Η δημοφιλής Αφροδίτη στον Υδροχόο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου έως και 2 Ιανουαρίου

Η δημοφιλής Αφροδίτη στον Υδροχόο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου θα ανατρέψει όλες τις καθωσπρέπει και συγκρατημένες συμπεριφορές και θα διανθίζει την καθημερινότητά μας με φιλικές και καλοπροαίρετες διαθέσεις. Όμως θα υπάρξει μια επαναστατικότητα, μια μικρή αναρχία στα κοινωνικά πράγματα, κόντρα στα μοντέλα και τους κανόνες που είναι γενικά αποδεκτά.

Θα ευνοήσει κυρίως τον Υδροχόο και μετά τον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Τοξότη.

Κριός

Ευνοείσαι αυτήν την περίοδο, οπότε και θα αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου και τη συμπεριφορά σου. Θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και θα λες ό,τι θέλεις και όπως το θέλεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν ή θα σε απορρίψουν, αυτό το επαναστατικό στυλ όμως δε θα σου βγει επιθετικά. Θα περάσεις με πιο εύκολο τρόπο τις απόψεις σου και θα έχεις άνεση στον τρόπο που κινείσαι και λειτουργείς. Πιθανά ταξίδια, για επαγγελματικούς λόγους ή μη, θα σε βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία. Ίσως ανακαλύψεις μια εξελιγμένη γνώση που θα σε ξεμπλοκάρει και απερίσπαστα θα φροντίσεις για τα όμορφα πράγματα στην ζωή σου.

Ταύρος

Για να κερδίσεις πράγματα θα χρειαστεί να αλλάξεις την ιδέα που έχεις περί κτητικότητας, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένας/μια Υδροχόος γιατί με τον τρόπο σου διώχνεις οτιδήποτε είναι πολύ έξω από τα δεδομένα σου. Βλέπεις όμως ότι είναι αναγκαίο, ακόμα και για να κρατήσεις τη σταθερό σου δεσμό, να κάνεις κάτι διαφορετικό, ώστε να απομακρύνεις τη βαρεμάρα και τη μιζέρια. Θα κερδίσεις πολλά πάντως με την φιλική σου συμπεριφορά. Επίσης, δεν πρέπει να αρνηθείς κάποιες διαφορετικές απόψεις καθώς και ιδέες πολύ unique και χρήσιμες για το κοινό καλό, οι οποίες πιθανόν να μην είναι και τόσο συμβατές με την προσωπικότητά σου.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή περίοδος, αφού θα ταξιδέψεις και θα κάνεις οτιδήποτε σε βοηθά να νιώσεις άνεση και χαλαρότητα. Ακόμα και οι υπόλοιπες συνθήκες να μην είναι στα μέτρα σου, εσύ θα βρίσκεις τη λύση και θα θεωρείς ότι όλα μπορείς να τα διορθώσεις. Με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό θα πιστέψεις ότι θα μπορούσες να δημιουργήσεις την ιδανική σχέση που θα ήθελες να έχεις. Όλα θα είναι πολύ φωτεινά και διαφορετικά γιατί το πιο σημαντικό κομμάτι για σένα είναι η επικοινωνία και αυτήν θα είναι εύκολο να την βρεις σε έναν ανεξάρτητο Υδροχόο.

Καρκίνος

Δημιουργούνται κάποιες συνθήκες στον εξωτερικό περίγυρο, είτε κοινωνικές είτε προσωπικές, που θα πρέπει να κάνεις τις υπερβάσεις σου για να τις διαχειριστείς. Και αυτό θα γίνει μόνο αν σε σπρώξει η αγάπη ενός ατόμου που πρέπει να το βοηθήσεις για να βρει λύσεις, αλλιώς θα δυσκολευτείς. Όλα είναι πιθανά να γίνουν εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να κάνεις εξαιρέσεις και αλλαγές. Ακόμα και οι συνεργασίες που θα αναζητήσεις θα είναι διαφορετικές γιατί τα συγκεκριμένα άτομα δεν θα έχουν και τόσα κοινά μαζί σου. Φιλικότητα και όχι συναισθηματική εξάρτηση είναι ένα από τα συνθήματα της περιόδου και θα πρέπει να φερθείς αναλόγως.

Λέων

Είναι μια περίοδος η οποία θα σου ανοίξει διάπλατα πόρτες. Ξαφνικά μπορεί να αναγνωριστεί η προσφορά σου και να πάρεις πίσω πολλά από αυτά που είχες ξεγράψει. Θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες, ένα βήμα ιδιαίτερα θετικό για την επαγγελματική σου εξέλιξη και μάλιστα τέτοιες που θα σε βοηθήσουν στο να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να απλουστεύσεις πολύ τα πράγματα. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί στη σχέση σου, όπου πιθανόν να νιώσεις τον έρωτα να μεγαλώνει, ακόμα και για το πρόσωπο που είσαι μαζί γιατί θα αναγνωρίσεις την προσφορά του στη ζωή σου.

Παρθένος

Είναι αναγκαίο η καθημερινότητά σου να αλλάξει και να πλησιάσεις περισσότερο άτομα που μπορούν να γίνουν φίλοι σου. Το ότι θα ανταλλάσεις πληροφορίες για τον συναισθηματικό σου κόσμο αλλά και για τα προβλήματά σου, θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αλλαγή. Η επιθυμία σου να ομορφύνεις τον χώρο της δουλειάς σου σε συνδυασμό την καλυτέρευση των συναδελφικών σου σχέσεων θα σου δώσει μια έξτρα προσωπική ευχαρίστηση γιατί θα είσαι ανοικτός/η σε όλων των ειδών τις συμπεριφορές. Γιόγκα, διαλογισμός, δίαιτες και κούρες ομορφιάς, με πολύ προχωρημένες μεθόδους θα σου προσφέρουν χαλάρωση και ξεκούραση. Ίσως το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που προς το παρόν το βλέπεις πολύ φιλικά, αλλάξει και γίνει ερωτικό.

Ζυγός

Θα βρεθείς σε μια πολύ ερωτική φάση κι αυτό θα σου δώσει ενέργεια δύναμη αλλά και ευχαρίστηση. Δε θα ρίξεις τόσο πολύ βάρος στα αρνητικά και θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει χαρά και πληρότητα. Για αυτό θα κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να εξασφαλίσεις αυτό που πιστεύεις ότι σου ανήκει. Πιθανόν να νιώσεις την ερωτική σου φλόγα να δυναμώνει και να σε συνεπάρει ένα άτομο που θα έχει πολύ εκλεπτυσμένη και φιλική συμπεριφορά. Όλα θα τα διαχειριστείς εύκολα, γι’ αυτό θα έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να τα καταφέρεις. Το ρίσκο σε επιχειρήσεις και σε ομαδικές δουλειές σε ευνοεί.

Σκορπιός

Θα πρέπει να κάνεις στροφή 180 μοιρών και να αλλάξεις οποιαδήποτε συμπεριφορά σου έχει εξάρτηση και κυρίως κτητικότητα. Δεν είναι εύκολο ούτε όμως και ακατόρθωτο. Πιθανόν να δεις διαφορετικά, ακόμα και μια σχέση που θεωρείς ότι σε έχει αδικήσει. Το σκεπτικό σου θα είναι άλλο και θα θέλεις να προσεγγίσεις ή να σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει με πιο φιλικό τρόπο για να σε κερδίσει. Η ανιδιοτέλεια είναι απαραίτητη και θα σε βγάλει από πολλές και δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να ακολουθήσεις περισσότερο τους συμπαντικούς νόμους σε όλων των ειδών τις σχέσεις που έχεις, από τις οικογενειακές μέχρι και τις πολύ φιλικές. Η καλοσύνη, η αποδοχή και η φιλία είναι οι απαραίτητες αξίες, πάνω στις οποίες θα χρειαστεί να δουλέψεις άμεσα.

Τοξότης

Έχεις πολλά να πάρεις και να δώσεις γιατί τα πάντα αλλάζουν και σου δίνονται μεγάλες ευκαιρίες για προσωπική δράση και εξέλιξη. Για αυτό θα αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που πιθανόν να σε είχαν πειράξει και θα έχεις πιο φιλική και εξωστρεφή συμπεριφορά και επικοινωνία. Ταξίδια και επαφές με περισσότερους φίλους από τα παλιά θα σου δώσουν την ευκαιρία να βρεθείς με άτομα που ίσως είχατε χαθεί. Μια διαφορετική γνώση σε θέματα σχέσεων θα σε βοηθήσει να διακρίνεις το σωστό και το λάθος. Όλα παίζονται αυτή την στιγμή και αν θέλεις, μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ακόμα και στο συγγενικό σου περιβάλλον, από το οποίο πιθανόν να είχες απομακρυνθεί για ένα διάστημα.

Αιγόκερως

Υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις αυτή τη στιγμή στην ερωτική σου ζωή γιατί από τη μια θα προσπαθήσεις να διασφαλίσεις με ένα τρόπο πολύ κτητικό και συγχρόνως θαρραλέο τα κεκτημένα σου και από την άλλη θα πέφτεις σε αντιφάσεις οι οποίες θα σου αυξάνουν τις ανάγκες και τις ορέξεις σου. Αν δουλεύεις με γυναικείο κοινό θα έχεις επιτυχίες γιατί θα καταλάβεις εύκολα τις επιθυμίες του. Όλα όμως θα τα βλέπεις από το πρίσμα του «τι θα πάρω» και «τι θα κερδίσω» και πιθανόν για λίγο να απομακρυνθείς από την αληθινή έννοια της αγάπης. Ευτυχώς, αυτό θα είναι προσωρινό γιατί θα κάνεις στροφή και θα αναζητήσεις τουλάχιστον τη σωστή επικοινωνία.

Υδροχόος

Όλα γίνονται για το δικό σου καλό κι αυτό σίγουρα θα το καταλάβεις άμεσα γιατί θα διανθίσεις την προσωπική σου ζωή με όμορφα στοιχεία, τα οποία θα αναδείξουν την θετικότερη πλευρά σου. Αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά εποικοδομητικό και θα έχεις ευκαιρίες να βγεις προς τα έξω και να περάσεις καλά, αλλά και αποκτήσεις οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει τη βελτίωση της ζωής σου. Οι σχέσεις σου σίγουρα θα είναι διαφορετικές και θα γίνουν αρμονικότερες, επειδή εσύ θα έχεις κάνει την αλλαγή. Καλλωπισμός, μαλλιά αλλά και γενικά μια αεράτη και φιλική συμπεριφορά θα είναι αυτή που θα συμβάλλει, ώστε να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα.

Ιχθύες

Μια προσωπική σχέση πιθανόν να σε απασχολήσει και επειδή μπορεί να φοβάσαι και δε θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου, ίσως κρυφτείς για λίγο, αφού δε θα εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Από την άλλη, συναισθήματα συμπόνιας και φιλανθρωπίας θα σε κάνουν να κινηθείς προς άτομα που έχουν την ανάγκη αλλά και την στήριξή σου. Καλό είναι πάντως, αντί να παραπονιέσαι ότι δεν θα κάνεις την ιδανική σχέση και να μεμψιμοιρείς, να μην βάλεις το κεφάλι κάτω γιατί ο από μηχανής Θεός μπορεί τελικά να φέρει στη ζωή σου, με ένα περίεργο και πρωτότυπο τρόπο, ένα ιδιαίτερο άτομο.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved