Η ευγενής Αφροδίτη στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό από τις 30 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου

Η ευγενής Αφροδίτη στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη περνάει πλέον στη «βασιλική» της θέση, στο ζώδιο του Ζυγού. Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου θα μας κατακλύζει με την θετική της ενέργεια, δίνοντάς μας ευκαιρίες να κάνουμε διορθώσεις σε όλα τα επίπεδα. Η αγάπη και το ρομαντικό στοιχείο θα αναδειχθούν περισσότερο από άλλες φορές και σε συνδυασμό με την τέχνη και όλων των ειδών τις καλλιτεχνίες, θα πάρει έναν άλλο αέρα η καθημερινότητά μας.

Θα ευνοήσει περισσότερο τα Ζώδια του Αέρα, πρωτίστως τον Ζυγό και μετά Διδύμους και Υδροχόο. Επίσης θα στηρίξει Κριό, Λέοντα και Τοξότη.

Κριός

Η Αφροδίτη προηγείται του Δία που θα μπει στον Ζυγό και θα σου δώσει μια γεύση από την εύνοια που θα έχεις από δω και στο εξής στη ζωή σου, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων γιατί θα ανοίξουν αρκετές πόρτες και πιο εύκολα. Θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να τα βρεις με το άλλο πρόσωπο και ιδίως να καταλάβεις πώς κινείται και με ποιο τρόπο σκέφτεται και θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Γενικά, θα σου δώσει πολύ θετική ενέργεια σε ό,τι κάνεις γιατί θα είσαι πιο εξωστρεφής και με όρεξη να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Το θέμα γάμου ή συμβίωσης θα πέσει στο τραπέζι αλλά δεν θα νιώσεις ότι χάνεις την ελευθερία σου γιατί πιστεύεις ότι είσαι με το σωστό άτομο.

Ταύρος

Νέος άνεμος θα φυσήξει στη ζωή σου και με κάποιο τρόπο θα σε υποχρεώσει να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αλλά επειδή η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα δεις ότι η διάθεσή σου θα αλλάξει απέναντι και σε κάποιες δύσκολες σχέσεις ή καταστάσεις που θεωρούσες αδιέξοδες. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις με τον δικό σου τρόπο και στην προσπάθεια σου να προσεγγίσεις ακόμα και άτομα ή ομάδες που δεν υπάρχει μεγάλη συμβατότητα, θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Δίδυμοι

Καινούργιοι ορίζοντες, ενδιαφέροντα και άτομα που θα σου ταιριάζουν περισσότερο θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα και κυρίως προσιτά σε σένα, οπότε θα ανοίξεις περισσότερο το κοινωνικό σου κομμάτι αλλά μαζί με αυτό και το ερωτικό. Γι’ αυτό, αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανή η εμφάνιση ενός καινούργιου ατόμου στη ζωή σου. Γενικά, θα διασκεδάζεις περισσότερο και θα βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων για ένα διάστημα. Θα ενδιαφερθείς πιο πολύ για την τέχνη σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα, ενώ το παιδί που κρύβεις μέσα σου θα βγει τώρα πιο εύκολα από μέσα σου και θα υπάρχει μεγαλύτερη αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις.

Καρκίνος

Θα «κυνηγήσεις» την ομορφιά σε όλα τα επίπεδα, από την προσωπική σου εμφάνιση, μέχρι και τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Θα υπάρχει ανάγκη από την πλευρά σου να επιμεληθείς εσύ τα πάντα και να βρεις λύσεις, ακόμα κι εκεί που πριν δεν έβλεπες. Η γαλήνη και οι «συμμαχίες» με πολύ δικά σου πρόσωπα θα είναι το ζητούμενό σου. Σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο να βιώνεις συναισθήματα ισορροπίας και αρμονίας, αλλά θέλεις να φτάσεις σε αυτό τον στόχο. Αισθάνεσαι την ανάγκη να βρεις τα πατήματά σου ακόμα και στις πιο δύσκολες σχέσεις γι’ αυτό θα προσπαθήσεις περισσότερο τώρα που οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές.

Λέων

Η επικοινωνία σου και γενικά οι επαφές σου θα έχουν περισσότερη διπλωματία αλλά και ενδιαφέρον για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Για ένα μεγάλο διάστημα θα έχεις διάθεση να μάθεις περισσότερα πράγματα και να τα μοιραστείς, ίσως και μέσα από μια συνεργασία. Θα καταφέρεις να κάνεις μια καλή επαγγελματική κίνηση στην οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις το κομμάτι που γνωρίζεις πολύ καλά από την εμπειρία σου. Πιθανόν ένα ταξίδι με στόχο την αναβάθμιση των προσόντων σου να σε βοηθήσει να επεκτείνεις οτιδήποτε κάνεις. Τα ερωτικά μηνύματα θα πέφτουν βροχή, αφού θα μειώσεις τις αντιστάσεις σου και θα πιστέψεις περισσότερο στον έρωτα.

Παρθένος

Είναι σημαντικό για σένα να βάλεις όλα τα οικονομικά σου σε μια άλλη βάση και κυρίως να επιλέξεις ακόμα και κάτι πολύ δημιουργικό που θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις στη δουλειά σου. Η ανάγκη σου να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για καλλυντικά, αρώματα και γενικά για τον καλλωπισμό σου, μπορεί να φτάσει στην υπερβολή, όμως θα νιώθεις ότι είναι δώρο προς τον εαυτό σου και σου αξίζει. Οι διαπραγματεύσεις για ένα ακίνητο θα είναι πολύ πιο εύκολες και οι οικονομικές συμφωνίες, με τους κατάλληλους χειρισμούς από την πλευρά σου, θα έρθουν πιο γρήγορα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να ανοίξεις την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις ακόμα και με τα πιο δύσκολα άτομα. Το μυστικό είναι η αγάπη που πρέπει να επιλέξεις σαν δρόμο για την επίλυση θεμάτων σου και κυρίως για τα ερωτικά σου ζητήματα. Εδώ ο εγωισμός δεν έχεις καμία θέση γι' αυτό θα χειριστείς με μεγάλη μαεστρία και διπλωματία τις δυσκολίες που υπάρχουν. Επειδή η πρώτη και πιο σοβαρή σχέση είναι αυτή με τον εαυτό σου, καλό είναι να την βάλεις σε μια άλλη βάση, αφού το ζητούμενο είναι να βρεις εσωτερική ηρεμία και αρμονία. Μαλλιά, ρούχα και συνολικά η εμφάνισή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα ρίξεις το βάρος σου εκεί. Γενικά, θα υπάρχει για ένα διάστημα μια μαγευτική αύρα γύρω σου, η οποία θα σου φέρει κι αρκετές καινούργιες γνωριμίες.

Σκορπιός

Αλλάζουν όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στη ζωή σου και σύντομα θα διαπιστώσεις βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα. Θα νιώσεις τον από μηχανής Θεό να παρεμβαίνει και να κάνει ακόμα και θαύματα, σε τομείς που πιθανόν να είχες απογοητευτεί. Ένα ξαφνικό ρομάντζο μπορεί να προκύψει με ένα άτομο που μέχρι πρότινος ήταν κάπως απόμακρο, αλλά τώρα θα έρθετε πιο κοντά. Ο ρομαντισμός και το άπιαστο όνειρο θα υπάρχει μέσα στην προσωπική σου σχέση αλλά δεν θα σε ενοχλεί τόσο πολύ. Οι αρνητικές σκέψεις πάντως θα υποχωρήσουν και οι ελπίδες σου για ένα καλύτερο μέλλον θα αναπτερωθούν.

Τοξότης

Θα βρεθείς ανάμεσα σε φίλους, ομάδες και γενικά με μια πιο έντονη κοινωνική ζωή η οποία σου ταιριάζει και σίγουρα θα σου κάνει καλό, αφού θα σε βοηθήσει να ανασάνεις από την πίεση του Κρόνου. Οι ελπίδες σου για μελλοντικούς στόχους και σχέδια ακόμα και επαγγελματικά θα αναζωπυρωθούν. Η επικοινωνία σου θα γίνει πιο αρμονική και άνετη με περισσότερο κόσμο κι από εκεί που είχες κλειστεί στον εαυτό σου, τώρα ξανοιχτείς και δεν θα είσαι τόσο αυστηρός/η και απόλυτος/η. Θα διαλέξεις ένα άλλο δρόμο, καλύτερο και πιο κοντά στα δικά σου δεδομένα. Το ότι θα ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι και πάλι θα είναι το μεγαλύτερο δώρο της Αφροδίτης.

Αιγόκερως

Επιμελείσαι περισσότερο όλες τις κοινωνικές σου σχέσεις που όμως σχετίζονται και με τη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Αν δεν υπάρχει μέσα σου η σκέψη ότι προσποιείσαι και δεν είσαι εσύ, θα δεχτείς πιο εύκολα την επιρροή της Αφροδίτης στην ζωή σου. Άλλωστε χρειάζεται να μπεις περισσότερο στο κοινωνικό παιχνίδι και να αναβαθμιστείς μέσα από εκεί. Δε θα αντιμετωπίσεις καμία δυσκολία, αν αποφασίσεις να δεις την διπλωματία και τις δημόσιες σχέσεις σαν ένα μέσο που μπορεί να σου ανοίγει πόρτες, χωρίς απαραίτητα να χάνεις τον εαυτό σου. Χρειάζεται να βάλεις αγάπη και προθυμία σε ό,τι κάνεις και να εμπιστευτείς μέσα από την καρδιά σου άτομα και καταστάσεις.

Υδροχόος

Ανεβαίνει το ηθικό σου και μαζί με αυτό κι οι ελπίδες σου ενώ οι στόχοι σου αναβαθμίζονται. Μπορεί να κάνεις «προσωπικό εργαλείο» την τέχνη και να μειώσεις τις αρνητικές επιρροές στη ζωή σου. Όσο περισσότερο ανοίγεις το μυαλό και την καρδιά σου κι έχεις αυτογνωσία, τόσο περισσότερο θα βλέπεις τα αποτελέσματα των κινήσεών σου, σαν ανταμοιβή σε αυτά που ήδη έχεις κάνει. Μια θετική ανατροπή σε νομική σου υπόθεση θα σε γεμίσει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη ότι τελικά βαδίζεις στον σωστό δρόμο. Ταξίδια, γνώσεις και επαφές με το εξωτερικό, πολιτιστικά προγράμματα και πίστη ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, θα είναι τα δώρα της Αφροδίτης για σένα.

Ιχθύες

Θα αναζητήσεις συνεργασίες αλλά και ένα είδος ανακωχής από κάποια άτομα που πιστεύεις ότι θα σε υποστηρίξουν ή θα σε ενισχύσουν σε όλα τα επίπεδα. Για να γίνει όμως αυτό, θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου και να επικοινωνήσεις πιο ανοικτά και ελεύθερα, αφού μερικές φορές κρύβεις πράγματα ή δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Τώρα όμως, για να βρεις την στήριξη που θέλεις, χρειάζεται να δώσεις τουλάχιστον ένα κομμάτι από σένα, να μιλήσεις και να μοιραστείς. Χρέη και λογαριασμοί προς τρίτους πιθανόν να πληρωθούν πιο εύκολα. Η σχέση σου με την ψυχολογία θα είναι πιο άμεση και πιθανόν να κάνεις ένα είδος αυτό-ανάλυσης για να κατανοήσεις και να αισθανθείς καλύτερα.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved