Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/12

Φτάσαμε στην Κυριακή και ως είθισται θα ασχοληθούμε με τα do και don't της εβδομάδας. Η Δευτέρα ξεκινά με εντάσεις και έντονη δυσφορία. Κάποια πράγματα κολλάνε και όλοι αναρωτιούνται πως γίνεται αφού ο Ερμής ορθοδρόμησε. Θυμηθείτε ότι μέχρι να γυρίσει στη μοίρα που ξεκίνησε ανάδρομος συνεχίζει να έχει κάποιες από τις ιδιότητες του ανάδρομου.

Η Τρίτη είναι μια μέρα που τα αισθηματικά χρειάζονται αισθηματικά γιατί «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Αποφύγετε λοιπόν τις ερωτικές... μπαγαποντιές!

Την Τετάρτη είναι μια μέρα που τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν. Κάποια χρήματα που θα λάβετε θα είναι τσεκουρωμένα και θα χρειαστείτε το ραβδί του Χάρρυ Πότερ για να δείτε πως θα τα μπαλώσετε.

Η Πέμπτη χρειάζεται πρακτικότητα αλλά από το μεσημέρι και μετά ίσως κάποια συνάντηση να σας οδηγήσει στο όνειρο ή την ουτοπία, με το συναίσθημα να κερδίσει τη λογική.

Η Παρασκευή ευνοεί μυστικά σχέδια και μπορεί να φέρει λύσεις από άτομα που ούτε καν το φανταζόσασταν.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Ποσειδώνας/Κιούπιντο= Κιούπιντο/Ζευς= Μεσουράνημα/Άδμητος= Βόρειος Δεσμός/Ποσάιντον= Ουρανός/Άδης:

Αρμονική ανάπτυξη του σώματος. Η απόλαυση του φαγητού. Αποτυχημένος ως σύζυγος. Το άτομο που βοηθά για να καταρτίσει τις νέες μονάδες ή που συνεργάζεται σε σχέση με τα νέα θεμέλια των λεσχών και τις εταιρίες. Ο Πρόεδρος ενός νέου ιδρύματος. Στρατιωτικός ακόλουθος. Ο συνεργάτης σε στρατιωτικά ζητήματα. Αντοχές στην κακουχία και στον πόνο. Η καταστολή του πόνου. Συμμετοχή με άτομα που έχουμε τον ίδιο νοητικό κώδικα επικοινωνίας. Ημέρες όπου είναι επικίνδυνες για την υγεία. Το άτομο που εκτίθεται ξαφνικά σε επιρροές που είναι επιβλαβείς στην υγεία. Για να χαθεί από έναν ασυνήθιστο τέλος. Βίαιη κατάληξη κατά την διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια, να χαρείτε, να φάτε και να πιείτε όλοι μαζί γύρω από το μεσημεριάτικο τραπέζι. Συζητήστε, τραγουδήστε, στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και κλείστε έξω από την πόρτα τις έγνοιες και τα προβλήματα. Σήμερα είναι μια μέρα που αξίζει να την αφιερώσετε σε πράγματα που δεν αγοράζονται ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η Αγάπη είναι σαν μια κλεψύδρα, με την καρδιά να γεμίζει καθώς το μυαλό αδειάζει» Jules Renard

Η σωστή απάντηση το χθεσινό κουίζ είναι η: Γ (Πλούτωνας/Άδης=Κρόνος Υποθετικός)

Το τραγούδι της ημέρας: Frank Sinatra – My way

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/egY8rUpxqcE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved