Ο κοινωνικός Δίας στο Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Δίας στον Ζυγό από 9 Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσει αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικότητας και επικοινωνίας

Ο κοινωνικός Δίας στο Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Δίας εισέρχεται στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και θα σηματοδοτήσει αλλαγές κυρίως σε επίπεδο σχέσεων, κοινωνικότητας και επικοινωνίας. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017 που αλλάζει πάλι ζώδιο, θα δώσει πολλά και ποικίλα δείγματα γραφής.
Κυρίως θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο που σχετίζονται τα άτομα μεταξύ τους αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρξει ένα μεγάλο άνοιγμα, αλλά το διαφορετικό του στίγμα θα φανεί και μέσα από καλλιτεχνικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες.
Το κλίμα θα γίνει πιο ευχάριστο και οι επιδιώξεις όλων των ατόμων –κυρίως εκείνων που ανήκουν στον αέρινο τύπο– θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα, πιο ανάλαφρη, ευχάριστη, αρμονική και κυρίως με πνεύμα συνεργασίας.
Τα επόμενα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά είναι τα ζώδια της φωτιάς, όπου κι εκεί το ελαφρό αεράκι από την ενέργεια του Δία θα δημιουργήσει εστίες συνεργασίας, συντροφικότητας αλλά και μιας εσωτερικής ανάγκης για ειρήνη σε συνδυασμό με την ευρύτερη κοινωνικότητα.
Τα υπόλοιπα ζώδια θα πρέπει να κάνουν μεγαλύτερες προσπάθειες για να «ανοίξουν» σε αυτήν την ευεργετική επιρροή του Διός, προσέχοντας όμως τις υπερβολές σε όλους τους τομείς.

Κριός

Θα είσαι ένας από τους μεγάλους ευνοημένους αφού ο Δίας στον Ζυγό θα βρίσκεται στον άξονά σου και θα σου χαρίσει απλόχερα συνεργασίες, προτάσεις γάμου, νέες γνωριμίες και μεγαλύτερη επικοινωνία. Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάς τα όρια ούτε τα δικά σου ούτε των άλλων και σε ό,τι κάνεις υπάρχει μέτρο και αρμονία. Γιατί σαν παρορμητικό ζώδιο που είσαι μερικές φορές βιάζεσαι πάρα πολύ για να προλάβεις όπως λες τις εξελίξεις και συχνά καταλήγεις να... χάνεις το τρένο. Οπότε εδώ είναι απαραίτητες οι ισορροπίες και κυρίως η σωστή επικοινωνία για να μπαίνουν συνέχεια καινούργιες σταθερές σε σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα. Όλα λοιπόν χρειάζονται ευελιξία και πάνω από όλα διπλωματία.

Ταύρος

Ο Δίας στον Ζυγό δεν θα είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για σένα αν επιμείνεις σε μια στάση ζωής άκαμπτη και κυρίως «κουφή». Εδώ χρειάζεται να ανοίξεις στο καινούργιο, να ονειρευτείς για το μέλλον, να επενδύσεις πάνω σε αυτό και κυρίως να γίνεις πιο ανοιχτός/ή σε επικοινωνίες και κοινωνικές συναντήσεις. Όλα μπορείς να τα πετύχεις αρκεί να θέλεις να ακολουθήσεις τον καινούργιο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου και ζητάει από εσένα μια συγκεκριμένη μεταμόρφωση για να μπεις στο ρεύμα. Δηλαδή να τα πας καλά με το στοιχείο του αέρα και να μάθεις τι θα πει διαλλακτικότητα, διπλωματία, ευελιξία και αρμονία στις σχέσεις σου. Χωρίς όμως να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλα αυτά είναι «δήθεν» και δεν υπάρχει ουσία.

Δίδυμοι

Ο Δίας στον Ζυγό θα σου δώσει μια μεγάλη σπρωξιά σε όλα τα επίπεδα, αφού θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις τις ενέργειες σου σε επιτυχημένες δράσεις. Σίγουρα τον πιο μεγάλο ρόλο θα τον παίξεις εσύ και οι επιλογές σου. Γιατί αν δεν σε παρασύρει το νέο κύμα των αλλαγών και παραμείνεις σταθερός/η σε μια τοξική συνήθεια πιθανόν να μην εισπράξεις τις ωφέλιμες ενέργειες του πλανήτη. Άρα, όλα από εσένα εξαρτώνται και από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάθε αλλαγή. Η ερωτική σου ζωή θα εκτιναχθεί και με τη βοήθεια του... Δία θα γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σου κάνει το μεγάλο «κλικ». Επίσης, λάβε υπόψη ότι η βελτίωση της προσωπικής σου σχέσης θα έχει να κάνει με την καλή επικοινωνία και τη συνεννόηση. Όλα είναι στο χέρι σου για αυτό αφέσου στο καλό και μην κυνηγάς τη διάσπαση.

Καρκίνος

Θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα θέματα του σπιτιού και της οικογενείας σου. Πιθανόν να υποχωρήσει για ένα διάστημα η μεγάλη σου ευαισθησία αλλά και η ευθιξία για το κάθε τι που πάει ενάντια στην ψυχοσύνθεσή σου. Τα συναισθήματα θα αναλύονται περισσότερο και για ένα διάστημα θα έχεις την τάση φέρεσαι διπλωματικά και να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με ευελιξία. Πάντως, θα βελτιώσεις τον προσωπικό σου χώρο με καινούργιες εικαστικές παρεμβάσεις αλλά και με απλές αλλαγές χρωμάτων ή και επίπλων. Μια ανάσα χρώματος και φρεσκάδας θα μπει στο σπίτι σου. Το ίδιο φυσικά ισχύει και μέσα σου γιατί κάτι καινούργιο θα σε συμπληρώσει, κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο. Η αρμονία και το ήσυχο περιβάλλον είναι αυτό που θα επιζητήσεις και θα τα καταφέρεις, μόνον αν απλώσεις παντού ένα χέρι συνεργασίας και επικοινωνίας.

Λέων

Τα πρώτα δείγματα του Δία στο Ζυγό θα τα αισθανθείς με τη διάθεση από την πλευρά σου να αυξήσεις τις αντιληπτικές σου δυνατότητες και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Οπότε θα κινηθείς με στόχο να προσαρμοστείς εύκολα σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Οι συναλλαγές σου θα διαφοροποιηθούν αφού και εσύ θα βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα γιατί θα υπάρχει διάθεση συνεργασίας και εποικοδομητικής επικοινωνίας. Οι σχέσεις με το συγγενικό περιβάλλον θα διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο γιατί εσύ θα κάνεις την πρώτη κίνηση, χωρίς να σκεφτείς αν πρέπει ή όχι. Θα είναι μια τυφλή παρόρμηση που θα σε σπρώξει να βελτιώσεις όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Νέα γνώση σε επίπεδο καλλιτεχνικό και δημιουργίας θα δώσει νέα πνοή σε ό,τι κάνεις.

Παρθένος

Ο τομέας που θα σε ωφελήσει ο Δίας είναι ο οικονομικός γιατί θα σου δώσει ευκαιρίες να υλοποιήσεις όλο το δυναμικό που είχες συλλέξει το τελευταίο διάστημα. Θα καλύψεις πιο εύκολα τις ανάγκες σου και θα αποκτήσεις υλικά αγαθά, μέσα όμως από ιδιαίτερες συνεργασίες και επαφές. Η ελπίδα που θα ριζωθεί μέσα σου θα μεγαλώσει την εμπιστοσύνη σου ότι όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε τελικά αφού εσύ θα έχεις αποφασίσει για αυτήν τη θεαματική αλλαγή. Να προσέξεις όμως και να αποφύγεις όσο μπορείς τις υπερβολές στην κοινωνικότητα που δεν παράγεται έργο. Δηλαδή μπορεί να μιλάς με πολύ κόσμο χωρίς να καταλήγεις σε αποφάσεις. Και εδώ χρειάζεται από την πλευρά σου αποφασιστικότητα και τσαγανό για να φτιάξεις τα πράγματα προς όφελός σου.

Ζυγός

Είσαι ο μεγάλος ευνοούμενος/η από την στιγμή που θα ξεκινήσει ο Δίας το ταξίδι στο ζώδιο σου. Για αυτό να αδράξεις την ευκαιρία σε ό,τι κάνεις για να το επεκτείνεις αλλά και να του δώσεις μια καινούργια πνοή αρμονίας, συντροφικότητας, συνεργασίας, δικαιοσύνης, ισορροπίας και ομορφιάς. Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά για ένα διάστημα θα κινηθείς κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συχνότητες και θα χρειαστεί από την μεριά σου να πετάξεις οτιδήποτε άχρηστο κρατάς στον σκληρό σου δίσκο, προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις αυτούσια την καλή ενέργεια του Διός. Γάμος, συνεργασίες, συντροφικότητα, ανανέωση εμφάνισης, αναζωογόνηση κυττάρων, ομορφιά, κοινωνικότητα και γενικά μια ζωή πολύ πιο συντονισμένη στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Σκορπιός

Θα νιώσεις έντονα μια μεγάλη προστασία στη ζωή σου γιατί θα πιστεύεις ότι υπάρχει ένας άγγελος στο πλευρό σου. Ακόμα, θα δείχνεις κατά κάποιο τρόπο εξάρτηση από τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων και δεν θα λειτουργείς τόσο αυτόνομα γιατί θα έχεις την διάθεση να βοηθήσεις και να στηρίξεις άτομα με πρόβλημα. Το καλό είναι ότι θα είσαι σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσεις ή να βγάλεις από δύσκολη θέση ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου. Η φιλανθρωπική σου διάθεση θα επεκταθεί, γιατί μέσα από εκεί θα κάνεις και τις ιδιαίτερες κοινωνικές σχέσεις που χρειάζεσαι για να αναπτυχθείς περισσότερο. Η επικοινωνία από την πλευρά σου θα στοχεύει στο να εξυπηρετήσει σκοπούς ευγενικούς και ανιδιοτελείς. Αν έχεις ταλέντο στην τέχνη θα βρεις σίγουρα τους ρυθμούς σου αλλά και το κανάλι που θα διοχετεύσεις την καλλιτεχνική σου δημιουργία.

Τοξότης

Θα σου πηγαίνει πολύ ο Δίας στον Ζυγό, αφού θα βρεις τρόπο να εκφράσεις πολύ εύκολα και γρήγορα οτιδήποτε σε κάνει να συνδέεσαι πιο εύκολα με τον υπόλοιπο κόσμο. Φίλοι και ομάδες που ίσως βρεθείτε να κινείστε κάτω από τους ίδιους στόχους και σκοπούς θα σε κάνουν να αλλάξεις τις παλιές σου ιδέες. Θα επιφέρεις στη ζωή σου καινοτομίες που σίγουρα θα σε βγάλουν από τις κακοτοπιές ακόμα και σε πρακτικό επίπεδο. Το καλό είναι ότι θα κατευθύνεις τη ζωή σου με ένα διαφορετικό τρόπο αφού θα ανανεωθούν οι ελπίδες σου σε όλα τα θέματα που αφορούν όχι μόνο το δικό σου μέλλον αλλά και των γύρω σου. Συμμαχίες σε συνδυασμό με νέες φιλίες θα ανοίξουν νέες πόρτες που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Θα νιώσεις αμέσως την αλλαγή που θα επιφέρει ο Δίας στον Ζυγό γιατί θα έχεις την αίσθηση ότι γίνεσαι αυτόματα πιο κοινωνικός/η και μπορείς εύκολα να κάνεις διασυνδέσεις μέσω επαγγελματικών αναζητήσεων. Ευνοείσαι με κάποιο τρόπο αλλά μέσα από ένα κλίμα υπερβολής που καλό είναι να το προσαρμόσεις συνειδητά στα δικά σου μέτρα και στυλ ζωής. Θα σε ενδιαφέρει περισσότερο η αρμονία του περιβάλλοντος και των συνεργατών σου και αυτά είναι που πρέπει να καλλιεργήσεις για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα θα είναι ρευστά και θα κινούνται με στόχο την μελλοντική σου εξέλιξη. Πιθανότητες επιτυχίας έχεις πάρα πολλές, κυρίως επαγγελματικά σε συνδυασμό με τον κοινωνικό βίο. Απλά χρειάζεται να κρατήσεις γερά το τιμόνι για να μην χάσεις το παιχνίδι από τις υπερβολές.

Υδροχόος

Θα ευνοηθείς από το πέρασμα του Δία στο Ζυγό και θα ανεξαρτητοποιηθείς περισσότερο σε θέματα σχέσεων και κυρίως συνεργασιών. Γιατί θα υπάρξει από την πλευρά σου μια σωστή σταχυολόγηση για το τι σου κάνει και τι όχι σε σχέση με άτομα και καταστάσεις. Οπότε θα επενδύσεις περισσότερο σε πνευματικά κομμάτια τα οποία είναι απαραίτητα για τη δική σου εσωτερική αλλά και εξωτερική ανάπτυξη. Θα πετάξεις όλες τις παλιές ιδέες και κόντρα στο κατεστημένο θα αναζητήσεις την αλήθεια, μέσα από μια αίσθηση ελευθερίας, αρμονίας , δικαιοσύνης και κυρίως συνεργατικού πνεύματος. Ταξίδια, ανώτερες γνώσεις και πνευματική ανάπτυξη θα είναι η ευεργεσία του Δία στο ζώδιο σου.

Ιχθύες

Όλα θα σου φανούν διαφορετικά γιατί βλέπεις ότι η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται αλλού. Οπότε θα χρειαστεί να μετακινηθείς για λίγο με στόχο την εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου. Από την άλλη η ανάπτυξη μεγαλύτερης κοινωνικότητας με στόχο την ευρύτερη επικοινωνία και συνεργασία θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις όλες τις γνωριμίες και τις επαφές σου. Τώρα θα δώσεις τη δική σου μάχη για κατανόηση, συντροφικότητα αλλά και ελεύθερη επικοινωνία. Γιατί σε αυτά τα θέματα μερικές φορές νιώθεις ότι είσαι πίσω, ίσως επειδή δεν αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργούν τα άτομα γύρω σου ή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν εσένα και γενικότερα υπάρχει δυσλειτουργία στην επικοινωνία. Τώρα καλείσαι με κάποιο τρόπο να το αλλάξεις αυτό, μέσα όμως από αρμονία και συνεργατική ή συντροφική διάθεση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved