Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Μια μέρα έμεινε (η σημερινή) και τον φάγαμε τον Ιανουάριο. Ένας μήνας που τελειώνει με τις «κόκκινες γραμμές» να κάνουν παρέλαση αλλά σαν γραμμές από κιμωλία, που σβήνουν με το πρώτο σφουγγαράκι.

Εν τω μεταξύ οι «επιστήμονες» αναλυτές της Ε.Ε, του ΔΝΤ και της Ελλάδος όσον αφορά στις προβλέψεις τους για τα οικονομικά δρώμενα κάνουν το παπατζιλίκι να μοιάζει μπροστά τους ως επιστήμη των επιστημών! Αλλά για να είμαστε ρεαλιστές εσείς τι νομίζετε; Νοιάζονται για την Ελλάδα; Μάλλον όχι… Άπλα στο βάθος είναι τα πετρέλαια.

Η εξίσωση της ημέρας

Τώρα περνάμε στα των εξισώσεων. Η εξίσωση της ημέρας είναι Vulcanus=Πλούτωνας / Hades= Σελήνη/Hades: Μια κακοτυχία. Όλα πηγαίνουν στραβά. Πηγαίνοντας κάτω με γρήγορο ρυθμό, με γιγαντιαίους διασκελισμούς. Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης. Σκληρά μέτρα στο λαό. Συμμορία εγκληματιών. Διακυβευμένος λόγω εγκληματικών συμμοριών.

Από την άλλη, στα αισθηματικά προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και να μην εκμαιεύετε συναισθήματα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: "Η παροιμία λέει μη δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Ίσως όμως θα ‘πρεπε, αν σ’ εμποδίζει να ταϊστείς μόνος σου." Thomas Szasz, 1920

Το τραγούδι της ημέρας: Γ. Πάριος - Τίποτα δεν περιμένω


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved