Η Αφροδίτη στους Διδύμους και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 24 Μαΐου έως και τις 17 Ιουνίου

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στις 24 του μηνός στο ζώδιο των Διδύμων και με τον δικό της τρόπο θα απογειώσει όλες τις επικοινωνίες και κυρίως τις διπλωματικές επαφές, αφού θα ανοίξει ακόμα και τα πιο ερμητικά κλειστά στόματα. Θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Ιουνίου και οι διαπραγματεύσεις σε θέματα εμπορικά και συμφωνίες θα είναι ένα κομμάτι από τον ρόλο της. Οι ατελείωτες συζητήσεις, τα παρατεταμένα γεύματα με νέες γνωριμίες, η ελαφρότητα, το παιχνίδι και το φλερτ θα είναι τα επικίνδυνα αλλά και συγχρόνως δελεαστικά εργαλεία της. Δίδυμοι, Λιοντάρια, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι θα είναι οι μεγάλοι ευνοούμενοι.

Κριός

Θα ανοίξεις καινούργιους δρόμους σε θέματα γνώσης και επικοινωνίας και σίγουρα θα διαλέξεις να είσαι μαζί με κόσμο που θα ταιριάζεις και θα περνάς καλά. Οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα θα γίνουν πολύ καλύτερες, αφού θα μιλήσετε πιο ανοικτά, ακόμα και για κάποια δύσκολα θέματα του παρελθόντος και θα τα διευθετήσετε πιο εύκολα. Γενικά, θα φλερτάρεις με ένα πολύ ανάλαφρο τρόπο, αφού θα έχεις την άνεση να μιλάς και να συναναστρέφεσαι πιο άνετα από άλλες φορές. Ταξίδια, εκπαίδευση και επαφές, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό, θα σε αναβαθμίσουν και θα νιώσεις μια καινούργια ενέργεια να μπαίνει στη ζωή σου.

Ταύρος

Αλλάζεις τις συνθήκες, κυρίως στα οικονομικά σου γιατί θα προσπαθήσεις να βάλεις νερό λίγο στο κρασί σου και να ελαφρύνεις από τα βάρη, βρίσκοντας λύσεις και διεξόδους που δεν τις φανταζόσουν πριν. Οι συνθήκες είναι εύκολες για να εκφράσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες χωρίς να παρεξηγηθείς, αλλά και να βρεθείς με ένα άτομο που -κατά την γνώμη σου- δεν έπρεπε να είστε μαζί, αλλά τώρα θα σπάσεις το πρωτόκολλο και θα δεις από μια άλλη οπτική γωνία τη σχέση μαζί του. Θα ασχοληθείς περισσότερο με βιβλία και γνώση γιατί θα νιώσεις την ανάγκη να μπεις πιο βαθιά σε θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ανανέωση και προσωπική αλλά και στις σχέσεις σου. Θα ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες μπορεί να αφορούσαν το πώς φαίνεσαι προς τα έξω και τι εντύπωση προκαλείς. Τώρα, θα δεις ότι αλλάζει τελείως το τοπίο και ξεπερνάς πολλά από τα θέματά σου. Σίγουρα η επιρροή της θα σου δώσει μια ξεχωριστή αύρα και θα ρισκάρεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές γιατί θα έχεις την εσωτερική εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρεις γι’ αυτό θα επικοινωνείς με άνεση και με σιγουριά. Ο τρόπος που θα σχετιστείς στις προσωπικές σου επαφές αλλά και με φίλους ή με άτομα στη δουλειά σου θα διαφοροποιηθούν. Η έλξη για μεγαλύτερα πρόσωπα μπορεί να είναι έντονη.

Καρκίνος

Θα δεις όλες τις σχέσεις σου αποστασιοποιημένα και θα ασχοληθείς περισσότερο με άτομα που μπορεί να έχουν σημαντικά προβλήματα ή την ανάγκη σου και την υποστήριξή σου. Μια πλατωνική σχέση ή από απόσταση θα σε απασχολήσει ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς το λάθος πρόσωπο γιατί πιθανόν να είναι δεσμευμένο ή να μην σου ξεκαθαρίζει αν θέλει να σχετιστεί ή όχι μαζί σου, κάτι που σίγουρα θα σε κουράσει. Επειδή μπορεί να μπλεχτείς για λίγο, θα πρέπει να κρατήσεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες και να μην αφήσεις τη λύπη και την ευαισθησία να σε επηρεάζουν τόσο πολύ.

Λέων

Δραστηριοποιείσαι όσο μπορείς περισσότερο και σχεδόν θα αναγάγεις τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σε επιστήμη γιατί θα είσαι ανοικτός/η, ευδιάθετος/η και θα νιώθεις καλά με οποιονδήποτε άνθρωπο επικοινωνείς. Μπορεί να ανοιχτείς λίγο περισσότερο από άλλες φορές αλλά αυτό θα προέρχεται από την δική σου ανάλαφρη διάθεση. Γενικά, ομάδες, κοινωνικές δραστηριοποιήσεις για το καλό άλλων, ενδιαφέροντα, νέες επαφές και οτιδήποτε σε φέρνει στο επίκεντρο θα σε ενθουσιάσουν. Θα είναι επίσης πολύ εύκολο να φτιάξεις την υπάρχουσα σχέση σου, προσθέτοντας μια χαλαρή πινελιά από την πλευρά σου για να πέσουν τα εναπομείναντα τείχη. Επιπλέον, ίσως κάνεις μια καινούργια γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Η δράση σου θα αυξηθεί και θα ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που είχες στην επικοινωνία ή στο να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να σε βάραιναν. Όμως, υπάρχει περίπτωση να περάσεις στο άλλο άκρο και να διοχετεύσεις υπερβολικά την ενέργειά σου, ακόμα και σε καταστάσεις ή σχέσεις που μπορεί να σου φανούν τελικά ανούσιες. Το καλό είναι ότι θα κάνεις μεγαλύτερα ανοίγματα στην δουλειά σου και στην κοινωνική σου ζωή και θα βρίσκεσαι παντού γιατί θα αποδέχεσαι εύκολα όλες τις προσκλήσεις ή προτάσεις που θα σου γίνονται. Το ότι θα μιλήσεις παραπάνω ίσως σε κάνει αργότερα να μετανιώσεις γιατί θα αποκαλύψεις περισσότερα πράγματα για την προσωπική σου ζωή. Όλα χρειάζονται ένα μέτρο και αυτό θα το βρεις καθώς θα περνούν οι ημέρες. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί να γίνεις για λίγο άστατος/η και να φλερτάρεις περισσότερο.

Ζυγός

Θα έχεις την επιθυμία να αναπαράγεις μόνο τα καλά στη ζωή σου και θα σταθείς εκεί. Γι’ αυτό θα αποδεσμευτείς από βαριές καταστάσεις και ημίμετρα που ρίχνουν την ποιότητα στην ζωή σου. Θα υπάρχει από την πλευρά σου μεγαλύτερη ευελιξία και διπλωματία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη πρακτική σε όλες τις περιστάσεις, αλλά το έχεις ανάγκη γιατί είχες πνιγεί από την απολυτότητα και την στασιμότητα. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να νιώσεις ότι τελικά κάτι καλό θα γίνει. Η επιμόρφωση σε θέματα που σε ενδιαφέρουν θα σε δικαιώσει γιατί θα ανοίξουν πολλές πόρτες εξ αιτίας της. Η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο ανάλαφρη και δεν θα έχεις τόσες πολλές ενοχές ή αντιστάσεις.

Σκορπιός

Η άνεση στην επικοινωνία θα σε βγάλει από την ακινησία και την έλλειψη ευελιξίας που σε χαρακτηρίζει, αν και θα το εκτιμήσεις την πορεία. Μπορεί, χωρίς να το καταλάβεις, να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο για θέματα δουλειάς ή να κάνεις νέες γνωριμίες κι αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό, άσχετα με το πώς νιώθεις τώρα. Θα καταφέρεις να αποκτήσεις ακόμα και κάποιους σωστούς συνεργάτες από τους οποίους ίσως κερδίσεις χρήματα. Πιθανόν η επιλογή μιας προσωπικής σχέσης να ενέχει και ένα είδος συμφέροντος και να χάσεις για λίγο το ερωτικό στοιχείο, αλλά όλα είναι εμπειρίες για να προσδιορίσεις περισσότερο την ταυτότητά σου. Το ότι θα μιλήσεις για τα εσώψυχά σου είναι δεδομένο και μάλιστα αυτό θα σε ξεμπλοκάρει από ενοχές και βάρη πολλών ετών.

Τοξότης

Αλλάζει τελείως το τοπίο των γνωριμιών και των σχέσεών σου, αφού, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις, θα γίνουν ανοίγματα προς όλους και όλα και θα έχεις γύρω σου πολύ κόσμο. Οι πόρτες θα ανοίξουν αλλά πρέπει να κινηθείς γρήγορα γιατί ο χρόνος τρέχει και εσύ δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να αναπτύσσεις μόνο θεωρίες. Δράσε άμεσα και άδραξε τις ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να υλοποιείς τις σκέψεις σου και σε συνδυασμό με κάποιες επαφές να δεις αποτέλεσμα σε πρακτικό επίπεδο και όχι να τις έχεις απλά στο μυαλό σου. Ο Κρόνος που είναι στο ζώδιό σου θα σε κάνει περισσότερο επιλεκτικό/η ή ακόμα και πιο αυστηρό/η αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό σου.

Αιγόκερως

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική οπτική γωνία για την καθημερινότητά σου ώστε να μπορείς να συμμετέχεις στα δρώμενα κι όχι να νιώθεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Γι’ αυτό, περισσότερη επικοινωνία και γνώση θα είναι αυτά που πρέπει να κυνηγήσεις, σε συνδυασμό με μεγαλύτερη κοινωνικότητα, ακόμα και ανοίγματα σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Η ζωή σου θα είναι διαφορετική, πιο ανάλαφρη και -ως ένα σημείο- επιπόλαιη για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Κυρίως μέσα στη δουλειά σου θα προσπαθήσεις να εξομαλύνεις το κλίμα με τους συναδέλφους σου αλλα κι αν δεν το κάνεις εσύ, θα γίνει από μόνο του. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αποκρυσταλλωμένη τη γνώμη σου για να μην επηρεάζεσαι από άτομα και καταστάσεις που πιθανόν να σε διχάσουν και να σε κάνουν να απομακρυνθείς από την αλήθεια σου.

Υδροχόος

Η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί, αφού θα έχεις την διάθεση να φλερτάρεις και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Επιπλέον, θα δώσεις μια διαφορετική διάσταση στην υπάρχουσα σχέση σου γιατί θα απομονώσεις τα δύσκολα κομμάτια της, με στόχο να υπάρχει περισσότερη ευχαρίστηση και παιχνίδι. Το ρίσκο με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου φανεί πολύ εύκολο. Έτσι και αλλιώς, δεν θα χρειαστεί να κάνεις ιδιαίτερες προσπάθειες, αφού όλα θα έρχονται και θα «κάθονται» από μόνα τους. Το σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσει το παιδί μέσα σου και θα σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις ακόμα και σε κάποιες τρελές σκέψεις που παλιά φοβόσουν να κάνεις πράξη.

Ιχθύες

Θα γίνεις σε όλα τα θέματα πιο ανοικτός/η γιατί θα επικοινωνείς πιο εύκολα στα κοντινά σου πρόσωπα. Θα αποκτήσεις μια μεγάλη γκάμα φίλων και γνωριμιών, αφού θα έχεις την διάθεση να σχετιστείς με διαφορετικά και άγνωστά σου μέχρι τώρα άτομα. Αυτό σίγουρα θα σε βγάλει από το πολύ κλειστό σου περιβάλλον αλλά κατά κάποιο τρόπο θα δοκιμαστείς πάνω στις ερωτικές σου σχέσεις γιατί μπορεί να «κολλήσεις το μικρόβιο» της απιστίας. Ίσως δεν κάνεις κάτι σοβαρό αλλά το σίγουρο είναι ότι θα φλερτάρεις και θα συναναστρέφεσαι πιο ελεύθερα αυτή την φορά. Ο χώρος σου θα γίνει πιο ανοικτός και φιλόξενος και οι άνθρωποί σου θα μπαινοβγαίνουν συχνά. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά της οποίας η βάση να είναι το σπίτι σου.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved