Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός αλλά κάποιοι μας την έχουν κάνει «Ποτέ την Κυριακή». Μια μέρα που το κρύο είναι τσουχτερό αλλά εμείς να δοξάζουμε τον Κύριο που τουλάχιστον ακόμα αντέχουμε. Το κακό είναι ότι με τόσους αναξιοπαθούντες τριγύρω μας χρειάζεται μια συντονισμένη προσπάθεια. Και ασφαλώς μην σκέφτεστε «τι με νοιάζει, εγώ θα σώσω τον κόσμο;» Αν δεν συντελέσουμε στην λύση ενός προβλήματος θα είμαστε αιωνίως μέρος του.

Εξ άλλου, μαζί με το ένα «άνοιγμα», έρχεται και το άλλο. Εννοώ τα αισθηματικά μας, όπου θα χρειαστεί να κάνουμε όλοι την υπέρβαση. Έτσι όμως θα εκτιμήσουμε ότι και όποιους έχουμε δίπλα μας.

Τελικά ίσως είναι για καλό όλα αυτά που συμβαίνουν γιατί μόνο τα μάτια που έχουν ποτίσει από δάκρυ βλέπουν μέσα από την ψυχή.

Τα ίδια και ...καλύτερα σε σχέση με την Οικονομία. Στο οικονομικό Δίστομο που μας στήνουν οι Γερμαναράδες, τους πρέπει μια απάντηση τύπου... Γοργοπόταμου!

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση που δεσπόζει είναι Άρης =Ερμής/Hades= Κρόνος/Ουρανός:

Δυσάρεστες ειδήσεις . Εκπέμποντας ένα may-day. Κάποια είδηση για εμπλοκή επωνύμου σε μια «σκληρή υπόθεση». Τραυματισμοί. Ένα σώμα που καταλήγει από τα τραύματα του.

Ανάδρομος Άρης + κρύο = προσοχή, δηλαδή, γιατί οι «πτώσεις» ίσως να είναι οδυνηρές. Ακόμη, προσπαθήστε να παίξετε όσο το δυνατόν πιο fair play και να είσαστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε. Τέλος εάν έχετε κανένα πονηρό ραντεβουδάκι να είσαστε προσεκτικοί γιατί «παντρεμένοι και οι δυο» είναι ωραίο τραγούδι αλλά μην τρέχουμε στο Ε.Σ.Υ για «αδελφή και νοσοκόμα δεν με γιάτρεψες ακόμα».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Nil desperandum (ποτέ μην απελπίζεσαι)» Οράτιος

Το τραγούδι της ημέρας: Michael Jackson - They Don't Care About Us

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved