Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/12

Φτάσαμε στο Σάββατο και το κουΐζ της εβδομάδας. Το φετινό χειμώνα η μόνη ελπίδα για θέρμανση είναι η... καψούρα, που ακόμα δεν φορολογείται. Καιρός για δύο λοιπόν και σήμερα θέλω να βρείτε σε ποια εξίσωση περιέχεται το νόημα της φράσης «Σ' αγαπώ».

Α. Ήλιος/Αφροδίτη= Ερμής

Β. Ήλιος/Δίας= Κιούπιντο

Γ. Δίας/Κιούπιντο= Ήλιος


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Δίας/Κρόνος= Άρης/Άδης= Βόρειος Δεσμός/Κρόνος Υποθετικός= Σεληνη/Άδμητος= Σελήνη/Μεσουράνημα= Ερμής/Κρόνος Υποθετικός= Δίας/Κιούπιντο:

Η διάλυση ενός αρραβώνα ή γάμου. Ο άγαμος. Καθημερινή βρώμικη εργασία. Το άτομο που κουράζει το σώμα του. Το άτομο, που έχει απεχθή ή ανεπιθύμητη εργασία. Σοβαρή ασθένεια. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Κλήση για δικαστήριο. Το να εμπλακεί κανείς σε δικαστικό αγώνα ενάντια της πολιτείας ή του Κράτους. Η ημέρα και η ώρα του τέλους. Η προσωπική στάση αντιμετώπισης ενός τέλους. Ακινησία. Παραπληγία. Η επίδραση της σκέψης στο σώμα. Για να συλλάβουν τις μεγάλες σκέψεις. Ένα σώμα μέσω του μυαλού (πνεύμα). Πατέρας. Κυβερνητικό κεφάλι. Καθημερινή ευτυχία της οικογένειας. Τυχεροί συνεταίροι της ημέρας. Με τύχη και επιτυχία που εμφανίζονται καλλιτέχνες ή επιχειρήσεις. Το άτομο που γίνεται ευτυχισμένο μέσω της τέχνης του.


Σήμερα, είναι μια μέρα που κόντρα στις αντιξοότητες και τα τετελεσμένα, μπορεί να ανάψει το φωτάκι της έμπνευσης, οδηγώντας σας σε νέες ιδέες ή οπτικές. Κατά τα άλλα, οικογενειακές συνεστιάσεις, γιορτές και λιχουδιές θα σας μεταφέρουν νοερά πίσω στο χρόνο και θα σας θυμίσουν παλιές καλές στιγμές. Ακολουθώντας το φωτεινό αστέρι των ημερών, πολλοί θα βρεθείτε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κάνουμε καλά μόνο τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε» Colette

Το τραγούδι της ημέρας: The Moody Blues -Nigths in White Satin

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved