Ο επιβλητικός Άρης στον Αιγόκερω και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

O Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω στις 27 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει έως και τις 8 Νοεμβρίου.

Ο επιβλητικός Άρης στον Αιγόκερω και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τα άτομα με Άρη στον Αιγόκερω είναι ορθολογιστές, πρακτικοί, συντονισμένοι και γενικά κερδίζουν σε οποιοδήποτε κομμάτι αφορά ανταγωνισμό και επαγγελματική επιτυχία. Όσον καιρό μείνει ο πλανήτης στον Αιγόκερω, η ενέργεια και οι δράσεις θα στραφούν προς νέες κατευθύνσεις με στόχο κυρίως την εκπλήρωση των επαγγελματικών φιλοδοξιών αλλά και την κοινωνική αναγνώριση. Πρωτίστως θα ευνοηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω και μετά Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.
Θα δημιουργηθούν πάντως εντάσεις σε πολιτικό επίπεδο και πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές όταν ο Άρης έρθει σε όψη με τον Ουρανό στις 28 Οκτωβρίου και για ένα μικρό διάστημα.

Κριός

Θα μπεις «με τα μπούνια» σε μια συνεχόμενη κατάσταση διεκδίκησης σε επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο και αυτό θα έχει έναν αντίκτυπο και στην οικογενειακή σου ζωή. Οτιδήποτε θελήσεις να κάνεις θα πρέπει πρώτα να ανεβάσεις ψηλά τον πήχη της φιλοδοξίας και γενικά των επαγγελματικών σου σχεδίων και συγχρόνως να ξεπεράσεις ένα χαοτικό κομμάτι στην προσωπική σου ζωή. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο γιατί όλα εξαρτώνται από την προσωπική σου θέληση να ανέβεις τα σκαλιά ένα-ένα και να πετύχεις – μέσα όμως από συστηματική προσπάθεια.

Ταύρος

Θα δικαιωθούν οι προσπάθειες σου και μέσα από συνεργασίες και οικονομικά ξεκαθαρίσματα θα βάλεις σε μια τάξη οτιδήποτε είχες ξεκινήσει. Θα έρθει κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι δικαιοσύνης να σε ανταμείψει και θα δεις ότι υπάρχει τελικά θεία πρόνοια αρκεί να πιστέψεις σε αυτήν. Έχεις συγκεκριμένη πάντως τεχνική για να φτάσεις στο στόχο σου και αυτό θα σε βοηθήσει ποικιλοτρόπως. Οι επιδιώξεις σε κοινωνικό επίπεδο θα είναι πολλές και μεγάλες, αρκεί να μη φοβάσαι το ρίσκο αυτήν τη φορά. Η σοβαρή μελέτη πάνω σε θέματα που σε απασχολούν και σου αρέσουν θα πάρει μια καινούργια τροπή και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει όμως κι εσύ να τις κυνηγήσεις. Γιατί τίποτα δεν γίνεται από μόνο του.

Δίδυμοι

Η δράση σου θα έχει μια χροιά εσωτερικής αναζήτησης και ίσως βγουν στην επιφάνεια υπαρξιακές ανησυχίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν ακόμα και σε ψυχολογικές αναλύσεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να χρειάζονται ενίσχυση από την οικογένεια και θα αναζητήσεις πόρους που θα έχουν να κάνουν με συνεργάτες ή με εισπράξεις από τρίτους. Οι πληρωμές επίσης προς όλες τις κατευθύνσεις θα σε κάνουν να δεις κάποια πράγματα με άλλη ματιά. Και ίσως χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς που πιθανόν δεν τους είχες σκεφτεί. Όλο γενικά το κλίμα θα έχει πολλές διαφορετικές δράσεις αλλά με τον ίδιο στόχο. Όπου στόχος θεωρείται μια υψηλή φιλοδοξία και ένα μακρόπνοο σχέδιο με πρωτεργάτη κυρίως εσένα και την ένταξή σου σε ένα κοινωνικό και επαγγελματικό πλαίσιο.

Καρκίνος

Θα ενεργοποιηθείς με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό γιατί θα παραδώσεις την ενέργειά σου σε πολύ κοντινά πρόσωπα ή και σε στενούς συνεργάτες, που όμως σε αναγκάζουν να εξαρτηθείς για να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αυτό δεν θα σου αρέσει ούτε θα είναι πολύ εύκολο, διότι θα υπάρξει ένα είδος έντασης αλλά και καταπίεσης από την άλλη πλευρά. Θέματα οικογένειας και γενικά στενής συναισθηματικής επαφής θα είναι στην πρώτη γραμμή και, ενώ θα ήθελες όλα να τα επιλύσεις ήρεμα και αρμονικά, τελικά νιώθεις ότι δεν σε αφήνει το... σύστημα. Γιατί χωρίς να το θέλεις μπορεί να έλξεις πάνω σου ακόμα και λεκτικές επιθέσεις ή νομικές αξιώσεις χωρίς στην ουσία να έχεις τόσο μεγάλο φταίξιμο. Απλά και μόνο από μια συγκεκριμένη στάση η οποία σε βάζει να αποδείξεις τον εαυτό σου συνήθως σε λάθος τόπο και χρόνο.

Λέων

Θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και συγχρόνως να έχεις προσγειωμένες φιλοδοξίες που ίσως να τις εκφράσεις με πολύ επιβλητικό τρόπο. Οι επιδιώξεις σου θα είναι πλέον πολύ διαφορετικές από άλλες φορές γιατί θα προσπαθήσεις να επιτύχεις το χρυσό συνδυασμό μεταξύ του καθημερινού σου προγράμματος και της κοινωνικής σου ανόδου. Πιθανόν να αντιληφθείς πιο εύκολα τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ότι θα λειτουργήσει πλέον η λογική σε όλα τα επίπεδα δεν είναι πολύ εύκολο για σένα που είσαι άτομο που του αρέσει πολλές φορές να είσαι το επίκεντρο. Τώρα θα δουλέψεις για χάρη της προσωπικής σου αξίας και όχι του εγώ σου. Η προσπάθεια θα είναι σκληρή, κυρίως αν ξεκινάς κάτι καινούργιο, γιατί χρειάζεσαι αμεσότητα και κυρίως πρακτική εφαρμογή.

Παρθένος

Θα είσαι πολύ καλύτερα αυτήν την περίοδο αφού ο Άρης στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει υπέρ σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα κάνεις χώρο και θα δώσεις μεγαλύτερη αξία σε πράγματα που πιθανόν παλιά τα αρνιόσουν, δημιουργώντας ευκαιρίες που όμως εκφράζονται μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά. Όλα θα σου φανούν πιο εύκολα να τα πετύχεις και αυτό θα είναι για σένα εφαλτήριο για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με στόχο να ανέβεις σε όλα τα επίπεδα. Γενικότερα, θα αγωνιστείς για αξίες και για προσωπικές φιλοδοξίες οι οποίες με λίγη καλή θέληση από την πλευρά σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Ζυγός

Δυσκολεύει κάπως το πεδίο της δράσης σου γιατί δεν μπορείς να κάνεις «ό,τι σου κατέβει». Αντίθετα, θα πρέπει να έχεις κατά νου μια συγκεκριμένη φιλοδοξία η οποία θα σε συμπαρασύρει για να αποκτήσεις ένα πολύ δυνατό όνομα στην «αγορά» και γενικά στον κόσμο που κινείσαι. Για αυτό αν είσαι αποφασισμένος/η θα κάνεις το βήμα και μάλιστα πολύ δυναμικά. Όλα βέβαια αυτό το διάστημα είναι ρευστά αλλά εσύ δεν πτοείσαι και προσπαθείς να πεις στα άτομα που έχετε μια κοινή ζωή τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και τι όχι. Με λίγα λόγια θα δράσεις για το καλό του συνόλου που ανήκεις π.χ. στην οικογένεια ή και σε ομάδες που έχεις συμμετάσχει με στόχο την οριστική σου επανένταξη και καταξίωση. Πιθανόν πάντως να πάρεις αποφάσεις να ασχοληθείς με στρατιωτική καριέρα ή με την μηχανική.

Σκορπιός

Ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις την ενέργειά σου και να διαμορφώσεις καταστάσεις που σου πηγαίνουν περισσότερο. Το σημαντικό είναι ότι θα κινηθείς με στόχο πάνω από όλα την επαγγελματική επιτυχία αλλά και τις σωστές επαφές, οι οποίες κατά τη γνώμη σου θα πρέπει να ενταχθούν σε κάποια πλαίσια. Η βοήθεια που θα δώσεις σε συγγενικά η φιλικά πρόσωπα θα σου κάνει καλό, γιατί συγχρόνως θα μπεις και εσύ σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που βοηθάει να αναλάβεις τις ευθύνες σου χωρίς να νιώθεις άβολα ή άκομψα. Πιθανά ταξίδια ή και η οργάνωση κάποιων σεμιναρίων θα δώσουν μια διαφορετική διάσταση κυρίως σε θέματα αξιών. Γιατί θα διαπιστώσεις ότι μπορείς με ευκολία να αναλάβεις πράγματα τα οποία σε κάνουν περισσότερο δημιουργικό/η αλλά και κοινωνικό/η.

Τοξότης

Θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου και ο στόχος είναι να δημιουργήσεις μια τάξη πραγμάτων που θα σε εξυπηρετούν ακόμα και στο μέλλον. Πιθανές οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και χαρτιά για κληρονομικές υποθέσεις που θα πρέπει να τρέξεις να τα εξασφαλίσεις, θα σε δραστηριοποιήσουν. Συγχρόνως μπορεί να νιώθεις ότι χάνεις την πολύτιμη ελευθερία σου, όμως θα σε ανακουφίσει το να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα πρέπει να γίνουν για να είσαι μέσα σε μια δομή. Γενικά, οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα στραφούν περισσότερο στο τι μπορεί να κάνεις εσύ και όχι οι άλλοι και βέβαια να εξασφαλίσεις περισσότερους πόρους από τη δική σου και μόνο προσπάθεια.

Αιγόκερως

Θα γίνεις εκ των πραγμάτων περισσότερο δημιουργικός/η και πιο δραστήριος/α. Επειδή είναι πιθανό να μην αντέξεις τη συνεχόμενη πίεση του Άρη, αν δεν λειτουργήσεις γρήγορα και με αρχηγικές πρωτοβουλίες, θα υπάρξουν από την πλευρά σου ένταση και νεύρα. Η ενέργεια αυτή δεν αστειεύεται και θέλει δράση 100% χωρίς αναβολές. Οπότε καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση και να ενεργήσεις για το μέλλον σου, χωρίς αναστολές ή δεύτερες σκέψεις. Χρειάζεσαι συγκέντρωση, στόχο και φιλόδοξο πρόγραμμα που θα πρέπει να το ακολουθήσεις κατά γράμμα. Πιθανόν να πάρεις απόφαση να ασχοληθείς περισσότερο με πολιτικές ομάδες που εξυπηρετούν κυρίως τον κόσμο και το κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα στην οικογένεια μπορεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να ηγηθείς σε μια κίνηση και να πρέπει οι υπόλοιποι να σε ακολουθήσουν. Είναι μεν ωφέλιμη από μια πλευρά η διέλευση του Άρη στο ζώδιο σου αλλά χρειάζεται από την πλευρά σου να κρατάς γερά τα ηνία για να συγκρατείς τα άλογα όταν καλπάζουν υπερβολικά.

Υδροχόος

Προσπαθείς να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα ζωής για αυτό υπάρχει περίπτωση ακόμα και να απομονωθείς για να δεις τι σου χρειάζεται και τι όχι. Πιθανόν να νιώσεις ότι θα πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για τους άλλους, κυρίως με αυτούς που συνδέεσαι στενά είτε μέσω οικογενειακών δεσμών είτε με ουσιαστική σχέση. Και αυτό θα σου δημιουργήσει μια παραπάνω υποχρέωση να συγκεντρωθείς και να μην κάνεις τίποτε άλλο μέχρι να αποτελειώσεις αυτό που άρχισες. Να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που σηκώνεις βάρη ή κάνεις πολύ έντονη σωματική άσκηση. Επίσης να αποφύγεις για λίγο τα επικίνδυνα σπορ. Θα υπάρχει μυστικότητα σε κάποιες κινήσεις και σε προσωπικές σου επαφές και γι’ αυτό θα φέρεσαι περίεργα για ένα διάστημα. Να αποφύγεις όσο μπορείς την τάση που θα έχεις για απειθαρχία, βιασύνη και θυμό γιατί μπορεί να βγεις εκτός... νόμου.

Ιχθύες

Θα δουλέψεις πλέον με πρόγραμμα αλλά και σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα αναπτυχθείς κοινωνικά και θα αποκτήσεις τη δύναμη μιας ηγετικής θέσης ή ακόμα πρωτοβουλιών που θα σε φέρουν στην πρώτη γραμμή. Αν νιώσεις ξαφνικά ότι γίνεσαι δεσποτικός/η ή απαιτητικός/η, να ξέρεις ότι όλα προέρχονται από τις ξαφνική αλλαγή που γίνεται μέσα σου. Βλέπεις πολύ διαφορετικά τα πράγματα και μάλιστα μπορεί να οικτίρεις τον εαυτό σου που μέχρι τώρα δεν είχες πάρει τέτοιες αποφάσεις. Στην πρώτη γραμμή θα είναι ο ενθουσιασμός μαζί με σχέδια για το μέλλον και κινήσεις εξασφάλισης. Θα αναζητήσεις λοιπόν την ελπίδα και ένα καλύτερο μέλλον, μέσα όμως σε πλαίσια με οργάνωση και μεθόδευση.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved