Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/12

Σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's και επειδή ζούμε στην εποχή που το μαύρο παρουσιάζεται άσπρο, δεν θέλει και πολύ να παρουσιαστεί από τους κυβερνώντες ως μια ακόμη μεγάλη... επιτυχία! Ελπίζω να μην ζητήσουν να τους χτυπήσουμε και παλαμάκια γιατί ναι μεν την χειρονομία με τις παλάμες την έχουμε έτοιμη και εις διπλούν αλλά μάλλον υπερυψωμένη...

Και δεν θέλω να διανοηθώ ότι ο κύριος Στουρνάρας μπορεί να διεκδικεί κάποιο βραβείο οικονομίας γιατί στην περίπτωση αυτή χίλιες φορές να το δώσουμε στην Μαντάμ Σούλα του Θεσσαλικού κάμπου, που από τι φαίνεται ξέρει καλύτερα από bordellos και την οικονομική διαχείριση τους. Μήπως κύριοι της τρικομματικής να περάσετε μια βόλτα από τον «Οίκο Εποχής» της; Ούτως ή άλλως για το τέλος εποχής της Ελλάδος δουλεύετε, γι' αυτό μιλάτε για νίκες και δίνετε τα συχαρίκια αναμεταξύ σας.

Πάντως στην εποχή που δεν σηκώνεται ούτε... φρύδι, το ερώτημα του ευεργετηθέντος πρόεδρου του Βουκεφάλα «Τι είναι καλύτερο να προωθείς, τον τζόγο ή το σεξ;» έχει το... νόημα του!


Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Πλούτωνας/Άδμητος= Ωροσκόπος/Απόλλων= Σελήνη/Βουλκάνους= Δίας/Ποσάιντον= Κρόνος/Απόλλων= Ήλιος/Κιούπιντο:

Για να σκεφτούν και να επιθυμήσουν τις αλλαγές των υπαρχόντων όρων. Για να κατανοήσουν τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί. Επιχειρηματικές συμφωνίες. Συζητήσεις με πελάτες. Ένα γρήγορο μυαλό. Δυνατές δραστηριότητες σκέψης. Συζητήσεις και συνομιλίες με πρόσωπα δημόσιας επιρροής. Το να μιλά κανείς δημόσια. Συγκλονιστικές ιστορίες σκανδάλου. Η κοινή γνώμη και ομιλία. Σκέψεις για τα δικαιώματα και τη συνείδηση. Λογικές σκέψεις. Συνομιλίες με τους ευφυείς και λογικούς ανθρώπους. Γλώσσα, μέθοδος ομιλίας. Γραμματική. Κανονισμοί για τις διακοπές. Για να μιλήσουν πολλοί για ένα τέλος, ένα χωρισμό. Σκέψεις για ένα τέλος. Ένα άτομο με ενδιαφέροντα σε εξωραϊστικούς και κατά τόπους συλλόγους. Σκέψεις για ένα γάμο. Ο μήνας του μέλιτος και το ταξίδι αυτού. Καλλιτεχνική σκέψη.


Αν σήμερα είστε συντονισμένοι σε εκείνο το κανάλι του μυαλού σας το οποίο βομβαρδίζεται από εικόνες καταστροφής και ειδήσεις κατάθλιψης, αρπάξτε όσο πιο γρήγορα γίνεται το «τηλεκοντρόλ» και γυρίστε το. Αν... δεν το βρίσκετε, τότε συζητήσετε με ανθρώπους που διακρίνονται για τη λογική ή την οξυδέρκειά τους και αναμφίβολα το μυαλό σας θα αναζητήσει μόνο του τη συχνότητα που «παίζει» λύσεις, τρόπους, προοπτικές και παρουσιάζει χάρτες και δρόμους εναλλακτικών επιλογών. Συγχρόνως ίσως δώσετε το παρόν σε μια γιορτή, σε ένα παζάρι ή μια εκδήλωση, όπου μην ξεχάσετε μαζί με το παλτό σας να φορέσετε και το πιο όμορφο χαμόγελο σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ζωή δεν μιμείται την τέχνη. Μιμείται την κακή τηλεόραση» Γούντυ Άλλεν

Το video της ημέρας: Η μούντζα στο Ελληνικό σινεμά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved