Ο φιλόσοφος - μαχητής Άρης στον Τοξότη και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη από την Κυριακή στις 6 Μαρτίου και θα παραμείνει για ένα μεγάλο διάστημα, δηλαδή μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου του 2016.

Ο φιλόσοφος - μαχητής Άρης στον Τοξότη και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αλλάξει για λίγο ζώδιο και θα μπει και πάλι στον Σκορπιό, από τις 28 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου. Ο Άρης έχει γενικά μια καλή σχέση με το ζώδιο του Τοξότη, για αυτό θα εμφανιστεί μια δυναμική ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν... μια διανοητική φωτιά. Που σημαίνει ότι θα υπάρξουν νέα δραστικά ξεκινήματα και μέσα από αυτά θα έχουμε κινητοποίηση πολλών ατόμων ή ομάδων για την άμεση επίλυση θεμάτων που έχουν να κάνουν με δικαιοσύνη, αλήθεια και με επικράτηση αξιών. Το κυριότερο όμως θα είναι η μεγάλη διάθεση πατριωτισμού και οι... σταυροφορίες απέναντι σε οτιδήποτε αντιτάσσεται στην κατάλυση αρχών, όπως η ελευθερία αλλά και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο. Η ευελιξία μαζί με τη διαίσθηση αλλά και τη φιλοσοφική αναζήτηση θα είναι ένας άμεσος πρακτικός τρόπος για να προχωρήσουν Κριοί, Λιοντάρια, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι και να κάνουν τομές στην ποιότητα ζωής τους. Ταξίδια, μόρφωση και εξωτικοί προορισμοί σίγουρα θα απασχολήσουν πολλούς. Το φιλοσοφείν μαζί με υψηλούς στόχους για την ανθρωπότητα είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για τη διαχείριση όταν έχουμε πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη. Οι δυσκολίες που μπορεί να προέλθουν από θρησκευτικές διενέξεις σε συνδυασμό με υπερβολικό ζήλο και φανατισμό πιθανόν να χρωματίσουν αρνητικά κάποια γεγονότα. Ο αθλητισμός μαζί με μια έντονη διάθεση για μάθηση θα είναι επίσης ένα από τα χρώματα της παλέτας του Άρη στον Τοξότη.

Κριός
Σίγουρα θα αναζητήσεις μια καινούργια στάση ζωής και αυτό θα σου δώσει ένα πολύ δυναμικό κίνητρο για να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και την κατήφεια. Αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο, μπορείς να αναζητήσεις ανώτερες θεωρίες είτε μέσα από σπουδές είτε σε φιλοσοφικές θεωρίες. Η πίστη είναι ένα εργαλείο που σίγουρα θα σου χρειαστεί για να κάνεις κινήσεις ακόμα και παρακινδυνευμένες αλλά θα κερδίσεις τελικά. Γιατί θα ρισκάρεις και θα βγεις έξω από τα όρια σου. Αθλητικό στυλ αλλά και οτιδήποτε σου ανεβάζει την ενέργεια θα είναι για σένα το καλύτερο φάρμακο.

Ταύρος
Βιώνεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία δεν είναι για σένα και τόσο εύκολη. Είναι η εποχή που θα πάρεις αποφάσεις να βγεις έξω από την ασφάλεια σου και κυρίως να γίνεις περισσότερο ριψοκίνδυνος/η σε οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να κάνεις. Θα χρειαστεί να ζητήσεις για να πάρεις είτε από συνεργάτες είτε από όποιον έχεις μια τρέχουσα συνεργασία. Πάντως η επιθετικότητα και το θάρρος στο κομμάτι της προσωπικής σου σχέσης θα είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο για να εκφράσεις ακόμα και την παθιασμένη σου λίμπιντο. Εκεί που υπάρχει φόβος θα τον ανατρέψεις γιατί έχεις ανάγκη να μπεις σε μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία χωρίς υπερβάσεις δεν γίνεται.

Δίδυμοι
Ο Άρης θα είναι ένα μεγάλο διάστημα στον άξονά σου και θα σου φέρει διάφορες αλλαγές μικρές η μεγάλες ανάλογα που θα αποφασίσεις εσύ να διαχειριστείς αυτή την ενέργεια.Γιατί δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αφού θα παραδώσεις κατά έναν τρόπο την ζωή σου στα χέρια των άλλων και συγχρόνως θα είσαι πολύ ανταγωνιστικός/η, θυμωμένος με οτιδήποτε γίνεται από εδώ και πέρα με στενούς συνεργάτες αλλά και με την προσωπική σου σχέση. Θα δώσεις μάχες με στόχο να εξασφαλίσεις και να διασωθείς. Το ζητούμενο είναι να μειώσεις όσο μπορείς τις υπερβολές και να βλέπεις με περισσότερο εξυπνάδα και διαισθητικότητα όλες τις κινήσεις σου αλλά και τη θέση που μπορεί να βρίσκεσαι. Το πιο δύσκολο για σένα είναι να μη βιάζεσαι και να μην παίρνεις αποφάσεις στο φτερό.Γ ιατί εκεί θα γίνουν πολλά λάθη. Κατά τα άλλα θα έχεις και μια δυναμικότητα την οποία αν την χρησιμοποιήσεις σωστά θα έχεις και ένα καλό αποτέλεσμα.

Καρκίνος
Η δύναμη σου μπορεί να εξανεμιστεί από εδώ και από εκεί και κυρίως μέσα στην καθημερινότητα σου η οποία χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγές. Στη δουλειά σου μπορεί να γίνεις περισσότερο μαχητικός/η και να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Το άγχος σου μπορεί να γίνει μεγαλύτερο αν δεν μάθεις να διοχευτεύεις σωστά την ενέργεια σου η οποία θα δίνει το μήνυμα ότι είσαι συνέχεια στην πρίζα. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις από ψυχοσωματικές καταστάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα του οργανισμού. Το κυριότερο είναι να καθοδηγήσεις τον εαυτό σου ώστε να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι και αυτό θα σε βγάλει από όλες τις εντάσεις και τις δυσκολίες. Επίσης η επαφή με τη φύση και τη θάλλασσα σίγουρα θα σε ανακουφίζει. Αν διαλέξεις έναν καλύτερο τρόπο ζωής με περισσότερη άσκηση, καλή διατροφή και με πολλές αναπνοές και επαφή με την ύπαιθρο, θα δεις ότι μια χαρά θα είναι όλα και δεν θα ξεσπάει κάθε λίγο και λιγάκι ο πόλεμος της φωτιάς που είναι ο Άρης στον Τοξότη με το νερό που είσαι εσύ.

Λέων
Θα ξεκινήσει μια περίοδος για σένα πολύ καλή και εύκολη.Γ ιατί η περιπέτεια και το ρίσκο θα σου φαίνονται εύκολα αφού θα αποφασίσεις να δράσεις και μάλιστα σε πολύ μεγάλη ακτίνα. Όσο πάντως διατηρείς το σώμα σου σε ζωντάνια και έχεις μια διάθεση για να δημιουργήσεις τόσο θα παίρνεις μεγαλύτερη ενέργεια και θα έχεις όρεξη και διάθεση για ζωή και για περιπέτεια. Τα ερωτικά σου θα είναι στο φόρτε οπότε θα έχεις την ευκαιρία να κυριαρχήσεις πάνω σε καταστάσεις που παλιά δεν μπορούσες επειδή φοβόσουν ή πιθανόν σκεφτόσουν την απόρριψη. Τώρα δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα αφού δεν θα φοβάσαι τόσο πολύ για την εικόνα σου και θα απελευθερωθείς. Ο συναγωνισμός θα είναι μια υγιής αντίδραση για να βρεις τους νέους σου ρυθμούς, κυρίως σε θέματα δημιουργικής εργασίας αλλά και επιχειρηματικής δράσης. Όμως όλα πρέπει να τα κάνεις με ένα μέτρο γιατί μπορεί να ξεκινήσεις με τις καλύτερες προυποθέσεις και η εξάπλωση μια ιδέας να σε κουράσει αρκετά αν δεν έχεις οργάνωση και πειθαρχία.

Παρθένος
Θα βάλεις το δάκτυλο στην πρίζα και θα παίζεις μεταξύ του δίπολου να ζεις μέσα στην ένταση η να υποχωρείς με έντονες και γενναίες αντιδράσεις που όμως θα φέρνουν τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Μπορεί ξαφνικά να νιώσεις τη διάθεση για απόλυτη ελευθερία και να είσαι εγκλωβισμένος/η στο κλουβί των υποχρεώσεων και διαφόρων φανταστικών υποθέσεων. Το καλό είναι ότι θα ενεργοποιηθείς με κάποιο τρόπο και θα δώσεις και εσύ τη μάχη για τις δικές σου αξίες και τα δικά σου πράγματα που θεωρείς απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσεις. Πιθανόν αν είσαι στην αρχή σπουδών να πάρεις το δρόμο για τα στρατιωτικά επαγγέλματα, αφού ο πατριωτισμός σου θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η πίεση που ίσως νιώθεις από την οικογένεια μπορεί να σε κάνει να ξεσπάς εύκολα και τα νεύρα σου να είναι ελαφρώς τσιτωμένα. Παρόλα αυτά, θα διεκδικήσεις αξίες που έχουν χαθεί από τη ζωή σου.

Ζυγός
Η παρόρμηση μαζί με την ετοιμολογία θα είναι το νέο σου μότο. Γιατί θα έχεις ανάγκη παρόλο που αγαπάς την διπλωματία να τα λες τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό σίγουρα θα σου φέρει θάρρος, τόλμη και κυρίως διάθεση για εξάπλωση προς πολλές κατευθύνσεις. Τα ταξίδια και οτιδήποτε είναι καινούργιο σε γνώσεις και επαφές θα είναι το φόρτε σου. Το θάρρος της γνώμης σου θα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσεις μια συνεργασία ή οτιδήποτε άλλο σε ενδιαφέρει επαγγελματικά αυτήν τη στιγμή. Η πένα σου μπορεί να λέει αλήθειες χωρίς να υπολογίζεις τελικά τι θα πουν οι άλλοι και με ποιο τρόπο θα το εισπράξουν. Ένα εφευρετικό κομμάτι μπορεί να ξεπηδήσει από μέσα σου και να κάνεις κάποιες ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσουν σε πολλά θέματα. Η μάθηση για σένα πάντως θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι.

Σκορπιός
Θα δουλέψεις σκληρά για να καταργήσεις τα κακώς κείμενα στο επίπεδο των οικονομικών σου. Και όντως θα βάλεις τον πήχη ψηλά σε πολλούς τομείς. Η φωτιά θα σε καίει και θα προχωρήσεις σε δυναμικές λύσεις που σίγουρα θα σου φέρουν γρήγορα αποτελέσματα. Αλλά να προσέξεις τις φασαρίες, λόγω της διάθεσης που θα έχεις για ξεκαθαρίσματα και για μεγάλες τομές. Γιατί μπορεί να πάρεις φόρα και να διαλύσεις ακόμα και τα καλά που έχεις αυτήν τη στιγμή. Το εξωτερικό μπορεί να είναι ένα σημείο αναφοράς για σένα, κυρίως για να κάνεις κάποιες καινούργιες επαφές που σίγουρα θα σου αποφέρουν χρήματα. Όμως να κρατήσεις το χέρι σου σφιχτό γιατί θα έχεις διάθεση να τα σκορπίσεις και να εκπληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου «εδώ και τώρα». Ο γρήγορος και εύκολος πλουτισμός θα είναι ο στόχος σου και πιθανόν να πρέπει να προσέξεις προτού κάνεις μια καινούργια δουλειά. Γιατί μπορεί να έχεις υψηλές προσδοκίες χωρίς όμως τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τοξότης
Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο αφού ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σου και θα μείνει για ένα μεγάλο διάστημα. Οπότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να δράσεις και μάλιστα πολύ δυναμικά και με τον τρόπο που σου ταιριάζει και σου αρέσει. Χωρίς να σημαίνει όμως ότι μπορεί να κάνεις ό,τι τρέλλα σου κατέβει γιατί θα υπάρχει και ο Κρόνος στο ζώδιο σου που ευτυχώς από μια πλευρά θα σε συγκρατεί και έτσι θα σε προστατεύει. Επειδή θα πιστέψεις κάποια στιγμή ότι μπορεί να τα κάνεις όλα και γρήγορα, θα γίνουν λάθη από βιασύνη. Η θετική στάση ζωής πάντως που θα έχεις θα είναι το κίνητρο που θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, κυρίως δυσκολίες και μπλοκαρίσματα που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Η ανεξαρτησία και το θάρρος θα είναι το μότο σου και σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου πολύ πιο εύκολα. Η διάθεση ελευθερίας αλλά και φιλοσοφίας που θα έχεις θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Ό,τι κάνεις πάντως θα το κάνεις με ζήλο και με υπερβολική αφοσίωση. Άσχετα αν θα κρατάει πολύ ή όχι εσύ θα κάνεις τα πολύ τολμηρά διαβήματα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι υπερβολές στον αθλητισμό, την οδήγηση και γενικά οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει σωματική δράση. Γιατί ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε οδηγεί κατευθείαν πάνω στις καταστάσεις. Οπότε χρειάζεσαι να διαχειριστείς τη θύελλα που θα νιώθεις μέσα σου ανά πάσα στιγμή με σκέψεις πιο συνετές και συνειδητές.

Αιγόκερως
Θα πολεμήσεις και θα αγωνιστείς για το δίκιο των άλλων, κυρίως των κατατρεγμένων και των ατόμων που έχουν ανάγκη την υποστήριξη και την προστασία σου. Το ντεντεκτιβικό σου ταλέντο θα βγει στην επιφάνει και θα δράσεις πολύ πίσω από τις κουρτίνες, με στόχο να ανακαλύψεις πράγματα που σου φαίνονται πολύ σκοτεινά. Μπορεί να νιώθεις περιορισμένος/η σε κινήσεις και σε δράση και μόνον αν εστιαστείς και στοχεύσεις δεν θα χάσεις το παιχνίδι της δημιουργίας. Καλό είναι λοιπόν να έχεις ένα σχέδιο δράσης όλη αυτήν την περίοδο, για να μην φύγει ο χρόνος σου τσάμπα. Πιθανόν να θέλεις να πάρεις μεγαλύτερη γνώση μέσα από επαφές ή μεγάλα και μακρινά ταξίδια. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό και θα ανοίξεις τα φτερά σου προς άλλες κατευθύνσεις. Να προσέξεις πιθανά ατυχήματα που μπορεί να προέλθουν από βιασύνη ή θυμό. Πιθανόν να έχεις έντονη ερωτική ζωή αλλά καλά κρυμμένη γιατί δεν θέλεις να μάθει κανένας τι ακριβώς κάνεις και που πας.

Υδροχόος
Θα γίνεις το επίκεντρο σε ομάδες ή σε άλλες δραστηριότητες που έχουν σαν βάση την υποστήριξη των αδυνάμων και των αναξιοπαθούντων. Μπορεί ξαφνικά να κάνεις πράγματα πολύ δυναμικά για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν και θα παλέψεις για την αδικία και την ανισότητα. Ένας σύγχρονος ποπολάρος που ο καθένας με τον μοναδικό του τρόπο θα ξεχωρίσει αφού η διάθεση της προσφοράς προς το κοινωνικό καλό θα σε ξεπερνάει. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποκτήσεις φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και θα γίνεις υπέρμαχος των συμφερόντων πολλών ατόμων που έχουν την ανάγκη σου. Θα δουλέψεις πάντως πολύ δυνατά στο να πετύχεις τους στόχους σου και θα τα καταφέρεις αν παραμείνεις εστιαστμένος/η εκεί που αληθινά θέλεις να είσαι. Πάντα όμως μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας και φιλίας το οποίο σίγουρα θα σε διακατέχει. Η μακρόχρονη φιλία με ένα άτομο που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά ταιριάζετε και ιδεολογικά μπορεί να καταλήξει σε ένα φλογερό ειδύλλιο.

Ιχθύες
Θα ξυπνήσεις με τρόπο πολύ δυναμικό που όμως θα έχει υπόβαθρο ιδεολογικό, οπότε θα είναι καλύτερο για τον δικό σου χαρακτήρα. Επειδή μόνο όταν διαχειρίζεσαι αξίες βγαίνεις από το λήθαργο και επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου. Η επαγγελματική σου ανέλιξη θα είναι πολύ δυναμική γιατί εσύ θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και δεν θα αφήνεις κανέναν πλέον να σε κουμαντάρει. Αν υπάρχουν δύσκολες προσωπικές όψεις, σίγουρα θα δώσεις μάχες για την επικράτηση του ατομικού σου δικαίου αλλά και των άλλων που νιώθεις ότι είναι αδύναμοι ή περιμένουν από εσένα να δράσεις. Μπορεί να σε προσελκύσει αυτή την περίοδο η καριέρα στο στρατό ή σε άλλες «ειδικές δυνάμεις» που θα σε κάνουν να δώσεις μια καλή διέξοδο στην ενέργειά σου. Όσο πάντως έχεις την αγωνιστικότητα και το θάρρος να λες τη γνώμη σου, τόσο πιο δυνατά θα κινηθείς και γενικά θα ωφεληθείς σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιοσύνη, η ελευθερία και η αλήθεια θα είναι οι επιδιώξεις σου σε ό,τι κάνεις και σε συνδυασμό με ταξιδιάρικους στόχους θα βγεις από τη μονοτονία και την πλήξη. Για να παραμείνεις πιστός/ή σε μια σχέση θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια γιατί η τάση σου είναι να παίξεις, κυρίως αν δεν έχεις καλή σχέση αυτή την περίοδο.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Τοξότη: Παιχνιδιάρικος και ενθουσιώδης μας έρχεται και... φεύγει!

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved