Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23/9

Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με βραδινή μαύρη τουαλέτα σαν εκείνες που φοράνε οι εκθαμβωτικές πρωταγωνίστριες, κάνει την είσοδό της στο αγαπημένο της περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 20/9 στις 21:54 το βράδυ.

Στις 3:10 το πρωί της 21/9 κορυφώνεται η όψη του τετραγώνου με τον Ουρανό η οποία έχει αρχίσει να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση από το βράδυ της προηγούμενης.

Η αίσθηση ενός κόμπου στο στομάχι μπορεί να δυσκολέψει τον ύπνο πολλών, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 7:09 το πρωί αρχίζει την ημέρα με μια βαριά ψυχολογία. Η ευαισθησία μας γίνεται ευάλωτη σε συναισθηματικές διακυμάνσεις, οι οποίες εναλλάσσονται με ανασφάλεια, ανησυχία, εσωτερική σύγκρουση, τύψεις και κάτι αδιόρατο να θρέφει την ανησυχία μας.

Στις 12:40 το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν και ως το απόγευμα, μας προτρέπει να βγούμε από το συναισθηματικό αδιέξοδο, αλλά δεν μας εγγυάται το αποτέλεσμα, αφού η Σεληνιακή αυτή θέση υποκύπτει εύκολα σε μελοδραματισμούς, επιβαρύνοντας την κακή ψυχολογία. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να μην φανούμε παρορμητικοί, βρίσκοντας διέξοδο σε οποιαδήποτε σπατάλη.

Στις 15:15 το εξάγωνο με το Δία που θα κλείσει και την ημέρα θα καθησυχάσει τους φόβους λαμβάνοντας κατανόηση και συναισθηματική επάρκεια, αφού ο συναισθηματισμός μας θα λυγίσει την απόμακρη πραγματικότητα.

Στις 22/9 στις 6:38 το πρωί, το τετράγωνο με τον Κρόνο είναι μια σκληρή όψη, που η επιρροή της θα μας συνοδεύει ως το μεσημέρι.

Η μελαγχολική διάθεση κατσουφιάζει τα βλέμματα, ενώ αποζητάμε μια επιβεβαίωση που όσο δεν έρχεται τόσο βυθιζόμαστε στην προσμονή της. Η πίεση που ασκούμε πρώτα απ’ όλους στον εαυτό μας, είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε, αντικαθιστώντας το με μια σιωπηλή αναμονή.

Στις 18:19 το απόγευμα, το εξάγωνο με τον Ερμή έρχεται να τονώσει τη σκέψη και τη λογική μας, αποδεσμεύοντάς μας από το συναίσθημα και πράττοντας πιο μεθοδικά και ρεαλιστικά.

Η έμπνευση έρχεται, φορώντας το χαμόγελο της έναρξης και το βράδυ κλείνει με μια ιεράρχηση των όσων μας απασχολούν.

Στις 23/9 στις 4:22 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ήλιο προετοιμάζει το δρόμο προς το εκθαμβωτικό φως, που φέρνει η Σελήνη στο Λέοντα λίγο αργότερα στις 4:57.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved