Γενέθλια στις 2/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 2/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να αναπτύξετε έναν τουλάχιστον τομέα της ζωής σας. Αξιοποιείστε λοιπόν τις ευκαιρίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μην... τεμπελιάζετε!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι μάλλον ανατρεπτική και απελευθερωτική, οπότε το πρώτο μέλημα σας θα πρέπει να είναι η ανανέωση της σχέσης σας, πριν βρείτε τις αλλαγές... μπροστά σας! Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, είτε αναπτύσσοντας από κοινού με το σύντροφο σας, δραστηριότητες οι οποίες αναδεικνύουν τα ξεχωριστά ταλέντα του καθένα, είτε «ανοίγοντας» τη σχέση σας προς τα έξω και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να έχει ο καθένας τις προτεραιότητες του. Και βέβαια, μην... διανοηθείτε να ακολουθήσετε μια πολιτική περιορισμών, αφού θα επιφέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αδέσμευτοι:

Αν είστε από τους φανατικούς του είδους, υπό την έννοια του ότι δύσκολα δεσμεύεστε σε συμβατικές καταστάσεις, ετοιμαστείτε για την... μεγάλη ανατροπή! Πρόσωπα που δεν είχατε καν φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχουν, θα αναθερμάνουν το ενδιαφέρον σας για μια σχέση, που με βάση τα χαρακτηριστικά της αντίκειται σε όλα όσα διακηρύσσατε μέχρι σήμερα. Σε μια πιο ήπια εκδοχή θα σχετιστείτε με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή κοινωνικής τάξης, με κοινή συνισταμένη ωστόσο την «τρέλα», που κουβαλάνε και τα ξεχωριστά ενδιαφέροντα τους.

Ότι και να συμβεί πάντως, μόνοι δεν θα μείνετε...

Οικονομικά

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, πολύ περισσότερο αν δοκιμάστε να ξανοιχτείτε σε νέα πεδία. Μάλιστα έχοντας τη δυνατότητα να κάνετε τη μεγάλη έκπληξη ή το «μεγάλο κόλπο», μπορεί να πετύχετε ακριβώς εκεί που όλοι σας έλεγαν να... μην πάτε! Γι' αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, ακόμη κι αν οι συνθήκες δείχνουν να είναι εναντίον σας. Μάλιστα, η πρόσβαση σας σε κατά τα άλλα «ακριβοθώρητα» ή «δύσκολα» πρόσωπα θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας.

Αν πάλι κινηθείτε πιο συντηρητικά, θα υπάρξουν μεν οφέλη, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να χαθούν ξαφνικά με τον ίδιο τρόπο που προέκυψαν.

Γενικά, αν κάπου πάσχετε αυτήν τη χρονιά, αυτό είναι η διάρκεια και η διατήρηση των κεκτημένων σας. Γι' αυτό, τολμήστε αλλά χωρίς την προσδοκία μιας μόνιμης αποκατάστασης.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved