Γενέθλια στις 5/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 5/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι πλούσια σε γνωριμίες, ενώ δεν θα λείψουν και τα «τυχερά». Από την άλλη πλευρά όμως καλείστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να αναγεννηθείτε πάνω σε νέες βάσεις.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Δεσμευμένοι: Από τη μια πλευρά μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας, μέσα από μια διευρυμένη συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και τη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Από την άλλη βέβαια, οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και καλείστε να... πάρετε θέση, χωρίς να θίξετε την ισορροπία της σχέσης σας. Διαφορετικά το σκάνδαλο είναι προ των πυλών...

Αδέσμευτοι: Οι προτάσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα σας αφήσουν σίγουρα μια ικανοποίηση και την αίσθηση πως... αρέσετε! Πολλά θα γίνουν και στο χώρο της εργασίας σας ή με αφορμή μια δουλειά. Ενώ όμως η καλοπέραση σας δείχνει να είναι εξασφαλισμένη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την ποιότητα μιας νέας σχέσης, αφού δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως τελικά ο άνθρωπος σας στερείται βάθους συναισθημάτων.

Οικονομικά

Παρότι θα έχετε τις ευκαιρίες σας και σε αρκετές περιπτώσεις η τύχη θα σας χαμογελάσει, καλείστε συνολικά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των οικονομικών και επαγγελματικών υποθέσεων σας. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε προ τετελεσμένων και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να ρίξετε «μαύρη πέτρα» στο παρελθόν και όχι να εμμείνετε σε πολιτικές που δεν οδηγούν πουθενά.

Οι πιο τυχεροί θα αναγεννηθούν, βλέποντας τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο, μακριά από πρότερες δεσμεύσεις ή εξαρτήσεις, ενώ οι άτυχοι της υπόθεσης θα πρέπει για να το πετύχουν να περάσουν πρώτα... διά πυρός και σιδήρου, να ξεμπλέξουν δηλαδή με τα «βαρίδια» του παρελθόντος, που δεν είναι και λίγα...

Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να δεσμευτείτε απέναντι σε άτομα ή κύκλους, που φαίνεται να μην έχουν ξεκάθαρες προθέσεις ή αποσκοπούν στην χειραγώγηση σας, μέσω μιας οικονομικής υποστήριξης.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved