Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στον Κριό: Σε φόρμα με τις αισθήσεις!

Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε σήμερα μια αθλητική δραστηριότητα;

Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στον Κριό: Σε φόρμα με τις αισθήσεις!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στον Κριό (Είσοδος στο ζώδιο από 29/09/2012, 16:14)

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ στη μελέτη των πλανητών είναι οι μυριάδες τρόποι με τους οποίους οι ίδιοι μας αποκαλύπτουν, όχι μόνο στοιχεία στη συμπεριφορά και χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, αλλά και το πως εκφράζονται σε όλες τις στιγμές της καθημερινής μας ζωής.

Είναι αρκετά σημαντικό για καθέναν που έρχεται σε επαφή με την Αστρολογία να μπορέσει να μάθει τις ποιότητες των πλανητών ή των ζωδίων και έτσι να μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν στην ζωή του.

Δεν είναι δύσκολο. Μπορείτε μάλιστα να το δείτε και σαν παιχνίδι.

Είναι σαν να γυρίζουμε πίσω στην Α΄ Δημοτικού και να ξεκινάμε να μαθαίνουμε μια καινούργια γλώσσα. Μόνο που αυτή η γλώσσα δεν περιέχει μόνο σύμβολα και πλανητικές όψεις. Μαζί θα μάθουμε, αυτή την φορά, πως μπορεί να αποκτήσει και εικόνα και αίσθηση αλλά και έκφραση. Άλλωστε η Αστρολογία μιλάει σ' αυτούς που μπορούν ή ξέρουν να ακούσουν και μαζί τους μιλάει με πολλούς, συχνά ιδιαίτερους, για τον καθένα τρόπους. Και επειδή θέλω να γίνει μια ενεργητική, δημιουργική και πρακτική συγχρόνως διεργασία και όχι μια απλή παθητική αποκωδικοποίηση ας δούμε πως μια μέρα με Ήλιο στο Ζυγό, Σελήνη στον Κριό και Αφροδίτη στο Λέοντα μπορεί να μας δώσει έναν οδηγό στο πώς να κινηθούμε αποτελεσματικά.

229542912227504881_QLhxkY8A_c

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό θέλουμε κάτι νέο, συναρπαστικό, ενδιαφέρον. Αυτή η ημέρα είναι κατάλληλη για βραχυπρόθεσμα ζητήματα που πρέπει να προγραμματιστούν, ειδικά αυτά που απαιτούν φυσική ενέργεια.

Τι θα λέγατε λοιπόν να ξεκινήσετε σήμερα μια αθλητική δραστηριότητα;

Η Σελήνη ούτως ή άλλως λειτουργεί τις φυσιολογικές διαδικασίες στον οργανισμό και σε αυτήν την στιγμή συμβαίνουν εντατικές διεργασίες, που συνδέονται με την ενέργεια της θερμότητας και του μυϊκού τόνου.

Είναι καλό λοιπόν να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο ή να ασκήσετε μια σωματική άσκηση, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, στην διαχείριση της ενέργειάς σας για να μην υποστείτε κάποια θλάση.

189573465535219959_JElSmyQA_c

47921183504614640_E4DULpb9_c

Εγώ πάλι θα σας προτείνω το pole dancing, μια μορφή τέχνης που συνδυάζει χορό (Ζυγός) και γυμναστική (Κριός). Το pole dancing περιλαμβάνει το χορό και την εκτέλεση εναέριων κινήσεων σε ένα κάθετο στύλο. Εκτός από την σωματική εκγύμναση, προσφέρει και μια απελευθερωμένη έκφραση της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου που συνεπάγεται την αύξηση της αυτοπεποίθησης, της σεξουαλικότητας και του αυτοσεβασμού. Η Αφροδίτη στο Λέοντα άλλωστε, επιζήτα εκείνο το touch του show που θα τραβήξει την προσοχή.

Η αισθαντικότητα του Ζυγού και η σεξουαλική ορμή και ενέργεια του Κριού βρίσκουν διοχέτευση σε αυτό το είδος εκγύμνασης, ενώ ενσωματώνει και την επιθυμία να γοητεύει αλλά και να κερδίζει τους άλλους, του Λέοντα. So, let's dance!

See you tomorrow!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved