Lunar Dance: Περιποιηθείτε τις αισθήσεις σας…

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στην Παρθένο

Lunar Dance: Περιποιηθείτε τις αισθήσεις σας…

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη από χθες στις 22:23 στην Παρθένο


Μετά από σχεδόν 2,5 μέρες ξενοιασιάς και διασκέδασης που μας προέτρεπε το φεγγάρι στο Λέοντα νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε focus στην υγεία, την αποτοξίνωση και την χαλάρωση μέσα στην καθημερινή μας ρουτίνα. Βρισκόμενοι ήδη στην τελευταία φάση της Σελήνης, τα επίπεδα της ενέργειας μας πέφτουν, έτσι δεν πρέπει να κάνετε οτιδήποτε υπερβαίνει τα όρια σας.

Ένας ακόμη λόγος που διαλέγω την σημερινή μέρα να σας μιλήσω για θέματα ομορφιάς, πέρα απ' ό, τι ο Ήλιος στον Ζυγό επιτάσσει έναν μήνα που φέρνει στο προσκήνιο τις αισθητηριακές απολαύσεις και τον καλλωπισμό μας, είναι το ότι η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς. Σήμερα λοιπόν, ευνοούνται βελτιώσεις στη διατροφή ή την άσκηση μας, έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα το σώμα μας.

Είναι η στιγμή για να δώσουμε προσοχή στα μηνύματα από το σώμα μας και να θεσπίσουμε κατάλληλους στόχους για να τρώμε καλύτερα, να ασκηθούμε, να πιούμε άφθονο νερό ή άλλες δραστηριότητες που υποστηρίζουν την υγεία μας. Κάντε σήμερα λοιπόν, το ραντεβού για check up ρουτίνας, δοκιμάστε ένα μασάζ ή επισκεφτείτε έναν ολιστικό επαγγελματία. Υποστηρίξτε τώρα την περιποίηση για ένα όμορφο και υγιές σώμα!

iamatiko_loutro

Αν έχετε την ευκολία και τη δυνατότητα, επισκεφτείτε ιαματικές πηγές που έχουν χαμηλό κόστος. Ή πάλι, εάν μπορείτε να δραπετεύσετε σε ένα καταφύγιο στα βουνά με απόλυτη ηρεμία και ησυχία, θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα. Αφήστε πίσω το άγχος της δύσκολης εβδομάδας και την εμμονή στις λεπτομέρειες, ικανοποιώντας την τάση της Σελήνης/ Αφροδίτης στην Παρθένο στο να βρίσκεται μέσα σε φυσικά περιβάλλοντα.

mpoykalakia_4

Αν πραγματικά θα θέλατε να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή σε συνδυασμό με την αισθητική περιποίηση, θα σας πρότεινα ένα συνταγολόγιο από αιθέρια έλαια. Αυτό φέρνει στο νου εικόνες από φίλτρα, ελιξίρια και όλα τα είδη τα περίεργα αρώματα που γεμίζουν με ευωδιές την ζωή μας. Αλλά «περίεργα» μπορεί επίσης να είναι και «μοναδικά», που θα φέρνουν την δίκη σας προσωπική υπογραφή.

mpoykalakia_2_copy

Αύριο θα δούμε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας κάποιο αιθέριο έλαιο και ποιά ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο.

Προς το παρόν, χαλαρώστε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved