29 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
29 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
29_jan

Γενικό προφίλ

Κυριακή, γιορτή και σχόλη να ήταν η εβδομάδα όλη. Με τον Δία να τα ...φορτώνει στον κόκορα η μέρα προσφέρεται για διασκεδάσεις και κοινωνική ζωή, μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες και τα κάθε λογής «μαθήματα».

Κριός

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας επιφέρει ψυχική και σωματική εγρήγορση. Έτσι, σήμερα προσπαθήστε να μην υποσχεθείτε πράγματα γιατί δεν αποκλείεται από τη μια στιγμή στην άλλη το πρόγραμμα σας να εκτιναχθεί στον αέρα. Αισθηματικά, μέσα από τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρείτε την κατανόηση που ψάχνετε. Φροντίστε να κρατήσετε ζωηρό το ενδιαφέρον.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ξεκούρασης μετατίθεται για εσάς καθώς κάποιες ξεχασμένες εργασίες σας χτυπούν την πόρτα. Φίλοι και γνωστοί αναζητούν την παρέα σας, γεγονός που θα σας αγχώσει καθώς σήμερα θα πρέπει να βρεθεί χρόνος για να ικανοποιήσετε πολλούς τομείς της ζωής σας Απροσδόκητες συναντήσεις θα σας χαλαρώσουν και θα σας αφήσουν θετικό αντίκτυπο.

Δίδυμοι

Σήμερα, οι περισσότερες συναντήσεις σας θα έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την επίλυση επαγγελματικών θεμάτων. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε ευχάριστες και φιλικές επαφές που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της εβδομάδας. Προσπαθήστε να είσαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε.

Καρκίνος

Με Ήλιο και Ερμή στον 8ο μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση τόσο της ενέργειάς σας όσο και των αισθηματικών σας θεμάτων. Οικονομικές συζητήσεις που στην αρχή θα φαντάζουν αδιέξοδες εν συνεχεία θα καταλάβετε πως κρύβουν πολλές ευκαιρίες. Στον αισθηματικό τομέα κινηθείτε λιγάκι αθόρυβα, δημιουργώντας έκπληξη στον ερωτικό σας σύντροφο.

Λέων

Με Ήλιο και Ερμή απέναντι παρακινήστε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη συμπεριφορά σας, προκειμένου να γίνετε πιο προσιτοί από τους άλλους. Αισθηματικά, βαδίζετε ένα δρόμο που σχετίζεται με καλύτερες επιλογές, ένδειξη πίστης και μέσα απ’ όλα αυτά συναισθηματική ολοκλήρωση. Ιδανική μέρα για να εκδρομές και εξορμήσεις στη φύση.

Παρθένος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας ίσως άθελά σας δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με φιλικά ή γνωστά σας πρόσωπα. Πιθανόν να χρειαστεί να ανακαλύψετε ποιοι είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι. Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθύες δείχνει πως ο αισθηματικός τομέας μπορεί να γίνει το λιμάνι μέσα στο οποίο θα βρείτε την ηρεμία σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα δουλειάς.

Ζυγός

Σήμερα, δεν μπορείτε να πείτε πως νιώθετε μοναξιά, αφού με την παρούσα πλανητική διάταξη οι προσκλήσεις δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τη θέση σας από άτομα που είναι ασυνεπή, προκειμένου να καταφέρετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος στα μάτια των φίλων σας. Αισθηματικά, κάποιο τηλέφωνο θα σας ταρακουνήσει για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα έχει να προσφέρει ιδιαίτερα πράγματα στους τομείς των αισθηματικών και της ψυχαγωγίας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τα συναισθήματα σας με ιδιαίτερη ευκολία ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε ιδιαίτερα σε κάθε ψυχικό κάλεσμα. Αισθηματικά, μην προσπαθείτε να ανακόψετε αυτό που δημιουργείται.

Τοξότης

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σε συνδυασμό με την παρουσία του Ηλίου και του Ερμή στον Υδροχόο σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω ένα καλύτερο παρουσιαστικό. Παράλληλα, ευνοεί να μπορέσετε να μιλήσετε για αρκετά ζητήματα και να περάσετε τα μηνύματα που επιθυμείτε. Κάποιες κινήσεις ίσως σας απασχολήσουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σας ακουμπήσουν.

Αιγόκερως

Διαδραματίζοντας ένα ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή κάποιων, έρχεστε σήμερα να κάνετε μια μικρή επίδειξη ισχύος. Η Σελήνη μέσα από το Κριάρι σας κάνει παρορμητικούς και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, ώστε κάποια μυστικά σας να μην διαρρεύσουν. Αισθηματικά, μην κάνετε πίσω, αφού το δίκαιο είναι με το μέρος σας αλλά προσπαθήστε να είσαστε σίγουροι για τα βήματα σας.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αφού έχετε μια κατάφορη επικοινωνιακή εύνοια. Αισθηματικά, έχετε καταφέρει να ταιριάξετε με το σύντροφο σας, αν και μεταξύ σας υπάρχουν ασυμβίβαστα ωράρια. Τη σημερινή μέρα πρέπει να τη δείτε σαν μια πνευματική αποτοξίνωση από τον εργασιακό κόπο. Ίσως τα λεγόμενα κάποιων να μην επιδέχονται αμφισβήτησης.

Ιχθύες

Οι προσωπικές κινήσεις αλλά και οι απαιτήσεις που έχετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως ώρες – ώρες δημιουργήσουν συνθήκες προσωρινής έντασης. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να συζητήσετε με φίλους και γνωστούς μέσα σε ένα όμορφο και πολιτισμένο κλίμα αλλά κυρίως αποφύγετε να αποφασίσετε εν θερμώ. Κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα θα καταφέρει να σας συγκινήσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved