Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/9

Σελήνη στην Παρθένο – Νέα Σελήνη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/9

Υπάρχουν φορές που αληθινά αισθανόμαστε πως το σύμπαν συνωμοτεί για να συμβεί ένα γεγονός και ο Coelho δικαιώνεται ακόμα και από τους αντιπάλους του.

Το διήμερο που ακολουθεί συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με καλή διάθεση και πολλές προτροπές, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 14/9 στις 12:31 το μεσημέρι.

Στις 14:36 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας συνοδεύει ως το βράδυ σαν οπτασία, στην οποία δίνουμε σάρκα και οστά και τρέφουμε με τις επιθυμίες και τα όνειρά μας.

Η διάθεσή μας είναι χαλαρή και ήρεμη, ενώ συγχρόνως η αναλυτική μας σκέψη βάζει επί τάπητος τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας, ώστε να δρομολογηθούν χωρίς άγχος και πίεση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 15/9 στις 00:39, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει και από το προηγούμενο βράδυ, υποδεικνύει τι είναι επιτέλους εκείνο που δεν ικανοποιείται μέσα μας, προτρέποντάς μας να βρούμε μια διέξοδο στα απωθημένα μας. Το ξημέρωμα θα μας βρει στοχαστικούς και έτοιμους για το μεγάλο βήμα.

Στις 14:33 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει ένα γερό έναυσμα για να προχωρήσουμε σε σημαντικές διαδικασίες, που αφορούν σε όλα όσα μας συμπιέζουν το κεφάλι, δημιουργώντας μας δυσφορία. Το διάστημα προσφέρεται για να απελευθερωθούμε, να κινητοποιηθούμε και να κλείσουμε λογαριασμούς πάσης φύσεως.

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια χορηγός είναι και το τετράγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 15:52, τονίζοντας την υπερβολική ανάγκη να καλύψουμε τους εαυτούς μας και να διαφυλάξουμε την καθημερινότητά μας.

Στις 16/9 στις 5:10 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια σημαντική Νέα Σελήνη, που μετατρέπει την Κυριακή μας σε σχεδιαστικό γραφείο μελέτης.

Η σύνοδος με τον Ερμή που ακολουθεί στις 14:27 το μεσημέρι, προτρέπει να οργανωθούμε απέναντι σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας και διατροφής.

Θα ήταν πολύ ευεργετική κίνηση αν η επόμενη ημέρα ξεκινούσε, προγραμματίζοντας ραντεβού επάνω στα θέματα που υποδεικνύει η Νέα Σελήνη.

Παρθένοι, Ιχθείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι αρπάζουν την ευκαιρία και κινητοποιούνται αξιοθαύμαστα, ενώ οι υπόλοιποι δραστηριοποιούνται τόσο όσο τους επιτρέπει η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση.

Στις 15:56 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό δημιουργώντας συναισθηματική ζάλη, άλλες φορές επιθυμητή και άλλες αφόρητη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved