Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/12

Την ώρα που όλοι αναρωτιούνται πόσο πλούσια ή φτωχή είναι η μαμά του Jeffrey Παπανδρέου (πόθεν έσχες δεν ρωτώ είναι όλα μια πλεκτάνη, σωστά;) και ο Θεόδωρος Πάγκαλος προσπαθεί να πείσει ότι είναι ένας από μας (γιατί άραγε;) δηλώνοντας ότι δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του (σε πίστεψα μεγάλε αλλά you aren't welcome to the club), η κυβέρνηση μας περιπαίζει με το αν θα ανέβουν ή δεν θα ανέβουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Η είδηση όμως είναι ότι στο πανεπιστήμιο Αιγαίου έχουν δημιουργήσει μια πρότυπη σε παγκόσμιο επίπεδο πλωτή μονάδα αφαλάτωσης που παίρνει την ενέργεια της από ενσωματωμένη ανεμογεννήτρια και φωτοβολταϊκή αντιστοιχία. Αυτό το έργο αποτελεί απόδειξη ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν κυριολεκτικά να είχαν τσάμπα νερό και τσάμπα ενέργεια. Ποιοι βάζουν εμπόδια; Οι... γνωστοί-άγνωστοι της μεγάλης μάσας, που ανήκουν στην «πετρελαιοκίνητη» οικογένεια των 1000 (είναι δεν είναι) επιχειρήσεων ανά τον κόσμο. Στα χέρια της διεθνούς τοκογλυφίας είμαστε, όχι γιατί δεν έχουμε μυαλό αλλά γιατί δεν μαθαίνουμε να το χρησιμοποιούμε.


Η εξίσωση της ημέρας

Άδης= Ωροσκόπος/Κιούπιντο= Κρόνος/Άδμητος= Άρης/Κιούπιντο= Ωροσκόπος/Μεσουράνημα= Πλούτωνας/Ποσάιντον= Άρης/Μεσουράνημα:

Ένας φτωχός γάμος. Φτωχό οικογενειακό περιβάλλον. Ανθυγιεινές θέσεις. Ένα τρομακτικό περιβάλλον. Πένθος μέσα στην οικογένεια. Ζοφερό πεπρωμένο, ένδεια και δυστυχία. Τέλος και κακοτυχία στην εργασία με άλλους. Κακοτυχία σε μια κοινότητα ή μια οικογένεια. Ασθένεια και δυστυχία μέσα στον γάμο. Κακοτυχία μέσω ασυνήθιστου θανάτου. Σοβαρά διλήμματα εν καιρώ ελλείψεων και εχθρικών ενεργειών. Υπόγειες δραστηριότητες. Μια διάθεση πολύ λυπημένη. Κατήφεια. Αδιέξοδες συναισθηματικές ή διανοητικές τοποθετήσεις. Ο αρχι-συμμορίτης. Ο δολοφόνος. Το να πάρει κάνεις το «αίμα» του πίσω. Μια εργασία όχι ευχάριστη.


Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ζοφερό για τους ανθρώπους από αυτό που ζούμε αυτήν την εποχή της κρίσης και της κατάθλιψης: Δεν βλέπουμε μέλλον ούτε για εμάς ούτε για τα παιδιά μας. Και όμως υπήρξαν εποχές που οι άνθρωποι πέρασαν καταστροφές, εμφυλίους, χρεωκοπίες, κατοχές, καταστάσεις οικονομικά τραγικές και πολύ χειρότερες από τη δική μας. Αλλά τότε, φορώντας τρύπια παπούτσια, χωρίς ηλεκτρικό και λιγοστό φαγητό χαμογελούσαν και τραγουδούσαν. Κι αν τα κατάφεραν και προχώρησαν ήταν γιατί για δάδα τους είχαν αγάπη και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία» Α. Κάλβος

Το βίντεο της ημέρας: Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved