Γενέθλια στις 6/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 6/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σφραγίσουν τη ζωή σας για πολλά χρόνια. Μη διστάσετε να κάνετε μια πλήρη στροφή αν διαπιστώσετε πως η μέχρι τώρα πολιτική σας δεν σας «βγαίνει».

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Η προσωπική-οικογενειακή σας ζωή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από τις γενικότερες εξελίξεις -πιθανότατα οικονομικές- που μάλλον δεν εξαρτώνται από εσάς. Η υπόθεση θυμίζει το «όλα ή τίποτα» και αν συμβεί το δεύτερο, καλό είναι να μην κολλήσετε σε πρόσωπα ή καταστάσεις. Το βέβαιο είναι πως οι συνθήκες και το πλαίσιο της σχέσης σας θα αλλάξουν, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα γι' αυτό μην θεωρείτε τίποτε σαν δεδομένο.

Αδέσμευτοι: Ίσως έφτασε η ώρα που θα χάσετε... μια και καλή την ελευθερία σας! Χρειάζεται βέβαια προσοχή και μια ενδελεχής έρευνα σε σχέση με το πρόσωπο με το οποίο θα δεσμευτείτε, αφού «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»...

Οικονομικά

Είναι ίσως ο πιο «καυτός» τομέας, αφού οι εξελίξεις θα επηρεάσουν όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες σας. Τα καλά νέα είναι πως ακόμη κι αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι «δεν έχετε στον ήλιο μοίρα», μπορεί να βρεθείτε σε μια απρόσμενα ευνοϊκή θέση, αλλάζοντας απαξάπαντος την οικονομική σας κατάσταση. Ωστόσο αν ανήκετε στους «έχοντες και κατέχοντες» η πορεία σας ενδέχεται να είναι προς... τα κάτω και σίγουρα σε πρώτη φάση θα σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Ουσιαστικά καλείστε να κάνετε μια νέα αρχή και όσο γρηγορότερα το «χωνέψετε», τόσο το καλύτερο για σας.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved