Lunar Dance: Διακόσμηση παιδικού δωματίου με βόλτες στα αστέρια

Ήλιος στον Τοξότη/Σελήνη στον Καρκίνο

Lunar Dance: Διακόσμηση παιδικού δωματίου με βόλτες στα αστέρια

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ήλιος στον Τοξότη σχετίζεται με την ανάγκη για ταξίδια, που δεν είναι απαραίτητα μόνο γεωγραφικά, αλλά και νοητικά. Το παρεάκι, η Σελήνη στον Καρκίνο, δίνει ώθηση σε αυτά τα νοητικά ταξίδια σήμερα, βοηθώντας τα παιδιά μας να ταξιδέψουν στα αστέρια. Η Σελήνη, φυσικός κυβερνήτης του Καρκίνου, γίνεται πλοηγός στο νοητικό ταξίδι με συνεπιβάτες τα άστρα.

Σήμερα λοιπόν θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το πώς να διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο, με ντεκορατέρ την Σελήνη στον Καρκίνο. Η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έμφαση στα μέλη της οικογενείας μας και δη στο πώς να φροντίσουμε τα μικρά μας.

klinoskepasmata_2

Το φεγγάρι και τα αστέρια μπορούν να γίνουν επιλογή διακόσμησης, τόσο για το δωμάτιο ενός αγοριού, όσο και για το δωμάτιο ενός κοριτσιού. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό δωμάτιο που θα είναι ήσυχο καταφύγιο για μια μητέρα που θηλάζει, ενώ παράλληλα θα είναι και ένας ήρεμος χώρος για ένα νυσταλέο μωρό. Είναι μια πολύ καλή επισης ιδέα για να εντρυφήσετε το μωρό σας, στην φανταστική χώρα του ουρανού και είμαι σίγουρη πως τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί, ιδιαίτερα κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, θα το λατρέψουν.

Τοίχοι

Καταρχάς βάψτε τους τοίχους του δωματίου τους, σε ένα απαλό φωτεινό μπλε χρώμα που μιμείται το χρώμα του ουρανού. Χρησιμοποιήστε μια ειδική τοιχογραφία για να δώσετε έμφαση στον τοίχο πίσω από την κούνια του μωρού. Μπορείτε να επιλέξτε μια έξυπνη τοιχογραφία , όπως το να δείχνει ένα ανοιχτό παράθυρο που έχει θέα σε ένα νυχτερινό ουρανό.

fotakia

Όσον αφόρα το ταβάνι, βάψτε το σε μια πιο σκούρα απόχρωση του μπλε και τοποθετήστε μερικά αυτοκόλλητα αστέρια που λάμπουν μέσα στο σκοτάδι, σε ένα μοτίβο στροβιλισμού σε όλη την οροφή για να δώσει στο μικρό σας κάτι γαλήνιο να εξετάζει λίγο πριν κοιμηθεί. Επίσης , έτσι βοηθάμε και την φαντασία του για τα μετέπειτα του νοητικά ταξίδια!

Κλινοσκεπάσματα

Επιλέξτε μ ια απλή ξύλινη κούνια και ντύστε την επάνω με το φεγγάρι και τα αστέρια . Μπορείτε να βρείτε πολύχρωμα μπλε και κίτρινα φεγγάρια σε κουβέρτες ή μαξιλάρια ανάλογα με το γούστο σας. Αλλά μην το παρακάνετε με το μοτίβο. Πάρα πολλά από το επιλεγμένο θέμα μπορεί να κάνει το χώρο να φανεί κιτς και να μειώσει την αίσθηση ξεκούρασης που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.

klinoskepasmata

Αξεσουάρ

►Μια όμορφη κορνίζα που θα πλαισιώνει ένα γλυκό απόσπασμα με θέμα το φεγγάρι είναι πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσετε τον τοίχο και που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

►Προσθέστε αρκετά αφράτα αρκουδάκια ή λαγουδάκια που κοιμούνται ειρηνικά , λαμβάνοντας έναν υπνάκο στο φεγγάρι .

►Επίσης ένα πεφταστέρι που κρέμεται πάνω από την κούνια είναι τόσο μοναδικό και εντυπωσιακό σαν ιδέα!

korniza

Αυτή λοιπόν είναι μια ευκαιρία, για να δείξετε μια ρεαλιστική εικόνα του σύμπαντος που δεν μπορεί να δει με γυμνό μάτι. Φέρτε λοιπόν τον ουρανό και τα αστέρια στο παιδικό δωμάτιο και δεν θα χρειαστείτε τηλεσκόπιο για να αρχίσει την πλανητική εκπαίδευση και περιπλάνηση ,σχετικά με τη μαγεία της φύσης σε πολύ νεαρή ηλικία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved