Η εκκεντρική Αφροδίτη στον Υδροχόο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο στις 17 Φεβρουαρίου αργά το βράδυ και θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Μαρτίου

Η εκκεντρική Αφροδίτη στον Υδροχόο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Ομαδική, με ανοικτό πνεύμα και μεγάλη φιλικότητα η Αφροδίτη μπαίνει πλέον στον Υδροχόο. Διαφέρει από τα υπόλοιπα ζώδια με την έλλειψη κτητικότητας και τον προχωρημένο τρόπο σκέψης που τη διακρίνει, γι’ αυτό φαίνεται εκκεντρική σε ιδέες κυρίως αλλά και σε εξωτερική εμφάνιση. Θα δώσει το διαφορετικό της στίγμα και θα σε μάθει να αγαπάς ανιδιοτελώς.
Θα ευνοήσει περισσότερο τον Υδροχόο και θα δημιουργήσει μια διάθεση για εσωτερική εξέλιξη, με επίκεντρο και στόχο πάντα την βελτίωση των προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων.

Κριός

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση, αφού θα ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και θα μπεις σε νέους κύκλους φίλων, θα κάνεις κοινωνικά ανοίγματα και θα δημιουργηθούν καινούργια ερωτικά ειδύλλια. Ο τρόπος που θα κινηθείς θα είναι άνετος και εύκολος και θα πιστέψεις τελικά ότι ο ασφαλέστερος δρόμος για τον έρωτα είναι η φιλία. Θα αναπτύξεις θετική στάση απέναντι σε όλα τα κοινωνικά θέματα ή σε αυτά που αφορούν ομάδες. Θα υποστηρίξεις όσα άτομα θα έχουν την ανάγκη σου και την βοήθειά σου. Στα επαγγελματικά σου ίσως ανοίξει μια πόρτα μέσω νέων ενδιαφερόντων και καινούργιων ασχολιών.

Ταύρος

Θα ξεκινήσει μια περίοδος για σένα που εκ των πραγμάτων θα έχεις φιλική και ανοικτή διάθεση προς τα άτομα που έχεις επαγγελματική συνεργασία αλλά και κοινωνικές επαφές. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα σου είναι και πολύ εύκολο γιατί πιθανόν να χρειαστεί να βγεις έξω από τα δικά σου στεγανά αλλά και τις απόλυτες πεποιθήσεις σου. Αλλά αυτό το διάστημα όλα είναι πιθανά, ακόμα και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα, επειδή θα σπάσεις κάποια εσωτερικά δεσμά που σε περιόριζαν σε μια συγκεκριμένη στάση. Οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοποριακό σε θέματα δουλειάς και κυρίως στο πώς διαχειρίζεσαι τις κρίσεις θα πρέπει να το ακολουθήσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Η πορεία σου πλέον είναι διαφορετική και ανεβάζεις τον πήχη με ποιοτικά κριτήρια που σε βοηθάει κυρίως στο να αλλάξεις τον πνευματικό σου προσανατολισμό. Πιθανόν να ξεσηκωθείς για να ολοκληρώσεις κάποιες σπουδές που είχες αφήσει στην μέση κι αυτό θα γίνει πολύ γρήγορα γιατί μπορεί να έχεις την υποστήριξη και από μια ομάδα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα. Το καλό είναι ότι θα βλέπεις ένα παράθυρο ανοικτό και αυτό είναι που θα σε αναβαθμίσει εσωτερικά και εξωτερικά. Μια φιλική σχέση με ένα άτομο από απόσταση πιθανόν να μετατραπεί σε ένα απρόσμενα δυνατό ειδύλλιο. Η βάση θα είναι πάντως η σωστή επικοινωνία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Όλα παίζονται αυτό το διάστημα, αφού θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να συμπορευτείς με άτομα και καταστάσεις που πιθανόν να μην σου πηγαίνουν ή να μη σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αλλά θα καταφέρεις να απελευθερώσεις κομμάτια ακόμα και της σεξουαλικότητάς σου και να δουλέψεις πάνω σε κάποια εσωτερικά μοτίβα που φοβόσουν να αγγίξεις, έστω και επιφανειακά. Δεν θα διστάσεις να αποδεχτείς κάποιες φοβίες σου και μάλιστα να αποφασίσεις να δουλέψεις πάνω σε αυτές. Η υποστήριξη από ένα οργανισμό ή από δημόσιους ή κοινωνικούς φορείς μπορεί να είναι άμεση και αποτελεσματική. Το μυστικό φυσικά είσαι εσύ που θα γίνεις περισσότερο ανοικτός/η και φιλικός/η με οποιοδήποτε άτομο έρχεσαι σε επαφή και αυτό γενικά βοηθάει σε ό,τι κάνεις.

Λέων

Η ενεργοποίηση του άξονά σου θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση σε ό,τι κάνεις αλλά και θα σε δραστηριοποιήσει, ώστε να κινηθείς απέναντι στους άλλους ανοικτά και φιλικά. Πιθανόν η ιστορία με ένα Υδροχόο να ανοίξει και πάλι και με ανανεωμένη διάθεση αλλά και φιλική συμπεριφορά θα διεκδικήσεις ακόμα και ένα κομμάτι που παλιά πίστευες ότι δεν θα το πάρεις. Τώρα όμως με την δική σου πρωτοβουλία και την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα γίνουν αρκετά καλά πράγματα. Η πιθανή απόφαση να συζήσεις ή να προχωρήσεις πιο πολύ με το πρόσωπο που είστε μαζί θα σου δώσει την δυνατότητα να απολαύσεις περισσότερο την συντροφικότητα. Πιθανόν μια καινούργια συνεργασία να σε βοηθήσει να βγάλεις όλο το εύρος των δυνατοτήτων σου και των ικανοτήτων σου.

Παρθένος

Θα αλλάξεις για ένα διάστημα, αφού θα μπουν στην ζωή και την καθημερινότητά σου νέες δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Το καλό είναι ότι θα γίνεις περισσότερο ανοικτός/η σε οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοποριακό που θα σε οδηγήσει στην προσωπική ανάπτυξη. Θα αναζητήσεις την ηρεμία και την αρμονία στον εργασιακό σου χώρο και πιθανόν να συμμετέχεις με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ομάδες, ακολουθώντας περισσότερο άτομα με πρωτότυπες ιδέες. Ένα ρομάντζο που μπορεί να σε ξεσηκώσει ίσως προέρχεται και πάλι από τον χώρο της δουλειάς σου. Θα αναζητήσεις αλλαγές στην διατροφή, με στόχο την ανανέωση του δέρματος και του σώματός σου.

Ζυγός

Μπαίνεις σε μια πολύ ερωτική περίοδο η οποία θα σου αλλάξει κατά κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σου, αφού πλέον θα βγαίνεις πιο συχνά έξω και θα γνωρίζεις συνέχεια νέα πρόσωπα που κατά την γνώμη σου θα δένουν περισσότερο με σένα. Η φιλικότητα και το άνοιγμα θα δώσουν μια ιδιαίτερη λάμψη στην προσωπικότητά σου γιατί θα νιώθεις πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα επιχειρήσεις με μεγαλύτερο θάρρος και εμπιστοσύνη να πετύχεις στο θέμα ενός παιδιού. Η κινητικότητα, μαζί με ένα ασφαλές ρίσκο στα επαγγελματικά σου σίγουρα είναι απαραίτητα για να μπορείς να εξασφαλίσεις μια σημαντική αλλαγή.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες μεγάλες αλλαγές, κυρίως εσωτερικές, για να μπορέσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς που θα σε βγάλουν έξω από τα δεδομένα σου. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να ταράξεις για λίγο τα νερά που συνήθως κινείσαι γιατί έτσι θα κάνεις ανοίγματα με φίλους και άτομα που ακολουθούν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πιθανόν να αποφασίσεις να μεταμορφώσεις τον χώρο του σπιτιού σου και να προσθέσεις μοντέρνες πινελιές και κυρίως πολύ εξτρίμ για τα δικά σου γούστα αλλά θα το τολμήσεις γιατί το έχεις ανάγκη. Μπορεί να δοκιμάσεις να μιλήσεις ανοικτά για τα συναισθήματά σου και αυτό θα σε ανακουφίσει αρκετά γιατί θα βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε σε κάνει να παραμένεις στάσιμος/η.

Τοξότης

Θα κάνεις ανοίγματα στην επικοινωνία και γενικά στο οτιδήποτε με το οποίο ασχολείσαι αυτή την στιγμή. Η τάση σου για μοίρασμα με άλλα άτομα θα σε ωθήσει να μιλήσεις ανοικτά -αλλά πάντα σε φιλικό τόνο- ακόμα και για πράγματα που σε αναστατώνουν ή πιθανόν σε κάνουν να πονάς. Το ταξίδι για την γνώση αλλά και με μια ομάδα φίλων ή ατόμων που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σε βοηθήσει να έχεις νέες εμπνεύσεις σε ό,τι κάνεις. Η σχέση που μπορεί να δημιουργήσεις με ένα άτομο θα είναι αρχικά μέσα σε κίνηση γιατί πιθανόν να σας χωρίζουν οι αποστάσεις. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι θα πετάξεις από μέσα σου τις αρνητικές πεποιθήσεις και θα οδηγηθείς σε θετικά συμπεράσματα, ακόμα και σε θέματα που μέχρι τώρα σε είχαν ταλαιπωρήσει.

Αιγόκερως

Αναζητάς την οικονομική βελτίωση, μέσα όμως από μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Αλλά θα προσπαθήσεις με ένα καινούργιο άνοιγμα σε φορείς ή με πιο ανοικτούς ορίζοντες γιατί έχεις πραγματικά την ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, επειδή νιώθεις ότι τελματώνεις. Η διαφορετικότητα σε γνώσεις και σε ενδιαφέροντα των συνεργατών πιθανόν να σου δώσουν αυτό το κάτι που εσύ αναζητάς. Το καλό είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες και τύχη, οπότε θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κερδίσεις χρήματα. Να προσέξεις όμως τις σπατάλες πάνω στα προσωπικά σου έξοδα αλλά και τις εξτρίμ αγορές γιατί το ενδιαφέρον σου μπορεί να στραφεί σε πρωτοποριακά, τεχνολογικά είδη. Στην ερωτική σου ζωή θα απελευθερωθείς από ταμπού και κυρίως από φόβους σύγκρισης.

Υδροχόος

Σίγουρα είναι η εποχή που θα χειριστείς πιο εύκολα όλες τις αξίες και τις ιδέες που κουβαλάς μέσα σου και αυτό πρωταρχικά θα σε αναβαθμίσει γιατί θα καλυτερεύσει η τρέχουσα καθημερινότητά σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ανοίξεις εύκολα την πόρτα στο καινούργιο και στο πρωτοποριακό και -γιατί όχι;- στο εκκεντρικό, αφού θα θέλεις να ξεχωρίζεις, όμως με ένα τρόπο θετικό, σπάζοντας συμβάσεις και τα καλούπια. Σε ό,τι κάνεις θα συμμετέχει περισσότερο η καρδιά σου παρά η διανόηση και δεν θα είσαι αποστασιοποιημένος όπως συνήθως. Οπότε θα έχεις άνεση που σίγουρα θα σου δώσει και μια πιο ανοικτή διάθεση προς όλους και όλα. Η εμπιστοσύνη θα σε συνοδεύει παντού γι’ αυτό θα έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις εδώ καιρό, είτε σε συνεργασίες και οικονομικά, είτε στην ερωτική σου σχέση που τώρα θα σου φανεί πιο εύκολη, είτε στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς σου.

Ιχθύες

Η φιλική σου διάθεση θα είναι περισσότερο εμφανής και θα αναζητήσεις πιο εύκολα να κάνεις παρέες και επαφές ακόμα και με άτομα που είχατε χαθεί. Το μυστικό σου είναι ότι θα δεν μιζεριάσεις, ούτε θα έχεις εκείνη την θέση του οσιομάρτυρα. Αντίθετα, θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στο να μοιράζεσαι την αλήθεια κυρίως με τα άτομα που είσαι πολύ κοντά. Από την άλλη, μπορεί να μπεις σε μια σχέση με εμπόδια αλλά θα το κάνεις πολύ συνειδητά γιατί θα δείχνεις ότι τελικά έχεις απελευθερωθεί και δεν θέλεις αποκλειστικότητες. Πιθανόν αυτό να κρατήσει για λίγο αλλά για όσο κρατήσει εσύ θα το ζήσεις με τον δικό σου, αξεπέραστο τρόπο. Θα τα φιλτράρεις όλα, περισσότερο μέσα από μια πρωτοπόρα στάση ζωής κι αυτό είναι το φάρμακο για να ξεκολλήσεις ακόμα και από χρόνιες, ψυχοφθόρες και δύσκολες καταστάσεις. Η διάθεση για να βοηθήσεις και να στηρίξεις άτομα που έχουν αυτή την στιγμή ανάγκη θα είναι πολύ έντονη αλλά συγχρόνως δεν θα σε συνθλίβουν οι μεγάλες ευαισθησίες σου.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved