Ο συμπονετικός Άρης στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Άρη στους Ιχθύες

Ο συμπονετικός Άρης στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης που εισέρχεται στους Ιχθύες στις 19 Δεκεμβρίου και δημιουργεί μια διαφορετική ενέργεια στη ζωή όλων θα παραμείνει με την γλυκιά αλλά και... μπερδευτική επιρροή του μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου. Η όψη με τον Ποσειδώνα που θα φέρει διαίσθηση, φαντασία αλλά και αισθησιασμό μπορεί να μην καταφέρει τελικά να διοχετευτεί με τον σωστό τρόπο, αν δεν υπάρχει συνείδηση σε ό,τι γίνεται. Γιατί θα επικρατούν πλάνες, ψευδαισθήσεις και τάσεις φυγής. Από την άλλη, η δημιουργική απασχόληση με τις τέχνες, τον κινηματογράφο και τη φωτογραφία θα είναι μια πολύ καλή εκτόνωση. Η συμπόνια και η αγάπη θα τονιστούν περισσότερο αυτό το διάστημα. Η επιρροή του Άρη εστιάζεται θετικά πρωτίστως στους Ιχθύες και ακολουθούν Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως.

Κριός

Θα νιώσεις την ανάγκη της απομόνωσης και της φυγής. Μπορεί ξαφνικά να γίνεις ποπολάρος, αγωνιστής και να τρέχεις για να βοηθήσεις κατατρεγμένους, και όλοι να έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες και την προσφορά σου. Η μυστικοπάθεια θα πάρει τα ηνία στην ζωή σου και θα προτιμάς να κρύβεσαι από όλους και όλα. Με το Νόμο ίσως υπάρχουν κάποιες δυσκολίες από τις οποίες πιθανόν να νιώσεις και περιορισμό. Θέματα υγείας δικών σου ατόμων θα σε απασχολήσουν και με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσεις να τους ανακουφίσεις από τα προβλήματά τους. Η αίσθηση ανικανοποίητου που θα έχεις ίσως σου δημιουργήσει συναισθήματα ματαιότητας.

Ταύρος

Θα δουλέψεις πολύ αρμονικά με τους στόχους σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Ενέργεια και ενθουσιασμός θα χρωματίσουν την ζωή σου και μέσα από μια καινούργια ιδέα θα κινηθείς για να κερδίσεις ακόμα και καινούργιους φίλους ή νέες γνωριμίες που σίγουρα θα σε βοηθήσουν στην δουλειά σου. Πάντως, προσπαθείς να αλλάξεις τα κακώς κείμενα βάζοντας καλύτερη διάθεση και κυρίως βασιζόμενος/η στα συναισθήματα αλτρουισμού, αγάπης και συμπόνιας. Αν ασχολείσαι με τη διαφήμιση ή με ένα κοινωνικό επάγγελμα θα δεις ότι είσαι σε καλό δρόμο και θα επεκταθείς με τρόπο πολύ εύκολο και καθόλου επώδυνο.

Δίδυμοι

Αν είσαι σε δημόσια θέση ίσως νιώσεις ξαφνικά ότι μπορεί να παρασυρθείς από καταστάσεις που σίγουρα δεν σε εκφράζουν απόλυτα. Το συναίσθημα θα κυριαρχήσει και κατά μια έννοια θα σε καταπονήσει. Η δραστηριότητά σου θα οδηγηθεί προς μια άλλη κατεύθυνση η οποία θα έχει και ένα κομμάτι χαλαρότητας ή ακόμα και μικρής αδράνειας. Ενώ θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα πιθανόν το σώμα σου να μη σε οδηγεί και κάπου να τα ρίξεις στον κόκορα γιατί έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να παραδοθείς σε πιο χαλαρωτικές καταστάσεις. Από την άλλη, μπορεί να έχεις και το κοκαλάκι της νυχτερίδας αλλά θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνειδητός/ή στις πράξεις σου, για να μην γίνουν μπερδέματα και διαρροές για τα οποία θα κατηγορηθείς εσύ. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, πρέπει να αποφύγεις το αλκοόλ γενικά τις ουσίες ή τα πολλά γλυκά και τα φαγητά γιατί θα έχεις επιρρέπεια.

Καρκίνος

Υπάρχουν προοπτικές αυτήν τη στιγμή στην ζωή σου οι οποίες σε οδηγούν προς καλύτερη κατεύθυνση. Η ανεξαρτησία σου δεν θα είναι κόκκινη σημαία για κανέναν. Αντίθετα, θα αναδειχθεί όμορφα η ιδέα της αλλαγής και της ελευθερίας γιατί θα φερθείς με τρόπο που θα είναι γλυκός και πολύ ευγενικός. Η θάλασσα και γενικά η ναυτιλία μπορεί να σε καλέσει κοντά της και να αποφασίσεις ότι θέλεις να ασχοληθείς. Τα μακρινά ταξίδια θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα πολύ περισσότερο και το εξωτερικό θα μπει πολύ έντονα στη ζωή σου. Ένα τουλάχιστον ταξίδι μακρινό μπορεί να το πραγματοποιήσεις και να σου φέρει ακόμα και αποτέλεσμα επαγγελματικό. Η θρησκευτική φλόγα και οτιδήποτε πνευματικό θα αναπτυχθεί πολύ πιο έντονα αυτό το διάστημα.

Λέων

Αναδεικνύεται μια άλλη πλευρά του εαυτού σου την οποία ίσως και εσύ καλά-καλά να μην έχεις συνειδητοποιήσει. Όλα γίνονται για ένα σκοπό και θα πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου, κυρίως σε άτομα που έχετε οικονομικές δοσοληψίες ή σε υποστηρίζουν με κάποιο τρόπο. Όλα πάντως εξαρτώνται από το πως θα διαχειριστείς ακόμα και τις αισθήσεις σου ή την σεξουαλική σου ζωή. Επίσης, θα ασχοληθείς με τα χρήματα των άλλων και γενικά με επενδύσεις και τοποθετήσεις. Θέματα μεταφυσικής που σε πληροφορούν ακόμα και για την μετά θάνατο ζωή θα σε απασχολήσουν και θα τα ερευνήσεις σε βάθος. Πιθανόν, ψάχνοντας να βρεις τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό να αποφασίσεις να οδηγηθείς προς τον τομέα της ψυχολογίας ή της ιατρικής χειρουργικής. Να αποφεύγεις όσο μπορείς να βρίσκεσαι σε μέρη όπου μπορεί να εκλύονται χημικά αέρια ή δηλητηριώδεις ουσίες.

Παρθένος

Εγκαινιάζεται μια καινούργια περίοδος για σένα αφού ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στον άξονά σου και σε πιέζει με τον τρόπο του να ασχοληθείς με τους άλλους περισσότερο παρά με τον εαυτό σου. Όλα με μέτρο χρειάζεται να γίνουν για να μην χάσεις τον εαυτό σου, αλλά και για να προσφέρεις και τις υπηρεσίες σου προς τους άλλους. Το σημαντικό είναι ότι θα κινηθεί η δουλειά σου και θα αλλάξεις κατά ένα μέρος τον τρόπο που επικοινωνείς με τον κόσμο και τους άλλους γύρω σου. Το ότι θα δημιουργηθούν ευκαιρίες είναι δεδομένο, αρκεί να μην είσαι ανταγωνιστικός/η και να θέλεις να αποδείξεις τον εαυτό σου πιέζοντας τους άλλους να παραδεχτούν ότι αξίζεις. Η κοινή γνώμη αλλά και αυτή του/της συντρόφου είναι που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο από ποτέ.

Ζυγός

Έχεις ανάγκη να δουλέψεις σκληρά για να αποδεχτείς τον εαυτό σου και κυρίως για να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Τελικά θα εξελίξεις τις δυνατότητες σου σε καθημερινό επίπεδο γιατί όλα αυτήν τη στιγμή αλλάζουν και εσύ θέλεις να είσαι εντός κλίματος. Αν νιώσεις αδυναμία ή έχεις ανάγκη να ξεκουράζεσαι περισσότερο από άλλες φορές, να ακολουθήσεις τις επιθυμίες του σώματός σου και μην αγνοείς τις φωνές μέσα σου που μιλάνε για χαλάρωση. Θεραπευτικά μασάζ, χαμάμ, σπα αλλά και γενικά οτιδήποτε μπορεί να κατευνάζει την ένταση και το άγχος θα ήταν πολύ ωφέλιμο για την υγεία σου. Γιατί είναι πιθανόν να έχεις ψυχοσωματικά ξεσπάσματα και να μην ξέρεις από που προέρχονται. Είναι μια περίοδος πάντως πολύ καρμική και ιδιαίτερη για σένα, αφού κατά μια έννοια θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα των παρελθοντικών σου πράξεων.

Σκορπιός

Θα ωφεληθείς σε γενικές γραμμές από τον Άρη στους Ιχθύες γιατί θα αναπτύξεις περισσότερο τα συναισθηματικά σου κέντρα και θα χαλαρώσεις. Διαθέτεις μια εσωτερική δύναμη που τώρα θα δεις να βγαίνει προς τα έξω και να γίνεται δράση αλλά και προσωπική δημιουργία. Όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα γιατί με τον τρόπο σου θα μεταμορφώνεις τα κακώς κείμενα. Ο ανταγωνισμός που πιθανόν να βγει στην επιφάνεια θα είναι πολύ δυνατός αλλά θα περιέχει και την ευγενή άμιλλα προς όλους και όλα. Θα έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις με φίλους σε όμορφα μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε καλό ποτό και διασκέδαση. Αν ασχολείσαι με τον τομέα των παιδιών θα έχεις μια ιδιαίτερη επιτυχία αφού θα καταφέρεις να περάσεις πιο εύκολα τα πιστεύω και τις αξίες σου. Ο έρωτας πάντως θα σου κτυπήσει την πόρτα και μάλιστα με δυναμικό και ξαφνικό τρόπο.

Τοξότης

Ο Άρης στους Ιχθύες βγάζει την δύναμή σου αλλά κατά ένα τρόπο σε απενεργοποιεί συναισθηματικά. Γιατί από την μεγάλη συμπόνια και λύπη που πιθανόν να νιώθεις αυτή την περίοδο ίσως χάσεις «τα αυγά και τα πασχάλια». Μέσα στο σπίτι σου θα υπάρχουν εντάσεις αλλά εσύ θα προσπαθείς να κατευνάσεις τα πνεύματα με ηρεμία και αυτοκυριαρχία. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αδρανείς επειδή δεν θέλεις να δημιουργηθούν καβγάδες και εντάσεις. Προσευχή, διαλογισμός και οτιδήποτε άλλο κάνει καλό στο νευρικό σου σύστημα και εξυψώνει την ενέργεια σου θα είναι ένα πολύ δυνατό εκτονωτικό φάρμακο. Απόφυγε το αλκοόλ και τα πολλά γλυκά γιατί θα έχεις τάση για πολυφαγία. Θέματα με υδραυλικά και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με το υδάτινο στοιχείο μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού σου.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνεις ακόμα και τα ηνία μιας επικοινωνιακής εκστρατείας και μέσα από εκεί μπορείς πιο εύκολα να εκφράζεις το καλλιτεχνικό σου στοιχείο ή τη δημιουργική σου προσωπικότητα. Η διάθεσή σου να πάρεις μαθήματα για να φτιάχνεις γλυκά, να διαλέγεις σωστά το κρασί ή ακόμα και να οδηγείς ένα μικρό σκάφος θα είναι πολύ έντονη, αφού θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις όλα σου τα χόμπι. Οι λέξεις μπορεί να πονάνε μερικές φορές και εσύ, εκεί που θα έχεις πάρει φόρα για να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, θα καταφέρνεις στο τέλος να πείθεις τους άλλους ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Η έκφρασή σου θα είναι πιο άνετη και θα κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν να βρεις γρηγορότερα το επαγγελματικό στίγμα αυτής της περιόδου. Τα μουσικά ακούσματα και η επικοινωνία θα είναι από τις πολύ συναρπαστικές καθημερινές ασχολίες σου.

Υδροχόος

Θα δουλέψεις σκληρά για να κερδίσεις χρήματα αλλά στη συνέχεια θα τα σπαταλήσεις με μεγάλη ευκολία αφού θα σε διακατέχει μια ιδιαίτερη γενναιοδωρία. Αν οι προσδοκίες σου δεν εκπληρωθούν θα γίνεις πολύ ανυπόμονος/η και σίγουρα θα κάνεις λάθος κινήσεις. Είναι πιθανό να σε τραβήξει το επάγγελμα του μηχανικού είτε στα καράβια είτε σε στρατιωτική θέση. Ένα περιουσιακό πρόβλημα που σχετίζεται με το υδάτινο στοιχείο θα σε απασχολήσει και θα βάλεις στόχο να μπει επιτέλους μια τάξη για να λυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα. Ίσως πάρεις χρήματα από μια πώληση ακινήτου, αλλά, μετά, να προσέξεις που θα τα τοποθετήσεις γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.

Ιχθύες

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σε παρακινεί να βαδίσεις σε νέες διαδρομές και να κατακτήσεις καινούργιες πίστες που να ταιριάζουν στον τύπο σου και στην ενέργειά σου. Άρα, θα επιφορτιστείς (με τη θετική έννοια) να φέρεις εις πέρας τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Αν κινείσαι με μεγάλες ταχύτητες ή έχεις αφηρημάδα θα πρέπει να προσέξεις για ατυχήματα ή εμπόδια που μπορεί να σου προκαλέσουν σωματική βλάβη. Καλό είναι να κοντρολάρεις την ανυπομονησία σου και να χρησιμοποιείς την ενέργεια σου θετικά. Όλα γίνονται πιο εύκολα αρκεί να υπάρχει στόχος, μέτρο και μεθοδικότητα. Το τραγούδι, ο χορός, η φωτογραφία, ο κινηματογράφος ή ο αθλητισμός και κυρίως τα αγωνίσματα που σχετίζονται με νερό θα είναι στο φόρτε τους.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved