Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου

Και εκεί που θα έπρεπε να ακούγονται τα βογκητά και τα αχ βαχ της εργατιάς, μεροδούλι, μεροφάι κλπ, ξεφυτρώνουν ντέφια, νταούλια κι ένα τσούρμο σπάταλων, τεμπέληδων και βολεμένων «ωχαδερφιστών»

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου

Ο Δίας έχει κέφια

Αυτά κι αν είναι τετράγωνα των,,, αστέρων! Δίας-Ήλιος και «καπάκι» Ερμής-Δίας κάνουν μόδα την υπερβολή αλλά και κάθε τι «ανούσιο» που ομορφαίνει την ζωή μας.

Ανούσιο βέβαια για τους παραδοσιακούς πιστούς του Κρόνου, που ποτέ δεν καλοβλέπει τους χαριεντισμούς μας, απαιτώντας «τα κεφάλια να μπουν μέσα», εδώ και τώρα. Όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν πολλοί διατεθειμένοι να του κάνουν το χατίρι, αφού το «σουξεδάκι» των ημερών είναι το «Άσε τον παππού να σκούζει».

Και εκεί που θα έπρεπε να ακούγονται τα βογκητά και τα αχ βαχ της εργατιάς, μεροδούλι, μεροφάι κλπ, ξεφυτρώνουν ντέφια, νταούλια κι ένα τσούρμο σπάταλων, τεμπέληδων και βολεμένων «ωχαδερφιστών», πρόθυμων να αποδείξουν ότι τα καλά δεν κτώνται με κόπους αλλά με τον κατάλληλο... μπάρμπα!

Αδικία ξε-αδικία, αυτός είναι ο Δίας κι επειδή τον αγαπάμε με τα ελαττώματα του, δεν είναι διόλου άσχημη ιδέα να εκμεταλλευτούμε κι εμείς την περίσταση, έστω κι αν διατεινόμαστε πως ανήκουμε στο κλαμπ των «σοβαρών». Κάθε πράγμα στην ώρα του, όπως λέει η σοφή παροιμία...

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να υποστούμε αγόγγυστα τα μεγάλα λόγια, τις επιπολαιότητες, την αμετροέπεια και τα «θρασίμια» που συνοδεύουν κάθε επίδειξη δύναμης του «χοντρού». Όμως, από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με «χαζά παιδιά, χαρά γεμάτα» η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και όχι η κριτική ή τα μούτρα. Και βέβαια αν σκεφτόμαστε να παραπέμψουμε το θέμα στην κρίση των κοσμικών δικαστών, μάλλον ματαιοπονούμε, αφού κι αυτοί στην παρούσα φάση το «καίνε» παρέα με το Δία.

Αντίθετα, είναι ίσως σκόπιμο να ψάξουμε για όποια χαραμάδα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επωφεληθούμε κι εμείς από την large διάθεση του «ευεργέτη πλανήτη. Για παράδειγμα, ένα ξεκίνημα θα έχει σίγουρα την υποστήριξη του, ενώ δεν θα μας κακοπέσουν ούτε τα δώρα, ούτε τα κεράσματα στα οποία αρέσκεται. Να προσέξουμε μόνον μην πέσουμε στην παγίδα και μεγαλοπιαστούμε. Διότι καλή είναι η πόρσε σε τιμή-χάρισμα αλλά η άτιμη καίει ένα... πρατήριο στο χιλιόμετρο...

Το πανηγύρι της χαράς, της σπατάλης και της... γκάφας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο, οι οποίοι, μέρες που είναι, είπαν να ανταλλάξουν τις πρόσφατες κοινές τους εμπειρίες και να επισφραγίσουν την σχέση τους με μια πολλά υποσχόμενη ή μεγαλεπήβολη συμφωνία. «Πέρα-δώθε, πάνω-κάτω», αυτή είναι η επικεφαλίδα στο συμβόλαιο τους κι εμείς βέβαια είμαστε αναγκασμένοι να χορέψουμε σε ανάλογους ρυθμούς.

Εδώ είναι που καταλαβαίνει κάποιος πώς ο τεράστιος όγκος των πληροφοριών και των δεδομένων, μπορεί να είναι δώρον-άδωρον, όταν δεν ξέρουμε τι από όλα να διαλέξουμε. Σίγουρα θα θέλαμε να αφήσουμε στην άκρη την φλυαρία των «ανόητων» αλλά τελικά σάμπως ξέρουμε ποιοί είναι κι αυτοί;

Ανάλογη ταλαιπωρία μπορεί να μας περιμένει στις μετακινήσεις μας, από την στιγμή που θα πέσουμε πάνω στο άτακτο κονβόι των «οδηγών του Δία». Για όσες ή όσους δεν ξέρουν, οι συγκεκριμένοι οδηγοί, είναι ικανοί να δημιουργήσουν στο άψε-σβήσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα», αφού συνήθως παρκάρουν στη μέση του δρόμου, «γράφοντας» τους υπόλοιπους, ενώ γενικότερα κάνουν ότι τους βολεύει. Μάλιστα, όσο επιεικείς είναι για τους εαυτούς τους, άλλο τόσο επικριτικοί γίνονται όταν συναντούν κάποιον... όμοιο τους. Εδώ το «δάσκαλε που δίδασκες» γίνεται ακλόνητο φαβορί!

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές του τετραημέρου, με τους δύο τελευταίους βεβαίως να νοιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Οι περισσότεροι Αιγόκεροι και Ταύροι σίγουρα θα έχουν θέμα, με τους «εξυπνάκηδες», που κάτι τέτοιες ημέρες ξεφυτρώνουν από παντού και αν πραγματικά θέλουν την ηρεμία τους καλά θα κάνουν να «κατεβάσουν ρολά», κρατώντας μόνον τα άμεσα οφέλη -γιατί κι αυτοί ευνοούνται.

Πολλά επίσης μπορούν να περιμένουν οι Λέοντες, οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα των ζωδίων τους, αν και οι τελευταίοι -όπως και οι απανταχού ζηλιάρηδες- ποτέ δεν τα πήγαν καλά με τις «ελευθεριότητες» που παρέχει ο Δίας, ιδίως στην συμπεριφορά των «δικών τους» ατόμων. Κι όταν ένα χαμόγελο ισοδυναμεί με... προδοσία, πολλά αχρείαστα μπορεί να συμβούν.

Από εκεί και πέρα είναι βέβαιο πως κάθε ζώδιο έχει στις τάξεις του «επιτετραμμένους» του Δία, οι οποίοι έχοντας «καβάτζα» την υποστήριξη του από το γενέθλιο τους ωροσκόπιο, θα το... χαρούν δεόντως!

Αφροδίτη: Mission Impossible

Μπορεί ο Δίας να σκεπάζει τα πάντα με τις φωνές και τα καμώματα των «υπηκόων» του, ωστόσο ο «χοντρός» δεν είναι μόνος σε αυτό το σύμπαν.

Και ατυχώς την ίδια στιγμή που ανάβει το γλέντι, η έτερη «καλομοίρα» του ζωδιακού είναι αναγκασμένη να υποκύψει στις ορέξεις του Ουρανού και του Πλούτωνα κι εμείς ίσως μαζί της. Ο πρώτος την εξαναγκάζει να πάρει μέρος σε διάφορες... εξαλλοσύνες πάνω στον άξονα «το παράταιρο είναι πιο γλυκό», ενώ ο δεύτερος ετοιμάζεται να την ξαπλώσει στο κρεβάτι του και να της αλλάξει τον αδόξαστο. Αυτό το τελευταίο βέβαια, ενέχει και μια... αισιόδοξη νότα, το πρόβλημα όμως είναι πως ο Πλουτωνάκος αρέσκεται σφόδρα να εφαρμόζει τις τεχνικές του ένδοξου προγόνου του, του Προκρούστη.

Μέχρι και την Κυριακή λοιπόν (το Σαββατόβραδο είναι το pic), ότι δεν ταιριάζει στον πόντο πετιέται, ενώ από την άλλη ότι ταιριάζει απορρίπτεται. Πλήρης παράνοια δηλαδή στις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι μόνον τις ερωτικές. Οι απανταχού λάτρεις του Ουρανού θα επιχειρήσουν να κάνουν «γης μαδιάμ» κάθε τι που εμπεριέχει έστω και μια υποψία συμβατικότητας, ενώ από την άλλη πλευρά οι πιστοί του Πλούτωνα θα θελήσουν να σφραγίσουν την υπεροχή τους ζητώντας απόλυτη πίστη και υποταγή.

Ελευθερία ή θάνατος, δηλαδή, με το σεξ μπαλαντέρ...

Φυσικά, δεν θα γευθούμε όλοι το ίδιο ποτήρι. Για κάποιες και κάποιους οι αλλαγές και οι νέες εμπειρίες-γνωριμίες θα σημάνουν την αρχή μιας νέας εποχής στην προσωπική τους ζωή, την ίδια στιγμή που οι πιο άτυχοι θα κάνουν καιρό να συνέλθουν από το «στραπάτσο» που έπαθαν.

Τα τέσσερα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) αναμένεται να μπουν πιο εύκολα στη δίνη του πάθους αλλά και των ακροτήτων, πολύ περισσότερο αν έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 7η μοίρα των ζωδίων τους. Μαζί τους, είτε ως συνοδοιπόροι, είτε ως «κόκκινο πανί» και μια μερίδα των σταθερών με τους Λέοντες των τριών πρώτων ημερών επικεφαλής και τους αντίστοιχους Υδροχόους συνοδεία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved