Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Τα σέβη μου όλους τους αναγνώστες του astrology.gr. Μία και σήμερα έμειναν για την κρισιμότερη ίσως εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, τουλάχιστον μέχρι την ...επόμενη! Μια αναμέτρηση που εύχομαι να κερδίσει η ειλικρίνεια αλλά κυρίως η Ελλάδα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Kronos/Poseidon= Άρης/Κρόνος = Ποσειδώνας/Apollon = Πλούτωνας/Cupido:

Ένα καλλιεργημένο άτομο. Το άτομο που παρουσιάζει διανοητική δυνατότητά του και είναι πολύ επάνω από το μέσο όρο. Το σώμα ως έκφραση του μυαλού. Θάνατος, ασθένεια, προσωπικές δυσκολίες. Το άτομο που εργάζεται κάτω από μια μεγάλη αυταπάτη σχετικά με το μέλλον του ή που είναι μέσα στην αβεβαιότητα σχετικά με αυτό. Δωροδοκία. Το να είναι μέλος μιας ένωσης. Ένα άτομο που μετέχει στους κοινωνικούς αγώνες. Το να είναι ενεργός συνεργάτης στην ενίσχυση μιας οργάνωσης.

Σήμερα λοιπόν πάρτε τα μέτρα σας και να είσαστε επιφυλακτικοί. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Αποικία news

-Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε από την S&P και υποβαθμίστηκε η Τουρκία. Όποιος πιστεύει πως οι «οίκοι» αξιολόγησης δεν λειτουργούν εκ του πονηρού θα πρέπει να το ξαναψάξει.

-Κάποιοι δώσανε στα δυο «μεγάλα» κόμματα από 48 ως 52 % σε άθροισμα. Οι δανειστές όμως ...προσεύχονται γονατιστοί μπροστά στα εικονίσματα, αφού φοβούνται πως οι Έλληνες μπορεί να αποδειχθούν πιο τρελοί από τους Γαλάτες τους Αστεριξ. Διότι όταν ο μισθοσυντήρητος είναι Ανεργίξ και ο πολιτικός Μιζουλίξ, η Βουλή θα γίνει σαν τον πύργο της Πιζας στο πιο στραβό!

Από την άλλη, ο Σαμαρίξ έδωσε ρέστα στην μεγαλειώδη συγκέντρωση αλλά την Κυριακή βράδυ θα δείξει πόσο καλά τα ...είπαμε! Ο δε Μπενιζελίξ θέλει να ακυρώσει αυτά που έβαλε τα χαράτσια. Ώ καιροί, ω ήθη!

-«Καλή ψήφο και υγεία να έχετε», εύχεται ο γνωστός ...Γκαντεμίξ, στην καμπάνια για την υποστήριξη της κόρης. Φήμες για αύξηση της κατανάλωσης σκόρδων και της τέλεσης ευχέλαιων θεωρούνται ανακριβείς,...

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτός που είπε ότι δεν έχει σημασία αν χάσεις ή αν κερδίσεις, πιθανότατα είχε χάσει» Martina Navratilova

Το τραγούδι της ημέρας: Χρ. Πάζης - Άλλα λες και άλλα κάνεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved