Lunar Dance: Γιατί έλκουμε συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή μας;

Αλήθεια έχετε σκεφτεί, πέρα από την προσωπική μας γοητεία, γιατί έλκουμε διαφόρους ανθρώπους και πώς λειτουργούμε στις σχέσεις μας;

Lunar Dance: Γιατί έλκουμε συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή μας;

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στο Ζυγό

Σε αισιόδοξες μέρες Τοξότη, η γλυκιά διάθεση για ομορφιά και αρμονία της Σελήνης στο Ζυγό, μας δημιουργούν μια ανάγκη για να προσέξουμε πως λειτουργούμε στις συντροφικές μας σχέσεις. Άλλωστε ο Τοξότης μας εισάγει σε νέους τρόπους σκέψης και μας καλεί να απελευθερώσουμε το μυαλό μας και να ανακαλύψουμε νέα πρότυπα συμπεριφοράς. Με την Σελήνη στο Ζυγό αυτή η εξερεύνηση μπορεί να πάρει σάρκα και οστά στον τομέα που σχετιζόμαστε με τους ανθρώπους γύρω μας και να μας προσφέρει καλύτερη κατανόηση τόσο του εαυτού μας, όσο και των ανθρώπων που σχετιζόμαστε.

kjkjkjkjkj

Αλήθεια έχετε σκεφτεί, πέρα από την προσωπική μας γοητεία, γιατί έλκουμε διαφόρους ανθρώπους και πώς λειτουργούμε στις σχέσεις μας; Στην τελική, ίσως ανακαλύψουμε ότι η Αστρολογία είναι ένα σύστημα που μπορεί να μας προσφέρει ένα προφίλ έλξης και να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την εικόνα μας ή κάποιου άλλου, όσον αφορά στην ερωτική ζωή.

Σας διαβεβαιώνω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά αυτήν την φορά χρειάζεται να ξέρουμε τον γενέθλιο χάρτη μας. Η ώρα γέννησης είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι αυτές οι πληροφορίες κινούνται με βάση ότι γνωρίζουμε που πέφτει η ακμή του κάθε μας οίκου. Αποκτήστε ένα δωρεάν αντίτυπο του γενέθλιο χάρτη σας εδώ.

Σκεφτείτε το γενέθλιο χάρτη ως μια ρουλέτα με ζώδια που περιστρέφεται γύρω από τους οίκους, που παραμένουν σταθεροί. Ο χρόνος που γεννηθήκαμε, καθορίζει σε ποιο σημείο θα σταματήσει στον τροχό. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα έχετε γνώση επί του θέματος. Οι τομείς της ζωής μας που αντιπροσωπεύονται από τους οίκους δεν αλλάζουν, αλλά το τι κάνουμε σε αυτές τις περιοχές όσον αφόρα στις σχέσεις μας, εξαρτάται από τα διαφορετικά ζώδια και τις όψεις.

Ας δούμε λοιπόν με μια γρήγορη ματιά, πως διαμορφώνεται το προφίλ μας έλξης:

jkjjkj

Δεύτερος Οίκος-----)Σε θέλω!: Τι κάνουμε, όταν μας έλκει κάποιος;

Ο Δεύτερος οίκος αντιπροσωπεύει τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε για να προσελκύσουμε κάποιον. Αν θέλετε να σας το πω συνοπτικά, είναι τι μπορούμε να πούμε η τι να κάνουμε, όταν μας φλερτάρουν. Έτσι, αν η ακμή του δευτέρου μας οίκου είναι στους Διδύμους (Ωροσκοπος Ταύρος), μπορούμε να δοκιμάσουμε να εντυπωσιάσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, με το πνεύμα μας π.χ. μέσα από λεκτικές εκφράσεις.

Αλλά ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Ας πούμε ότι ο κυβερνήτης των Διδύμων, ο Ερμής, βρίσκεται στον Καρκίνο στον γενέθλιο χάρτη μας. Αυτό θα τροποποιήσει λίγο την ομιλητική μας δυνατότητα , καθώς θα μας κάνει κάπως πιο ντροπαλούς. Ίσως δηλ. να θέλουμε πιο προσωπικές συνομιλίες, όπου θα αισθανόμαστε πιο άνετα και ασφαλείς.

love

Έβδομος Οίκος-----)Είσαι ο τύπος μου!: Ποιόν βλέπουμε ως ιδανικό για παρτενέρ μας;

Ο Έβδομος οίκος αντιπροσωπεύει τις συνεργασίες στη ζωή μας και τις ιδιότητες που ψάχνουμε στον σύντροφο μας. Είναι, επίσης, εκεί που προβάλουμε τα χαρακτηριστικά που έχουμε, αλλά δεν γνωρίζουμε. Για να το κάνω πιο κατανοητό. Σκεφτείτε κάθε μακροχρόνια σχέση που είχατε, καθώς προχωρούσε στον χρόνο, δε βρήκατε ορισμένες συμπεριφορές που αναδυθήκαν και περιγράφονται από το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του;

Ας πούμε ότι έχετε Σκορπιό στην ακμή του Έβδομου οίκου σας (Ωροσκόπος Ταύρος). Προφανώς οδηγηθήκατε να συνάψετε σχέσεις με παράφορους συντρόφους που συμμετείχαν σε διαμάχες για την εξουσία μαζί σας. Αλλά, αφού μπήκατε μέσα σε αυτές τις σχέσεις για κάποια χρονική στιγμή, μπορεί να παρατηρήσατε ότι είχατε αρχίσει να εκδηλώνετε κι εσείς οι ίδιοι μερικά στοιχεία από αυτήν την έντονη διάθεση για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του αλλού.

lklkkjkh

Όγδοος Οίκος-----)Πάλι εσύ μπροστά μου!: Ποιούς προσελκύουμε ενστικτωδώς;

Τώρα πάμε ένα βήμα πιο πέρα από τη ζώνη της συντροφικής σχέσης, στις σκιές του Όγδοου οίκου. Ο σκοτεινός και αρχέγονος Όγδοος οίκος, μας δείχνει ποιούς προσελκύουμε, χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Πώς αναγνωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους; Είναι πολύ εύκολο, αν σκεφτούμε την ισχυρή αντίδραση στο στομάχι που παρομοιάζεται με το φτερούγισμα από πεταλούδες ή όταν μας κόβεται η ανάσα. Μπορούμε να νιώσουμε ακατανίκητη έλξη ή απώθηση, ανάλογα για αυτούς , αλλά η επίδρασή τους σε μας δεν θα είναι ποτέ απλή και εύκολη.

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε Υδροχόο στην ακμή του όγδοου οίκου μας (Ωροσκόπος Καρκίνος) π.χ. θα προσελκύουμε τους αντάρτες, τους απροσάρμοστους και τους εκκεντρικούς. Όπως και να το κάνουμε, θα υπάρχει είτε μια βαθιά συναισθηματική και σεξουαλική χροιά μεταξύ μας ή δεν θα μπορούμε να τους ανεχτούμε.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved