29 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
29 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










8 έως 9 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ο Σαούλ-Παύλος κεραυνοβολημένος από το φως του Αγίου Πνεύματος στο δρόμο για τη Δαμασκό»

Ερμηνεία: Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της μοίρας: Μια τεράστια εσωτερική δύναμη, συνδυασμένη με απέραντους πνευματικούς ορίζοντες. Ένα θάρρος απαλλαγμένο από γήινες φιλοδοξίες, η μέγιστη φυσική ή πνευματική μαχητικότητα. Ιδιοσυγκρασία ρήτορα, πολεμιστή ή κριτικού. Γοργό και παρατηρητικό μυαλό, γερά νεύρα, ικανότητα για εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας με ταχύτητα και συνέπεια.

Ο άνθρωπος εδώ είναι πιθανό ν' αγκαλιάσει την θρησκεία, γυρνώντας την πλάτη στον αθεϊσμό ή στον αγνωστικισμό ή να στρέψει τον εαυτό του σ' ένα υψηλότερο επίπεδο πίστης. Και ύστερα θα προσπαθήσει να αλλάξει τους άλλους, να γίνει ιεραπόστολος ή ένας κήρυκας της πνευματικής αλήθειας. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα φτάσει στην αλήθεια σταδιακά αλλά ξαφνικά και κεραυνοβόλα κι αμέσως θα υπηρετήσει τον σκοπό που αισθάνεται ότι του έχει ανατεθεί, τόσο αποφασιστικά και σταθερά, όσο τον προστάζει ο φλογερός χαρακτήρας του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο» Μαχάτμα Γκάντι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Κρύβε λόγια». Αυτή είναι η ...επικεφαλίδα των αισθηματικών σας υποθέσεων, μέχρι του χρόνου στα γενέθλια σας. Ίντριγκες και μηχανορραφίες ενδέχεται να αποδειχθούν ικανές να σας χαλάσουν την «μαγιά» και να σας εμποδίσουν να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ισορροπία. Γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να αποφύγετε να αναμιχθείτε σε σχολιασμούς που αργά ή γρήγορα θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Τις εξομολογήσεις θα ακολουθήσουν οι ανακρίσεις... Κι ακόμη αν δεν σας στοιχίσουν τελικά, ο χρόνος που θα καταναλώσετε αλλά και η φθορά των σχέσεων σας θα σας θυμίσουν το «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες». Υπάρχει όμως και ...τρίτη παροιμία: Φυλάξτε τα ρούχα σας, για να σας μείνουν τουλάχιστον ...δυό-τρία κομμάτια!

Οικονομικά

Των ...υπονομεύσεων, το ανάγνωσμα! Κάπως έτσι θα μπορούσε να οριστεί το προφίλ της χρονιάς, παρ’ ότι και λύσεις υπάρχουν και «βαλβίδες» διαφυγής. Το θέμα είναι πως μπορεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο και κόπο στην διαλεύκανση υποθέσεων που διαδραματίζονται «κάτω από το τραπέζι», με την υποσημείωση πως σε αρκετές περιπτώσεις θα κληθείτε -περίπου εκβιαστικά- να συμμετάσχετε σε αυτές. Και το πικρό συμπέρασμα θα είναι ότι τελικά δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε ούτε την... σκιά σας! Από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την θέση σας ή να κάνετε νέα ξεκινήματα και μπορείτε να το πετύχετε πραγματικά αν αποφύγετε τις αχρείαστες σπατάλες και τις μεγαλοστομίες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved