Με πυξίδα τους πλανήτες- Ταξιδιωτικός οδηγός Δεκεμβρίου

Σύντομος οδηγός για τις σημασίες των πλανητών και τις περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους για το μήνα Δεκέμβριο

Με πυξίδα τους πλανήτες- Ταξιδιωτικός οδηγός Δεκεμβρίου

Που να πάμε για να περάσουμε όπως επιθυμούμε; Θέλουμε δράση, ξεφάντωμα, ηρεμία ή μήπως να χωθούμε σε μια ερωτική φωλιά;
Κάθε μήνα υπάρχουν διαφορές στις δονήσεις ανάλογα με την μετακίνησή μας στο χώρο. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δονήσεις αυτές, τότε μπορούμε είτε να βιώσουμε εμπειρίες που θα τις θυμόμαστε για πάντα, είτε να αποφύγουμε ανεπιθύμητες κακοτοπιές.

Με τη βοήθεια της Αστρο-χαρτο-γραφίας σας δίνουμε λοιπόν κατ’ αποκλειστικότητα τις μηνιαίες αντιστοιχίες ανάμεσα στις διάφορες περιοχές, εντός και εκτός Ελλάδας, και τις πλανητικές ενέργειες. Έτσι, μπορείτε να σχεδιάσετε εκ των προτέρων ένα ταξίδι με καθαρά αστρολογικά κριτήρια, και επομένως να έχετε αυξημένες πιθανότητες να είναι επιτυχημένο.
Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για τις σημασίες των πλανητών και τις περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους για το μήνα Δεκέμβριο.

kavala_apo_frurio_megali




ΗΛΙΟΣ

Στα μέρη του Ήλιου νοιώθετε να σας πλημμυρίζει μια ζωτικότητα που σας κάνει να ψάχνετε την δημιουργικότητα σε όλες της τις εκφράσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια άμεση επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό.

Οδήγηση: Λίγα αυτοκινητιστικά προβλήματα παρουσιάζονται. Προσοχή στην αριστερή λωρίδα προσπέρασης. Καλύτερες κατευθύνσεις η ανατολή και ο νότος σε σχέση με δύση – βορρά.

Διαμονή: Στο κέντρο της πόλης ή του οικισμού. Επαφές με προύχοντες του τόπου.

Προτάσεις: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για πολλά, αφού οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν από μόνες τους στη σωστή κατεύθυνση. Οι άνδρες θα βρεθούν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων τους και οι γυναίκες στον άνδρα που τις αντιπροσωπεύει.

Περιοχές του Ηλίου για την Ελλάδα: Ν Καβάλας, Χαλκιδική, Σέριφος, Ν Χανίων.

Περιοχές του Ηλίου για το εξωτερικό: Αργεντινή, Μεξικό, Αγγλία.

malaisia

ΣΕΛΗΝΗ

Στα μέρη της Σελήνης νοιώθετε σαν το σπίτι σας. Τα μέρη που επισκέπτεστε σας θυμίζουν έντονα την παιδική σας ηλικία. Αυτό σας κάνει να επικοινωνείτε έντονα με τις δυνάμεις της φύσης αλλά και να γεύεστε τα πλεονεκτήματα της ντόπιας παράδοσης.

Οδήγηση: Πιθανόν να μείνετε από βενζίνη, να σας σκάσει το λάστιχο ή να έχει βλάβη η αντλία βενζίνης. Δυσκολίες από παθητική ή υπέρ-παθητική οδήγηση. Καλύτερες κατευθύνσεις δύση – βορράς.

Διαμονή: Σε παραδοσιακούς ξενώνες και δωμάτια. Μεταβολές, συμμετοχή σε πανηγύρια και τοπικές εκδηλώσεις.

Προτάσεις: Γνωρίστε τη λαϊκή παράδοση του τόπου κι αφεθείτε στη μαγεία και τα μυστικά της. Οι γυναίκες θα ανακαλύψουν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους και οι άνδρες μια γυναίκα που πάντα ήθελαν ως φίλη, ερωμένη ή σύζυγο.

Περιοχές της Σελήνης για την Ελλάδα: Μυτιλήνη, Ν Αργολίδος, Ν Μεσσηνίας.

Περιοχές της Σελήνης για το εξωτερικό: Μαλαισία, Σιγκαπούρη.


preveza




ΕΡΜΗΣ

Τα μέρη του Ερμή σας κεντρίζουν το μυαλό. Θέλετε να αναμιχθείτε με τον κόσμο και να επικοινωνήσετε μαζί του. Έχετε μια αχαλίνωτη επιθυμία να ταξιδεύσετε από την μια άκρη στην άλλη με σκοπό να αναλύσετε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

Οδήγηση: Χρησιμοποιήστε τα φλας και προσέξτε τις στροφές στο δρόμο. Καλύτερες κατευθύνσεις: νότος και ανατολή.

Διαμονή: Σε επικοινωνιακούς κόμβους, αγορές, σχολεία. Συχνές αλλαγές

Προτάσεις: Επισκεφθείτε τα αξιοθέατα αλλά και τα πολυσύχναστα σημεία του τόπου (καφενεία, αγορές κλπ). Συζητείστε με τους ντόπιους κι αφήστε τους να σας αποκαλύψουν τις ιδιαίτερες γωνιές και τα... πονηρά σημεία.

Περιοχές του Ερμή για την Ελλάδα: Κέρκυρα, Ν Πρεβέζης, Ν Φωκίδος, Νάξος.

Περιοχές του Ερμή για το εξωτερικό: Ιταλία, Ολλανδία.


ireland

ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Τα μέρη της Αφροδίτης σας εμπνέουν την αναζήτηση της αρμονίας σε όλες της τις εκφράσεις, ενώ είναι... ό, τι πρέπει για ερωτικά παιχνίδια και διασκεδάσεις. Θέλετε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους και να τους κάνετε φίλους σας. Οι τέχνες σε όλες τις μορφές σας συγκινούν. Οι επισκέψεις σε μουσεία είναι συχνές και οι εμπειρίες που παίρνετε είναι συναρπαστικές.

Οδήγηση: Γενικά μικροπροβλήματα, αλλά καλό είναι να μη ...χαζεύετε την ώρα της οδήγησης. Καλύτερες κατευθύνσεις: νότος και ανατολή.

Διαμονή: Σε μέρη με φυσικό κάλλος και ανέσεις ή ερωτικές φωλιές. Καλοπέραση, ξεκούραση

Προτάσεις: Ιδανική επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν τον παράδεισο τους. Αλλά και για τους υπόλοιπους υπάρχει... ψωμί. Ερωτευθείτε, ανοίξτε την καρδιά σας κι αφήστε τις αισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν.

Περιοχές της Αφροδίτης για την Ελλάδα: Λευκάδα, Ν Αχαΐας, Μύκονος, Τήνος.

Περιοχές της Αφροδίτης για το εξωτερικό: Γαλλία, Ιρλανδία, Ινδία.


trikala





ΑΡΗΣ

Τα μέρη του Άρη σας ωθούν να βγείτε από το καβούκι σας και να ενεργοποιηθείτε μέσα από την αναζήτηση της καθημερινότητας. Αυτή η δράση σας γεμίζει θάρρος και δύναμη που μερικές φορές σας αναγκάζουν να απορρίψετε τον παλιό σας εαυτό. Εννοείται βέβαια ότι οι εντάσεις και τα καυγαδάκια ...παραμονεύουν.

Οδήγηση: Πιθανές κλήσεις και ατυχήματα. Καλύτερη κατεύθυνση ο νότος, χειρότερη ο βορράς. Ανατολή και δύση ουδέτερες.

Διαμονή: Σε σημεία έντασης, ορειβατικά καταφύγια, στρατόπεδα, κυνηγετικά καταλύματα. Δράση, περιπέτεια, ενοχλήσεις, βουή και φασαρία.

Προτάσεις: Αναζητείστε την περιπέτεια με κάθε τρόπο. Μπορείτε να ζήσετε δυνατές ερωτικές συγκινήσεις, χωρίς όμως να «δέσετε το γάιδαρο σας». Όλα είναι ρευστά, η έντονη έλξη μπορεί να γυρίσει σε αντιπάθεια (και το αντίστροφο). Τα σπορ ...επιβάλλονται, αρκεί να έχετε δίπλα σας τους κατάλληλους εκπαιδευτές.

Περιοχές του Άρη για την Ελλάδα: Ν Ιωαννίνων, Ν Τρικάλων, Ν Καρδίτσας, Πάρος, Αμοργός.

Περιοχές του Άρη για το εξωτερικό: Ρουμανία, Φιλανδία, Τυνησία.


Norway

ΔΙΑΣ

Τα μέρη του Δία σας γεμίζουν εξωστρέφεια, ενθουσιασμό και γενναιοδωρία. Εκφράζεστε εύκολα και η τύχη παίζει ωραία παιχνίδια μαζί σας. Η σοφία που εκφράζει κάθε νομός σας συγκινεί. Ψάχνετε συχνά τις εκκλησίες και τα μοναστήρια με σκοπό να βρείτε κάτι που δεν σας το έχουν πει μέχρι σήμερα. Φυσικά, οι επιμορφωτικού τύπου επισκέψεις συνδυάζονται με μπόλικα... κοψίδια ή ό, τι άλλο αγαπά η καρδιά σας. Ενίοτε δεν λείπουν και τα «τυχερά».

Οδήγηση: Μάλλον ομαλή και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαμονή: Πολυτελής, πολυδάπανη με αρκετά «τυχερά» και... ξεφαντώματα.

Προτάσεις: Φάε, πίε και ευφραίνου! Ιδανική επιλογή για όσες και όσους έχουν ανάγκη από καλοπέραση αλλά το ίδιο θετικοί είναι οι κραδασμοί για επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Περιοχές του Δία για την Ελλάδα: Χίος, Ν Κορίνθου, Ν Ηλείας, Ζάκυνθος.

Περιοχές του Δία για το εξωτερικό: Βουλγαρία, Τσεχία, Νορβηγία.


kea




ΚΡΟΝΟΣ

Τα μέρη του Κρόνου υπόσχονται εμπειρίες της πειθαρχίας, της πρακτικής και της λογικής σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που πρακτικά σημαίνει... business first! Έντονη η επιθυμία για επισκέψεις σε οτιδήποτε παλιό αλλά όσο να 'ναι η διασκέδαση πιάνει τα πιο χαμηλά ποσοστά της...

Oδήγηση: Φυσικά και ψυχολογικά εμπόδια θα σας παρουσιαστούν. Πολλά αυτοκινητιστικά προβλήματα. Ο νότος μπορεί να βοηθήσει.

Διαμονή: Μόνο στα σίγουρα με προγραμματισμό ή γκρουπ. Οι νέες επιλογές είναι μάλλον ατυχείς.

Προτάσεις: Ιδανική επιλογή για όσες και όσους θέλουν να ...μονάσουν ή να γίνουν ακόμη σοφότεροι. Το διάβασμα, οι μελέτες και η ανακεφαλαίωση των πεπραγμένων θα συμβάλλουν στην επισήμανση των λαθών αλλά και των πραγματικών αναγκών σας. Η επίσκεψή σας θα είναι πολύ δύσκολο να μην συνδυαστεί με ανάληψη ευθυνών ή καθηκόντων, γι' αυτό είναι καλό να έχετε μαζί σας όλα εκείνα τα εργαλεία που εξυπηρετούν αυτήν την αναγκαιότητα.

Περιοχές του Κρόνου για την Ελλάδα: Ν Φλωρίνης, Ν Κοζάνης, Ν Λαρίσης, Κέα, Κύθνος, Σύρος.

Περιοχές του Κρόνου για το εξωτερικό: Κολομβία, Βενεζουέλα, Αίγυπτος.


shanghai

ΟΥΡΑΝΟΣ



Τα μέρη του Ουρανού σας υπόσχονται διακοπές ανεξάρτητες, έξω από προγράμματα και οδηγούς. Τα ξαφνικά ή απροσδόκητα γεγονότα και οι εκπλήξεις είναι μέσα στην μαγεία του ταξιδιού. Έχετε μια τάση να τραβάτε οτιδήποτε είναι εκκεντρικό, πρωτότυπο ή παράδοξο (ακόμη και αν δεν το ψάχνετε, έρχεται και σας βρίσκει) και βέβαια ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του ταξιδιού.

Οδήγηση: Τομέας πέρα από το συνηθισμένο. Ατυχήματα, βλάβες στο ηλεκτρικό σύστημα, μπαταρία, μπουζί ή μίζα. Προσοχή όταν φυσάει. Καλύτερες κατευθύνσεις νότος και ανατολή.

Διαμονή: Σε υπερμοντέρνα ή «εναλλακτικά» καταλύματα. Απρόοπτα και ανατροπές

Προτάσεις: Φύγετε έτσι... Χωρίς πρόγραμμα, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο! Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε θα σας βοηθήσουν να δείτε με διαφορετικό μάτι την πραγματικότητα και να κάνετε ένα μεγάλο άλμα στη ζωή σας. Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας και για όσες και όσους έχουν πήξει στη ρουτίνα ή επιδιώκουν να αποκτήσουν παράξενες εμπειρίες.

Περιοχές του Ουρανού για την Ελλάδα: Ν. Δράμας, Ν Σερρών, Λήμνος.

Περιοχές του Ουρανού για το εξωτερικό: Ιαπωνία, Κίνα.


spetses




ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Τα μέρη του Ποσειδώνα εκπέμπουν μυστήριο. Τα υπερφυσικά γεγονότα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια εμπειρία αποκρυφιστικού περιεχομένου είναι πιθανό να συμβεί. Τα πράγματα που βλέπετε γύρω σας μπορεί να είναι οφθαλμαπάτες και να κρύβουν τον πραγματικό κόσμο γύρω σας. Ιδανικές περιοχές για να ρομαντζάρετε και να... παραμυθιαστείτε.

Διαμονή: Σε ρομαντικές γωνιές, μοναστήρια, ιερούς τόπους, κοντά σε νοσοκομεία ή ...πουθενά. Λάθη και αβλεψίες, θεραπείες.

Οδήγηση: Σιγουρευτείτε για την ορθότητα της κατεύθυνσής σας. Αποφύγετε βροχή ή χιόνι. Προσοχή στους κλέφτες. Οι κατευθύνσεις ποικίλουν από άτομο σε άτομο, για πολλούς ο νότος είναι πιο δύσκολος.

Προτάσεις: Επισκεφθείτε ιερούς τόπους και σημεία δύναμης. Η επαφή με τη φύση, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και οι περίπατοι στην εξοχή θα φορτώσουν τις μπαταρίες σας και θα σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους/ες. Αναζητείστε φυσικά ελιξίρια και βότανα και μην παραλείψετε να βουτήξετε σε ιαματικές πηγές, αν φυσικά υπάρχουν. Ιδανική επιλογή για καλλιτέχνες, που μπορεί να βρουν νέες πηγές έμπνευσης.

Περιοχές του Ποσειδώνα για την Ελλάδα: Ν Ροδόπης, Σκύρος, Εύβοια, Σπέτσες.

Περιοχές του Ποσειδώνα για το εξωτερικό: Γαλλία, Γερμανία.


Lithuania

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Η μεταμόρφωση της ψυχής είναι επιτακτική ανάγκη στους νομούς του Πλούτωνα. Αν γίνει αυτή η μεταμόρφωση, τότε το πραγματικό νόημα της ζωής φανερώνεται σαν αποκάλυψη. Συχνά, οι επισκέψεις συνοδεύονται από έντονες εμπειρίες σε αυτήν την κατεύθυνση. Ιδανικές περιοχές για έρευνες και εξερευνήσεις, ιδιαίτερα σε σπήλαια και «σημεία δύναμης».

Οδήγηση: Αν υπάρξουν μηχανικά προβλήματα, θα είναι σοβαρά. Η νυχτερινή οδήγηση μπορεί να είναι επικίνδυνη. Οι κατευθύνσεις ποικίλουν από άτομο σε άτομο.

Διαμονή: Σε μεγάλα συγκροτήματα ή υποβαθμισμένες περιοχές. Απομόνωση, νυχτερινές συγκινήσεις.

Προτάσεις: Η «φωτισμένη νύκτα» σας καλεί. Επισκεφθείτε σπήλαια ή νυκτερινά αξιοθέατα και βουτήξτε στα σκοτεινά νερά. Οι σεξουαλικές εμπειρίες μπορεί να είναι πολύ δυνατές. Η συμβολή ενός ντόπιου γνώστη θα είναι καταλυτική ως προς την πρόσβασή σας σε μυστικά και κρυφά μονοπάτια. Ιδανική επιλογή για τους ερευνητές των μυστηρίων που κρύβονται είτε στο σύμπαν, είτε μέσα μας.

Περιοχές του Πλούτωνα για την Ελλάδα: Ν Ξάνθης, Θάσος, Σκόπελος, Ν Αργολίδος, Ν Λακωνίας, Κύθηρα.

Περιοχές του Πλούτωνα για το εξωτερικό: Μολδαβία, Λετονία, Λιθουανία.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved