Lunar Dance: Μέχρι κάποιος να αγαπήσει ένα ζώο...

Είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν τα ζώα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας

Lunar Dance: Μέχρι κάποιος να αγαπήσει ένα ζώο...

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στην Παρθένο

Ο Ήλιος στον Τοξότη είναι ένας μήνας που είναι κατάλληλος για να βιώσουμε την συντροφικότητα των ζώων. Ο Τοξότης, σαν ζώδιο, είναι γνωστό ότι λατρεύει όλων των ειδών τα ζώα και ιδιαίτερα τους σκύλους και τα άλογα. Επίσης, με τη Σελήνη στην Παρθένο, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν τα ζώα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας, καθώς η Παρθένος κυβερνά τον 6ο οίκο, οίκο των ζώων και ιδιαίτερα των μικρών. Η ανάγκη λοιπόν για μια ανώτερη μορφή επικοινωνίας, όπως η μη λεκτική που υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζώο κι έναν άνθρωπο, καθώς και η διάθεση της Παρθένου για προσφορά, μπορεί να υποσημειώσει αυτή την στιγμή, σαν μια καλή μέρα για να ασχοληθούμε, είτε με το ήδη υπάρχον κατοικίδιο μας, είτε να υιοθετήσουμε ένα.

182044009908846865_NFiMu2s5_c

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ ιδιαίτερα στους σκύλους, χωρίς να απαξιώνω τα αλλά κατοικίδια που μπορεί κάποιος να προτιμά γιατί θεωρώ ότι τα σκυλιά διαβάζουν τα συναισθήματα των ιδιοκτητών και έχουν την ικανότητα να προσφέρουν άνευ όρων αγάπη και αποδοχή. Οι ιστορίες σκύλων που εκφράζουν την αφοσίωση τους, την πίστη τους και την αγάπη τους στους ανθρώπους δεν έχουν τέλος. Τα σκυλιά, σε αντίθεση με τους ανθρώπους είναι πάντα διαθέσιμα να προσφέρουν την παρέα τους.

211317407485819742_6LXn4O72_c

Το πιο σημαντικό, για έμενα, είναι ότι προσφέρουν σωματική επαφή. Η ζεστασιά που προσφέρουν είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο, μάλιστα σε πολλά θεραπευτικά προγράμματα με ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί φυσικά ή σεξουαλικά, η πρώτη γέφυρα επικοινωνίας γίνεται μέσω σκυλιών.

14003448810836834_U687yiTK_c

Η αστρολογία επίσης, έχει την δική της ερμηνεία στην συμπεριφορά των κατοικίδιων μας που εξαρτάται από την ημερομηνία γέννησης τους. Όλα πάνω στην γη έχουν ημερομηνία γέννησης και έτσι διαθέτουν και αστρολογικό χάρτη ακόμη και τα άψυχα αντικείμενα. Επειδή πολλές φόρες τυχαίνει να μην γνωρίζουμε το ζώδιο του κατοικίδιου μας, μπορούμε να θέσουμε σαν ζώδιο του, την πρώτη φορά που ήρθε να ζήσει κοντά μας.

226094843763198797_NVIgSYbY_c

Να αναφέρω ότι δεν έχω εντρυφήσει στην αστρολογία για τα ζώα, αλλά μπορώ να σας δώσω ορισμένα χαρακτηριστικά τους αναλόγως ζωδίου, από αυτά που έχω διαβάσει. Πιστεύω, ότι εφόσον το συμπάν επηρεάζει τις διαθέσεις και σκιαγραφεί το χαρακτήρα των ανθρώπων, κάλλιστα μπορεί να επηρεάσει και τα ζώα. Αρκεί μάλιστα κάποιος, να παρατηρήσει την συμπεριφορά τους κοντά στην Πανσέληνο. Επιπρόσθετα, είναι πιο συμβατά με την αρμονία του σύμπαντος, γιατί δεν έχουν την ελεύθερη βούληση που έχει ο άνθρωπος για να καθορίζει το πεπρωμένο του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved