Ο δυναμικός Άρης στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη του ζωδίου σου με τον Άρη στον Κριό

Ο δυναμικός Άρης στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού όπου θα εκφραστεί η ενέργειά του σε όλο το μεγαλείο της. Από τις 28 Ιανουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου θα ρίχνει τις βολές του και θα δημιουργεί τριγμούς με τον τρόπο του. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι Κριός και μετά ενεργοποιεί Δίδυμο, Λιοντάρι, Τοξότη και Υδροχόο. Αν είσαι Ζυγός σίγουρα θα σου δώσει ιδιαίτερη δύναμη αλλά πιθανόν να μην την κρατήσεις μόνο για σένα γιατί θα νιώσεις την ανάγκη να την μοιράσεις στους άλλους.
Το μυστικό για την καλή διαχείριση του Άρη στον Κριό είναι μεν η δράση, αλλά κατόπιν συνειδητής σκέψης και κατευθυνόμενης ενέργειας που θα αναδεικνύει το ρόλο σου ως ηγέτη και επιπλέον θα σε γεμίσει με συμπόνια και κατανόηση για τους άλλους.

Κριός

Θα ξεκινήσεις κάτι πολύ δυναμικό και καινούργιο για τα δεδομένα σου. Θα βγεις πλέον έξω από το καβούκι σου και θα λειτουργήσεις σαν σίφουνας. Τίποτα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί ούτε να σε σταματήσει. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου να επιδίδεται σε υπερβολές και κινήσεις που πιθανόν να φαίνονται θαρραλέες, αλλά συγχρόνως είναι πολύ ριψοκίνδυνες για την σωματική σου ακεραιότητα ή και για την ψυχική σου ηρεμία. Όλοι και όλα θα παίξουν τον ρόλο τους κι εσύ θα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και με ποιο τρόπο. Ο αθλητισμός και γενικά η σωματική δραστηριότητα σε κάνει να νιώθεις δυνατός/ή σωματικά και θα γίνει η καθημερινή σου ασχολία. Όλα πάντως θα τα βλέπεις μέσα από ένα υποκειμενικό πρίσμα και είναι πιθανό αυτό το διάστημα να χάσεις το νόημα της συνεργασίας και της συντροφικότητας.

Ταύρος

Για ένα μικρό διάστημα θα απομονωθείς με στόχο να βρεις και πάλι τη δύναμή σου αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σου υποθέσεις. Μια σχέση που δεν θέλεις να φανεί προς τα έξω θα σε απασχολήσει, με στόχο να έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια σοβαρή υπόσχεση ούτε από την πλευρά σου ούτε από τη δική του. Απλά θα συνυπάρξετε για ένα διάστημα και δεν θα έχεις τη διάθεση να μοιραστείς αυτήν την εμπειρία, παρά μόνο με τους πολύ στενούς σου φίλους. Για να μην νιώσεις περιορισμό καλό είναι να εστιάσεις πολύ καλά στον στόχο σου, γιατί είναι πιθανό να χάσεις εύκολα το νόημα. Πιθανόν για ένα μεγάλο διάστημα να μην νιώθεις ικανοποίηση από τις πράξεις και τις κινήσεις σου, επειδή τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο εμφανή. Ίσως να δουλέψεις περισσότερο με άτομα που έχουν ανάγκη την υποστήριξή σου.

Δίδυμοι

Θα αλλάξεις πάρα πολύ τον τρόπο που βλέπεις όλα τα πράγματα όσα αφορούν τα οράματά σου αλλά και το ιδεολογικό σου υπόβαθρο. Θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου αλλά και για να ηγηθείς σε μια κοινωνική ιδέα που πιθανόν να σε συνεπάρει. Θα σου είναι πιο εύκολο να μιλήσεις για την δουλειά σου και γενικά για την προσωπικότητά σου. Φίλοι και γνωστοί θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο αφού θα γίνεις πολύ έντονα κοινωνικός/ή και με ομαδικά ενδιαφέροντα. Η πολιτική κατάσταση και οι σχετικές συζητήσεις θα σε απασχολήσουν περισσότερο από ποτέ. Το ενδιαφέρον σου για νέες γνωριμίες, φίλους από τα παλιά και γενικά για οτιδήποτε αφορά το ιδανικό της φιλίας θα είναι σε πρώτο πλάνο όλο αυτό το διάστημα. Χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός/η και να νιώσεις άβολα αν δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου όπως θα ήθελες.

Καρκίνος

Θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα σχετικά με την κοινωνική διάκριση αλλά συγχρόνως θα βγει στην επιφάνεια μια μεγάλη ευθύνη σε οτιδήποτε κάνεις αυτή την στιγμή. Επειδή θα έχεις μεγάλη ανάγκη να διακριθείς και να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση, θα δουλέψεις σκληρά και θα βάλεις όλη σου την δύναμη για να φτάσεις στον στόχο. Σίγουρα θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι μπορεί να ηγηθείς μιας κατάστασης και πιθανόν να επιδοθείς και σε υπερβολές, προκειμένου να υποστηρίξεις το έργο σου. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο σοβαρά έχεις πάρει το ρόλο σου. Οι συγκρούσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα είναι αναπόφευκτες αν θέλεις φυσικά να φτάσεις στο τέλος. Γιατί θα πρέπει να καθαρίσεις όλο το πεδίο από οτιδήποτε σε εμποδίζει και δεν σε αφήνει να δράσεις όπως επιθυμείς. Ο πολεμιστής που ζητά τη σημαία πιθανόν να είναι ο πιο συνηθισμένος σου ρόλος, όλα όμως χρειάζονται ένα μέτρο το οποίο δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Λέων

Θα οδηγήσεις τον εαυτό σου σε μια εξελικτική πορεία η οποία θα σου προσφέρει ιδεολογικό κίνητρο και θα αναπτύξεις μια ιδιαίτερη στάση ζωής απέναντι σε όλα και σε όλους. Θα αναζητήσεις τη γνώση και γενικά οτιδήποτε σε κάνει να ενωθείς με έναν ανώτερο ιδεολογικό στόχο. Ταξίδια, σπουδές, δημοσιότητα, επικοινωνία και δικαιοσύνη είναι μερικά από τα δώρα που θα λάβεις. Η σκέψη σου θα εκφράζεται πιο εύκολα μέσα από γράψιμο και σίγουρα θα βάλεις τον εαυτό σου να μάθει πράγματα που θα βοηθήσουν σε όλο αυτό. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να γίνεις επαναστάτης ή μάρτυρας ή απλώς αντιδραστικός/η. Ανάλογα με ποιο τρόπο θέλεις να εκφράσεις την διαφωνία σου σε σχέση με τις έννοιες του δικαίου και της ελευθερίας. Μια δουλειά που είχες κυνηγήσει εδώ και πολύ καιρό, μπορεί τώρα να ξεκινήσει και να βρεθείς ξαφνικά στο εξωτερικό χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.

Παρθένος

Θα ασχοληθείς περισσότερο με την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια αλλά μέσα από ένα βαθύ πρίσμα. Γιατί θα έχεις την διάθεση να μην βλέπεις πλέον τα πράγματα επιφανειακά και λογικά αλλά να πας πιο βαθιά και να εξιχνιάσεις τα... μυστήρια. Επειδή θα είσαι σε θέση να διακρίνεις με ποιο τρόπο θα δυναμώσεις την ισχύ σου, θα προσπαθήσεις να μην ξεκόψεις από σχέσεις που έχουν οικονομικό όφελος. Όλα θα γίνουν όμως με δυναμικό τρόπο και αυτό είναι που θα σε ξαφνιάσει κάπως γιατί εσύ δεν έχεις συνηθίσει να δρας και τόσο γρήγορα. Οι μάσκες θα πέσουν πολύ βιαστικά και θα κινηθείς με το βαθύ ένστικτό σου για να εξασφαλίσεις την περιουσία σου και γενικά οτιδήποτε σου ανήκει. Να προσπαθήσεις να μην είσαι πολύ σκληρός/η με τον εαυτό σου γιατί πιθανόν αυτό να μη σου κάνει καθόλου καλό.

Ζυγός

Θα υπάρχει ανάγκη για αμεσότητα στη συναισθηματική σου σχέση αλλά και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να μειώσεις με κάποιο τρόπο τις ευαισθησίες σου απέναντι στις αντιδράσεις των άλλων και να χαμηλώσεις όσο μπορείς τους τόνους και την πίεση. Θα είναι πάντως δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες επειδή θα νιώσεις ότι χρειάζεσαι τους άλλους στην ζωή σου. Ο ανταγωνισμός μπορεί να μην υπάρχει από την πλευρά σου συνειδητά, αλλά επειδή θα εκφράζεις όλον σου τον εαυτό, πιθανόν να δημιουργηθεί το συναίσθημα της αντιπαλότητας. Μπορεί δηλαδή να δημιουργηθούν διαμάχες και δυσκολία στις προσωπικές σχέσεις, επειδή θα δράσεις δυναμικά και φλογερά και πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε κυνηγάει και θα σε οδηγεί να κινηθείς γρήγορα και δυναμικά. Με υπομονή και πολύ παρατήρηση, θα γλυτώσεις από τις παραπλανητικές συναισθηματικές εντυπώσεις που πιθανόν θα εμποδίζουν τις εύρυθμη επαφή και επικοινωνία σου αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Όταν ο Άρης αλλάζει ζώδιο πάντα επηρεάζεσαι γιατί είναι ο πλανήτης μέσω του οποίου εκφράζεσαι. Τώρα που είναι σε πύρινο ζώδιο σίγουρα θα σε κάνει να στραφείς προς τα έξω και χωρίς να σκεφτείς τι θα προκαλέσεις θα κινηθείς με πολύ δυναμικό τρόπο. Πολύ ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα, όμως όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν θα σε σταματήσει γιατί θα έχεις μεγάλη διάθεση για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις, πράγμα που θα σε κάνει υπερβολικά απαιτητικό/ή. Μια σωματική ή ψυχική ανησυχία που θα νιώθεις καλό είναι να την καλμάρεις είτε με απαλή μουσική είτε με μασάζ και σωματική χαλάρωση γενικά. Ψυχοσωματικά θέματα υγείας μπορεί να ξεσπάνε κάθε λίγο και λιγάκι αν δεν κάνεις σωστή χρήση της ενέργειας του πλανήτη. Πάντως, το ότι θα δουλέψεις πολύ σκληρά και με δυναμικό τρόπο θα σου δώσει γρήγορα αποτελέσματα και σίγουρη επιτυχία.

Τοξότης

Θα εκδηλώσεις τον δυναμισμό σου με ένα τρόπο που θα ευχαριστιέσαι κιόλας, γιατί η διάθεσή σου να περνάς καλά και συγχρόνως να δημιουργείς θα σε βγάλει από την απραξία και την πλήξη. Πιθανόν το εγώ σου να γίνει για λίγο υπερτροφικό και αν θέλεις να παραμείνεις ταπεινός/η θα πρέπει να κρατήσεις τους τόνους σε χαμηλό επίπεδο. Τα επιτεύγματά σου από ένα σημείο και μετά μπορεί να σχετιστούν και με τα χόμπι σου ή με τις δραστηριότητες που χρειάζεται να κάνεις δυναμικές εμφανίσεις. Ό έρωτας θα σου κτυπήσει την πόρτα και δεν θα μπορείς να του αντισταθείς γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Τυχερά παιχνίδια, διασκέδαση και γενικά δουλειές με ρίσκο θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνεις πολύ εύκολα.

Αιγόκερως

Θα νιώθεις ότι δεν μπορείς να περιορίσεις τις δυνάμεις σου και πιθανόν να αισθάνεσαι «σαν λιοντάρι στο κλουβί». Οικογενειακές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν με στόχο να τις επιλύσεις, το ίδιο και κληρονομικά θέματα σχετικά με ένα ακίνητο. Μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου υπερβολικές συγκινησιακές αντιδράσεις, έντονες ευαισθησίες ή και συναισθήματα που σε πληγώνουν. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, αλλά και με άτομα που είναι στο στενό σου περιβάλλον κυρίως της οικογένειάς σου. Όμως συχνά θα νιώθεις καταπίεση και από αυτά που σου λένε αλλά και από όσα θέλουν να κάνεις για αυτούς. Πιθανόν να ξεκινήσεις μια δουλειά μέσα στο σπίτι και με την φόρα που θα έχεις πάρει να την επεκτείνεις πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να προσέξεις γενικά τη χρήση και το χειρισμό όλων των ηλεκτρικών συσκευών και μηχανημάτων.

Υδροχόος

Το μυαλό σου θα κινηθεί σε ένα ευρύ φάσμα ιδεών και θα επικοινωνήσεις με μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Οι σχέσεις με συγγενείς θα διευθετηθούν πιο εύκολα και σίγουρα θα βάλετε κάποιες ιδέες και απόψεις σε ξεκάθαρη βάση, γιατί χρειάζεσαι και πάλι ένα νέο υπόβαθρο να στηρίξεις τις ιδέες σου. Οι σκέψεις σου θα είναι διαυγείς και πολύ αληθινές και δεν θα μπορείς εύκολα να κρατήσεις μυστικό ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να πεις για να ξελαφρώσεις. Πιθανόν να υπάρχει ευαισθησία στο νευρικό σύστημα για αυτό δεν θα πρέπει να ανοίγεσαι σε υπερβολικές συζητήσεις και επαφές. Είναι απαραίτητο να ξεκουράζεσαι και λίγο. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σε απασχολήσει και θα πρέπει να το επιλύσεις άμεσα.

Ιχθύες

Θα ρισκάρεις σε οικονομικά θέματα καθώς επίσης και στο θέμα ενός σπιτιού, το οποίο πιθανόν να πάρεις ξαφνικά την απόφαση να το νοικιάσεις ή ίσως φύγεις από εκεί που μένεις. Θα βγάλεις χρήματα αυτό το διάστημα, αλλά χρειάζεται να κάνεις πολύ γερό κουμάντο γιατί μπορεί να εξανεμιστούν πολύ εύκολα. Όλα θα είναι πρωτόγνωρα και πιθανόν να παρασυρθείς σε υπερβολές που μετά θα μετανιώσεις, γιατί θα δεις ότι τα περισσότερα από αυτά που αγόρασες δεν ήταν και τόσο χρήσιμα. Καλό είναι να κρατάς τα χρήματά σου και να προσπαθείς να γράφεις όλα σου τα έξοδα. Δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί πάντα θα βιάζεσαι, αλλά προσπάθησέ το όσο μπορείς. Μαζί με την οικονομική εξασφάλιση θα αναζητήσεις και τη συναισθηματική και ίσως νιώσεις έντονο πάθος για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να θέλεις συνέχεια να ελέγχεις τις κινήσεις του.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved