Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 28/11 έως 1/12

Ο παραμορφωτικός καθρέφτης

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 28/11 έως 1/12

Στρέφεις το βλέμμα σου στους ουρανούς, περιμένοντας ένα σημάδι. Και να που μέσα σε αστραπόβροντα και πλανητικές ωδές η επιθυμία σου εκπληρώνεται.

Από την μια μεριά, ξεπροβάλλει ο Μεγάλος Εμψυχωτής ή αλλιώς ο Ποσειδώνας των ονείρων σου. Κι από την άλλη, ο Δόλιος Πλανευτής, ο Ποσειδώνας του κόσμου τούτου, που βαφτίζει το κέρδος αλήθεια και την υπερβατική αλήθεια σου ψέμα.

Πρόσεξε λοιπόν μην τους μπερδέψεις

Ο πρώτος, ο απελευθερωτής σου, σε θέλει έναν δημιουργικό καλλιτέχνη της ζωής, που με όχημα την διαίσθηση και την έμπνευσή του αναδεικνύει αιώνιες αλήθειες. Αυτές που σε κάθε δύσκολη εποχή τρέφουν και στηρίζουν την ύπαρξή σου Κι ακόμη, φέρνουν στο προσκήνιο τις ελπίδες και τα κλεμμένα όνειρά σου, σε ραίνουν με αγάπη κι ανθρωπιά, βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σου.
Είναι αυτός που, κόντρα στις τεχνικές παραπλάνησης των εξουσιαστών σου, συνεχίζει να σε μπολιάζει με την πίστη ότι ο κόσμος σου μπορεί να γίνει ένα εργαστήρι θαυμάτων. Ότι η Αγάπη είναι ο δρόμος σου!

Κι όχι, δεν ματαιοπονείς, γιατί αυτό το μαγικό κουκούλι που έφτιαξες και σε περιβάλλει, σε βοηθά να κρατήσεις αθάνατο το πνεύμα σου αλλά και να ανυψώσεις τους παγιδευμένους συνανθρώπους σου, που έπαψαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πετάξουν.

Τα όνειρά σου, η ιδεολογία και τα οράματά σου είναι το αντίβαρο στον «επιβεβλημένο» ρεαλισμό που «αναπόφευκτα» σκορπίζει γύρω σου πόνο και δυστυχία. Αν δεν υπήρχε η δική σου επιμονή να υπερασπίζεις το «ανέφικτο», τότε ο κόσμος σου θα απαρτίζονταν αποκλειστικά και μόνον από εφιάλτες.

Σε μαστιγώνουν, μα οι βουρδουλιές τους πέφτουν στο νερό.

Ο δεύτερος, ο Οργουελικός, είναι ο δίδυμος αδελφός του. Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τον πρώτο, μα θα τον ξεχωρίσεις από τους καρπούς του.



Αυτός βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, σαν ένας ταχυδακτυλουργός που θεριεύει τους φόβους σου. Γιατί δεν βγάζει από το καπέλο του κουνέλια και περιστέρια αλλά τρομακτικές «αλήθειες», που σε κάνουν να λουφάζεις στην γωνιά σου.

Θέλει να σου κλέψει τα φτερά και να σκιάξει την Αγάπη σου. Να σε κάνει έναν θρησκόληπτο φανατικό.
Κι αυτός, ο κατ’ εικόνα και ομοίωση του «Μεγάλου Αδελφού», επιστρατεύει πλήθος αποδείξεων, ως εχέγγυο μιας «αλήθειας», που είναι συνώνυμη με το κέρδος και την εξουσία.

Κρατά παραμορφωτικό καθρέφτη και τα όρια που σου θέτει είναι ταυτόχρονα κι οι αλυσίδες σου.

Σε βομβαρδίζει με τεχνικά στοιχεία, πιθανότητες και λογικά σενάρια, που όλα τους καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: «Εγώ ειμί Κύριος, ο Θεός σου…»
Σε ταΐζει διαρκώς με πνευματικά σκουπίδια, ενώ την ίδια στιγμή σου κρύβει πραγματικές αλήθειες που «δεν συμφέρουν». Τα βρώμικα μυστικά δεν βγαίνουν ποτέ στην επιφάνεια, ώστε να παραμείνεις εσαεί ένας παραιτημένος ακόλουθος της φτήνιας. Ένα υπάκουο στρατιωτάκι, αναλώσιμο στον βωμό των συμφερόντων.

Μην του δίνεις λοιπόν εξουσία επάνω σου. Σπάσε τον παραμορφωτικό καθρέφτη και δραπέτευσε από την κόλασή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved