30 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
30 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
30_jan

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη σας καλημερίζει μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, γεμίζοντας σας συνάμα με θετική ενέργεια. Το πρωί μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ή γόνιμο, αφού η σύνοδος Σελήνης – Δία αναπτερώνει το ηθικό αλλά και βοηθά κατά το μέτρο του δυνατού στην ευόδωση των προσπαθειών σας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή - Μαύρης Σελήνης προϊδεάζει για ένα ερωτικό παιχνίδισμα μέσω μηνυμάτων, συζητήσεων και ερωταπαντήσεων.

Κριός

Η προσοχή σας εστιάζεται σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα που εσείς μέσα από το δυναμισμό σας θα καταφέρετε να επιλύσετε. Επαγγελματικά, ίσως πρέπει να αρχίσετε να ασχολείστε περισσότερο με το συμμάζεμα των οικονομικών παρά με οτιδήποτε άλλο. Αισθηματικά, μην αφήνετε τον προσωπικό εκνευρισμό να περνά στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1978 κυριαρχείτε έναντι των άλλων.

Ταύρος

Πολλά πράγματα δείχνουν να χρειάζονται σπρώξιμο, προκειμένου να προχωρήσουν και να εξελιχθούν. Το καλό είναι πως η Σελήνη από το ζώδιό σας πλέον και σε σύνοδο με το Δία θα σας δώσει εύνοια και απεριόριστη τύχη. Επαγγελματικά, έχοντας το θάρρος να μιλήσετε ως ίσοι προς ίσους θα μπορέσετε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Αισθηματικά, η καλή διάθεση αντικατοπτρίζεται στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1962 θα εντατικοποιήστε κάποιες σωματικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο γειώνει τον νοητικό σας ενθουσιασμό, δίνοντας σας να καταλάβετε πως, όταν τον χρησιμοποιείτε με σύνεση, έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αισθηματικά, θα πρέπει να λειτουργήσετε με περισσότερη θέρμη γιατί πιθανόν ο σύντροφός σας να σκέφτεται πως βλέπετε τη σχέση επιφανειακά και τελικά να αδικείστε. Οι γεννημένοι του 1966 θα δείτε βελτίωση στα οικονομικά.

Καρκίνος

Σήμερα, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις γενναίες οι οποίες και θα στεφτούν με επιτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και προσπαθήστε να συμπεριφερθείτε με λογική. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να κινηθείτε άμεσα και γρήγορα, προκειμένου να πείτε ή να κάνετε πράγματα τα οποία έρχονται να καλύψουν κάποια σφάλματα. Οι γεννημένοι του 1964 εξακριβώστε, εάν οι πληροφορίες που έχετε είναι ακριβείς.

Λέων

Κάποια ζητήματα χρειάζονται τόλμη και θάρρος. Εσείς από τη μεριά σας κάνετε ό, τι είναι δυνατόν, προκειμένου να ικανοποιήσετε τους άλλους αλλά στην προσπάθειά σας αυτή στεναχωρείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αισθηματικά, κάποιο φιλικό σας πρόσωπο δεν αποκλείεται να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας, ώστε να αναθερμανθεί μια σχέση που μέχρι τώρα φαινόταν τελειωμένη. Οι γεννημένοι του 1985, προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς.

Παρθένος

Η παρουσία τόσο του Ήλιου όσο και του Ερμή στον 6ο ηλιακό σας βοηθούν να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Χρειάζεται όμως προσοχή, αφού ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τη Μαύρη Σελήνη και έτσι η πολλή τριβή στο χώρο εργασίας δεν αποκλείεται να προκαλέσει κάποιον ερωτικό σπινθήρα. Σε προσωπικό επίπεδο μην αφήνετε μικροζητήματα καθημερινότητας να σας καταβάλλουν. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως χρειαστεί να βάλετε πλάτη, προκειμένου να βοηθήσετε κάποιο φίλο.

Ζυγός

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο και σε σύνοδο με το Δία θα σας προσφέρει μια επιπρόσθετη εύνοια. Καλό είναι να αξιοποιήσετε τις πλανητικές συγκυρίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Η προστασία της σχέσης θα απασχολήσει ιδιαίτερα όσους από εσάς σκέφτεστε κάτι πιο σοβαρό. Κάποια τηλεφωνήματα και ειδήσεις ίσως σας αναγκάσουν να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα δείτε τα οικονομικά σας να παρουσιάζουν μια άνοδο.

Σκορπιός

Πολλά ζητήματα χρειάζονται απαντήσεις και η Σελήνη απέναντί σας βοηθά να τις λάβετε. Σκεπτόμενοι το επαγγελματικό αύριο δεν πρέπει να λειτουργήσετε ευκαιριακά, αντίθετα προτού λάβετε οποιαδήποτε απόφαση, βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για σας. Αισθηματικά, πλημυρισμένοι από ένα χείμαρρο συναισθημάτων ίσως βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να περάσετε πολύωρες στιγμές με το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως εμπλακείτε σε μια μυστική σχέση.

Τοξότης

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας φέρνει όρεξη για εργασία και συνάμα αισιοδοξία. Σε προσωπικό επίπεδο, καταστάσεις δίνουν και παίρνουν ενώ η καλή σας διάθεση αγγίζει τα όρια του πειράγματος. Ωστόσο, με τον Άρη στην Παρθένο προσέχετε γιατί τα λόγια σας ίσως άθελα σας να πονέσουν κάποιους. Αισθηματικά, γνωρίζετε πως διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο γι’ αυτό δείξτε τα συναισθήματα σας. Οι γεννημένοι του 1970 βάζετε ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τα ζητήματα καθημερινότητας να σας καταβάλλουν. Αισθηματικά, ο χώρος εργασίας μυρίζει μπαρούτι, αφού κάποιο άτομο δεν αποκλείεται να είναι τσιμπημένο μαζί σας. Οικονομικά ζητήματα χρειάζονται καλύτερη διαχείριση. Προσπαθήστε να κατανοήσετε πως είστε υποχρεωμένοι να κάνετε πράγματα για μια σχέση που μέχρι τώρα είχατε παραμελημένη. Οι γεννημένοι του 1991 μην καταφέρεστε ενάντια των άλλων.

Υδροχόος

Η Σελήνη μέσα από τον Ταύρο ανακατεύει τα φύλλα της τράπουλας που με τόση μαεστρία είχατε ταξινομήσει. Επαγγελματικά, οι προσπάθειες που κάνετε κερδίζουν έδαφος οπότε ίσως επιτευχθεί κάποια αλλαγή ή αναβάθμιση. Αισθηματικά, αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα τα οποία δυσκολεύεστε να τηρήσετε. Ζητήματα επικοινωνίας φανερώνουν την εύνοιά σας. Οι γεννημένοι του 1982 χρειάζεται να διαπραγματευτείτε πιο σκληρά.

Ιχθύες

Η ανάγκη για ένα ενιαίο μέτωπο θα σας σύρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να γίνετε μέλος μιας ομάδος. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να λάβετε τη γνωμοδότηση κάποιου ειδικού γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες. Αισθηματικά, η ζωή σας περνάει σε άλλη φάση, αφού είστε σίγουροι για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Αποφύγετε να υποχωρήσετε σε «τοξικές» επαφές. Οι γεννημένοι του 1961 μην αφήνετε τις οικονομικές ευκαιρίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved