Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/9

Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα αφήνοντας έντεχνα να κυλήσει το καπάκι του αντηλιακού στη διπλανή ξαπλώστρα, βρίσκεται με άκρως επικοινωνιακή διάθεση έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων σήμερα 18/9 στις 11:08 το πρωί.

Η ανάγκη μας για εξωτερίκευση και μοίρασμα των όσων μας απασχολούν με φίλους, γείτονες, περαστικούς, συνεργάτες, συγγενείς και αγαπημένους κορυφώνεται στις 16:52 το μεσημέρι με το εξάγωνο με τον Ουρανό, που επηρεάζει ώρες πριν.

Ο αυθορμητισμός που διαχέεται στην ατμόσφαιρα αποσκοπεί σε φρέσκιες συναναστροφές, ενώ η τάση μας να αποδεσμευτούμε έστω και πρόσκαιρα από όσα μας προβληματίζουν, μας κάνουν να αναζητάμε ένα τραπεζάκι και έναν καφέ και απέναντι οποιονδήποτε μπορεί να μας συνοδεύσει, με χιούμορ και καλή διάθεση.

Στις 20:03 ακολουθεί το τρίγωνο με την Αφροδίτη που κλείνει την ημέρα μας απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό βράδυ, το οποίο έχουμε κάθε λόγο να δημιουργήσουμε και να βιώσουμε. Ιδανικό βράδυ για νέες γνωριμίες και φλερτ, ενώ για τους δεσμευμένους υπόσχεται όμορφες ερωτικές συνευρέσεις με εκλεπτυσμένο γούστο και προτάσεις.

Στις 19/9 πλέον και διατηρώντας τη γλυκιά γεύση της προηγούμενης ημέρας, υποδεχόμαστε στις 21:10 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο, το οποίο επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα.

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ψυχραιμία και την διπλωματική μας ικανότητα, ώστε να καταστρώσουμε ένα σχέδιο για όσα μας απασχολούν σε οποιονδήποτε τομέα. Η υπομονή και η συναισθηματική μας ισορροπία γίνονται πολύτιμοι σύμμαχοι, δείχνοντάς μας τρόπους για να επικοινωνήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κάτι που μας φαίνονταν Γολγοθάς.

Στις 20/9 και 29 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ερμή που θα επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης, χρειάζεται προσοχή ώστε να μην μας εμπλέξει σε διαδικασίες που θα εμποδίσουν την αβίαστη ροή των πραγμάτων. Η ανυπομονησία και η βιασύνη που θα παλεύουν με την υπομονή και τη μεθοδικότητα, θα πρέπει να υπερισχύσουν ώστε να κοιμηθούμε ήσυχοι και κατασταλαγμένοι για τις κινήσεις που στις οποίες θα προβούμε το πρωί.

Στις 16:40 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ήλιο θα δημιουργήσει αμφιβολίες ως προς τους σωστούς χειρισμούς μας, διχάζοντάς μας μεταξύ λογικής και ευαισθησίας, ενώ είμαστε αναποφάσιστοι ανάμεσα στο αν θα επιλέξουμε να δούμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Τη λύση έρχεται να δώσει το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 19.34 το απόγευμα, κλείνοντας την ημέρα με μια χαλαρή ρομαντική διάθεση, η οποία εκφράζεται μέσα από την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων σε μια αρμονική ατμόσφαιρα.

Στις 21:54 η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο σε μια θέση που από τη φύση της εξομαλύνει τις εντάσεις, αλλά δεν εγγυάται την μη πρόκλησή τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved