίδοντας σε πιέσεις και εκβιασμούς.

Πάντως, με δεδομένο τον απόλυτο χαρακτήρα των εξελίξεων, για τους πιο τυχερούς ή τους ήδη «καμένους», οι δραστικές αλλαγές θα σημάνουν την πλήρη αναγέννηση και αναβάθμιση τους από το καθεστώς μιας «επιλεκτικής χρεωκοπίας» σε εκείνο των τρία άλφα!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved