Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/9 έως 26/9

Άσε με να κάνω λάθος

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/9 έως 26/9

Χορεύεις σε αρχέγονους ρυθμούς...
Ο Ποσειδώνας σε μεθά με το άρωμά του κι όλα τα ανέφικτα γίνονται εφικτά. Κύματα φαντασίας σε παραβιάζουν κι εσύ καβάλα στο άτι των ονείρων σου υπερπηδάς κάθε εμπόδιο, κάθε δυστυχία. Ο Άρης κρατά τα γκέμια του, ο Άρης σαλπίζει!

Κι ο γέρο-Χείρωνας, που βάλθηκε να σκαλίζει τις μνήμες σου, χαμογελά, ξέροντας ότι δεν θα αντισταθείς για πολύ σε αυτό που κάποτε έζησες και θες να ξαναζήσεις.

Το λάθος που αγάπησες!

Κολυμπάς ξανά στο πέλαγος των συναισθημάτων σου κι η προαιώνια αλήθεια σου σε έχει κάνει... μούσκεμα.
Η λογική σου ίσα-ίσα που ανασαίνει, πιασμένη σε πρόχειρη σχεδία. Ο Κρόνος σου αποκαμωμένος καταστρώνει σχέδια επί χάρτου, μα ποιος τον ακούει;

Θα μου πεις ότι δεν θέλεις να ξεγελαστείς για μια ακόμη φορά, ότι δεν θέλεις να πιστέψεις σε κάτι που θα σβήσει, δεν θέλεις να πονέσεις.

**Απόκτησε τώρα το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Αστρολογία του 21ου αιώνα»**

Μα να ξέρεις ότι αυτό έγινε και μια και δυο και χίλιες δυο φορές γιατί δεν πίστεψες στο θαύμα. Ή πιο σωστά το μπέρδεψες, το νόθευσες με προσδοκίες δούναι και λαβείν. Η αγνότητά του προδόθηκε και μαζί της προδόθηκες κι εσύ. «Ξύπνησες» από τις κραυγές εκείνων που πατώντας γερά και σταθερά στη γη, ξέχασαν να πετούν. Αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία για να χλευάσουν τον ρομαντισμό σου..

Όμως τι κι αν έκανες την φαντασία φάντασμα κι έμαθες να αποζητάς κρυφά αυτό που δικαιούσαι; Τι κι αν τα όνειρά σου έγιναν περίγελως των αναίσθητων και ντρέπεσαι να μιλάς γι’ αυτά;
Εσύ τα φτερά σου δεν τα έχασες ποτέ κι ας λαβώθηκαν κι ας κόπηκαν. Είναι η ψυχή σου που τα γεννά από το πουθενά, ακριβώς τη στιγμή που η δυστυχία καυχιέται για τον θρίαμβο της. Πλανήθηκες, μα τώρα επιστρέφεις!

Κι αν πρέπει να βάλεις κάτι βαθιά μέσα σου και να το κρατήσεις σαν τη λυδία λίθο της μεταμόρφωσής σου, είναι ότι την ευτυχία σου δεν την θωρακίζεις ούτε με κάστρα, ούτε με πολεμίστρες. Δεν είναι τα πολύπλοκα σχέδια του νου σου, που θα την προστατέψουν. Δεν είναι τα πλούτη που θα την κάνουν απόρθητη. Μόνον η αγάπη σου αρκεί, μια αγάπη όμως που δεν περιμένει ανταλλάγματα κι είναι παντρεμένη με την αλήθεια σου.

Δώδεκα ζώδια, δώδεκα καρδιές, δώδεκα αλήθειες, που ψάχνουν να ξαναγίνουν ένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved