Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/12

Σελήνη στην Παρθένο – Φάσεις και αντιφάσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/12

Καθώς η γιορτινή ατμόσφαιρα προχωρά με έντονους ρυθμούς, που ο Ήλιος στον Τοξότη κάνει εντονότερους, η Σελήνη φρενάρει την ασυδοσία μας περνώντας στην Παρθένο, σήμερα 5/12 στις 13.53 το μεσημέρι.

Ωστόσο το φρένο αυτό δεν έχει σκοπό να σταματήσει τους ρυθμούς μας, αλλά να τους ανακόψει εκεί που χρειάζεται.

Στις 14.50 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, μας παραπλανά σε σχέση με εκείνα που πιστεύουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε. Χρειάζεται προσοχή αν έχουμε να διεκπεραιώσουμε πρακτικά θέματα, στα οποία μπορεί να ξεγελαστούμε ως προς την έκβασή τους, μπορούμε όμως να ξεγελάσουμε και εμείς με τη σειρά μας, με επιχειρήματα που δεν μπορούν να αντικρουστούν εύκολα.

Στις 6/12 στις 3.14 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να μας χαρίσει τη σοφία του, αν λίγο πριν κοιμηθούμε, καταστρώσουμε τα σχέδιά μας που θα βάλουμε σε εφαρμογή το πρωί.

Στις 5.34 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα το τετράγωνο με τον Δία, δίνουν στην ημέρα μια υπερβολικά αναλυτική τάση, εμμένοντας σε λεπτομέρειες. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και δεν υπάρχει κάτι που να μας προβληματίζει, χωρίς να προσπαθούμε να το λύσουμε.

Στις 17.31 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ήλιο και το τρίγωνο με τον Άρη, που συντελούνται ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή με ακρίβεια δευτερολέπτων, επιδρούν σημαντικά αλλά και αντιφατικά, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

Το σίγουρο είναι πως από το μεσημέρι ως το νωρίς το βράδυ, αισθανόμαστε την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες πάνω σε οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί, ώστε ο εκνευρισμός μας να καλμάρει και να πάψουμε να διχαζόμαστε, ανάμεσα στο δέον και στο πρέπον.

Από τη μία θέλουμε να είμαστε αυθόρμητοι και να εξωτερικεύσουμε τον ενθουσιασμό μας, από την άλλη πιάνουμε τους εαυτούς μας να μεθοδεύουμε τις κινήσεις μας και ο διχασμός αυτός μας κάνει να δυσανασχετούμε

Η λύση έρχεται με το εξάγωνο με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 23.53 το βράδυ και επηρεάζει ώρες πριν. Ο ενθουσιασμός επικρατεί, σαν αποφασιστική κίνηση που δεν αφήνει περιθώρια αναθεωρήσεων. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να δώσουμε στο σπίτι Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, να κατασκευάσουμε, να φτιάξουμε ένα ωραίο φαγητό και γενικότερα να ασχοληθούμε με χειρωνακτικές εργασίες, πρακτικών και αισθητικών προεκτάσεων. Το σινεμά, το θέατρο και κάθε είδους εκδηλώσεις που θα εξάψουν τη διάθεση για κριτική και ανάλυση, προσφέρονται εναλλακτικά το βράδυ αυτό.

Στις 7/12 στις 12.35 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ερμή, μας βάζει από το πρωί ως το μεσημέρι σε μια ευχάριστη επικοινωνιακή διαδικασία, όπου οι συζητήσεις, η ανταλλαγή απόψεων, η διευθέτηση εκκρεμοτήτων, η συλλογή πληροφοριών και ο γραπτός και προφορικός λόγος, έχουν την τιμητική τους.

Στις 20.36 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, τεστάροντας τις δυνατότητές μας να ισορροπήσουμε ανάμεσα σε αρκετές ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, αισθάνονται άβολα σαν να τους στενεύει το παπούτσι, ενώ διαγωνίζονται σε ένα quick step.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι είναι αυτοί που καταφέρνουν να βγάλουν εις πέρας ένα σωρό υποχρεώσεις, ελαφρώνοντας από το βάρος τους, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, παίρνουν το ρόλο του επιεικούς κριτή στην προσπάθεια των υπολοίπων, παρακολουθώντας ξένοιαστοι το θέαμα.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved