Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ελλάς-Ελλάς-Λάκης Γαβαλάς! Να δείτε που όσο πλησιάζει η συμφωνία με τους «εταίρους» επιστάτες, επιτρόπους, επόπτες κλπ, θα έχουμε και άλλες «θεαματικές» εξελίξεις. Όμως πότε θα φυλακιστούν κι αυτοί που έχουν απλήρωτα χρέη στην πατρίδα;

Στο δε ΠΑΣΟΚ ακόμη... χτενίζονται. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δείχνει πως φαίνεται πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί για την προεδρία σε ένα κόμμα του οποίου τα ποσοστά μοιάζουν πλέον με την μικρή πίεση ενός υποτασικού. Η Λούκα Κατσέλη ετοιμάζει κίνηση αλλά για να ηγηθεί στο ΠΑΣΟΚ η κ Κατσέλη θα πρέπει να βαρέσουν οι Σάλπιγγες της Αποκάλυψης και να παίζουν το Aranjuez σαν τον Herb Albert.

Οι έρωτες σήμερα είναι σε έξαρση, αφού δεσπόζει η αντίθεση Άρη-Αφροδίτης και η Θεά του Έρωτα με τον Θεό του Πολέμου (και του σεξ φυσικά) θα βρεθούν σε φάση «Έρωτα ή πόλεμο» που τραγουδάει κι η Βίσση.

Αν πάντως δεν είστε «παιχνιδιάρηδες», έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα αυτιά σφραγισμένα με βουλοκέρι αφού τα «μπαλαμούτια» στον έρωτα μπορεί να είναι αντίστοιχα με εκείνων που θα μας έσωζαν.

Η εξίσωση της ημέρας

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξίσωση με Άρη/Cupido. Ο άξονας Άρη/Cupido είναι ο άξονας της ενέργειας για ζητήματα γάμου και σχέσεων αλλά και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έτσι κοντά στην κλασική Αστρολογία, με την ρελάνς της Uranian οι σχέσεις σήμερα αποκτούν άλλο χρώμα ενώ η εμπλοκή των αξόνων Hades/Apollon, Wi/Apollon και Βορείου Δεσμού /Ουρανού μπορεί να βγάλει «αλισβερίσια» μεταξύ ασύμβατων, φαινομενικά, προσώπων (με διαφορά ηλικίας, εθνικότητας ή και γιατί όχι φύλλου). Οπότε, αγαπάτε …όσο είναι αφορολόγητο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν» Μαλβίνα Κάραλη

Το τραγούδι της Ημέρας: ΕΜΕΝΑ-ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved