Η περιπετειώδης Αφροδίτη στον Τοξότη - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βοηθήσει κυρίως Τοξότες, Κριούς, Λιοντάρια, Ζυγούς και Υδροχόους...

Η περιπετειώδης Αφροδίτη στον Τοξότη - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, τα μεγάλα πάθη αποσύρονται και ξεκινάει μια εξωστρέφεια που θα βοηθήσει όλων των ειδών τις σχέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Η σύνδεση με την εσωτερική επίγνωση θα γίνει άμεσα και θα ανεβεί ο πήχης όλων των καλών και αισιόδοξων προσδοκιών. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βοηθήσει να γίνουν πολλές θετικές αλλαγές κυρίως σε Τοξότες, Κριούς, Λιοντάρια, Ζυγούς και Υδροχόους. Μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου ο αέρας της Αφροδίτης θα συνεπάρει ακόμα και τους λιγότερο αισιόδοξους.

Κριός

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα βιώσεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα μέσα σου ότι όλα θα πάνε καλύτερα και η σχέση σου θα εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα από ότι άλλες φορές. Το περιπετειώδες πνεύμα που θα επικρατήσει στη ζωή σου θα σε κάνει να δημιουργήσεις ένα καινούργιο πιο ποιοτικό υπόβαθρο που θα αφορά κυρίως την προσωπική σου εξέλιξη. Θα ξεφορτωθείς όλη την αρνητικότητα που μπορεί να σε ταλαιπωρεί αυτό το διάστημα και θα βιώσεις καλύτερες εμπειρίες με οποιοδήποτε άτομο και αν είσαι. Το εξωτερικό και τα ταξίδια θα είναι πιο εύκολα να γίνουν αυτή την περίοδο σε συνδυασμό με τα οικονομικά σου που θα εξελιχθούν ταχύτατα αν έχεις δουλέψει στοχευμένα.

Ταύρος

Η φύση σου είναι σοβαρή και πολύ υπεύθυνη απέναντι στο υλικό κομμάτι της ζωής. Λόγω της ανασφάλειας που νιώθεις τις περισσότερες φορές, βιώνεις εσωτερικούς αφορισμούς και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να εκφραστεί και να κάνει τις «τρέλες» του. Η σκέψη σου όμως για έναν Τοξότη είναι τόσο δυνατή που δεν γίνεται με τίποτε να αλλάξει το σκηνικό που είναι μέσα σου. Οπότε θα δικαιωθούν και οι αισιόδοξες προσδοκίες σου που συνήθως τις πας στην άκρη και λειτουργείς με τη λογική, γιατί έτσι θεωρείς ότι είναι το σωστό. Η αλλαγή μέσα στον εργασιακό σου χώρο θα σε κάνει να νιώθεις ότι ένα κύμα ελευθερίας μπαίνει πλέον στην ζωή σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου δημιουργήσει την τάση να ξεφύγεις πλέον από τα αυστηρά κριτήρια και τους περιορισμούς που ήδη έχουν μπει στις πολύ στενές σου σχέσεις. Και για λίγο θα ανακουφιστείς. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσεις μια μεγάλη αλλαγή και κάπως θα αναπνεύσεις από τους τεράστιους αυτοπεριορισμούς. Επίσης θα συναντήσεις πολύ θετικά και σημαντικά άτομα τα οποία σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για να κάνεις κάτι καλύτερο σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και σχέσεων. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ένα βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σου και να φιλοσοφήσεις τη ζωή δίνοντας μια πιο ευρύτερη έννοια στην ελευθερία.

Καρκίνος

Παρόλο που πλέον έχεις αναλάβει καθήκοντα τα οποία σε δεσμεύουν και σε υποχρεώνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα από την προσωπική σου θεώρηση, ένα νέο κύμα ελευθερίας σε βοηθάει να εκφράσεις τον εαυτό σου με τρόπο που είναι απελευθερωμένος από τα πρέπει και τα κοινωνικά καλούπια. Επίσης η λίμπιντό σου θα εκφραστεί πολύ δυναμικά και η ευαισθησία που πολλές φορές σε κουράζει και εσένα τον/την ίδιο/α θα πάψει για λίγο καιρό να είναι τόσο έντονη. Η διαίσθησή σου θα αυξηθεί και θα μπορείς με μεγάλη άνεση και ευκολία να κάνεις συνεργάτες ακόμα και άτομα που παλιά δεν είχατε καμία συνάφεια. Αν είσαι πάντως ανοικτός/η θα πάρεις πολλά πράγματα.

Λέων

Δικαιώνεσαι επιτέλους στον ερωτικό αλλά και στον δημιουργικό τομέα και αυτό θα είναι η νίκη αυτής της περιόδου. Σε περίπτωση που είσαι σε μια σχέση θα πάς πολύ καλύτερα και θα έρθετε πιο κοντά. Θα σταματήσει έστω και για λίγο η έντονη κριτική και θα βιώσεις μια νέα πραγματικότητα περισσότερο αισιόδοξη αλλά και τυχερή. Αυτό που θέλεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου θα έρθει και μάλιστα με έναν εύκολο τρόπο. Ο Τοξότης στην πρώτη γραμμή και επί των επάλξεων αν δεν έχει μπει στην ζωή σου θα μπει αυτή την χρονική περίοδο με δυναμικό τρόπο. Οτιδήποτε κάνεις σε επιχειρηματικό επίπεδο θα πετύχει γιατί θα έχεις την εσωτερική βεβαιότητα ότι είσαι πλέον στον σωστό δρόμο.

Παρθένος

Αναστατώνεσται γιατί μια καινούργια περίοδος ξεκινάει στην ζωή σου. Και το νιώθεις πολύ έντονα αυτό μέσα σου γιατί όλα σου παρουσιάζονται καινούργια και μπορεί και ιδανικά. Σίγουρα μπορεί να υπερβάλεις αλλά αν δεν βάλεις τον εαυτόν σου σε μια υπερβολή δεν θα κάνεις το άλμα της αλλαγής. Μέσα στο σπίτι σου θα επικρατήσει επιτέλους ένα αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα και οι φίλοι θα σε επισκέπτονται συχνά αυτό το διάστημα. Ταξίδια και πολύτιμες νέες γνώσεις μπορεί να σου αλλάξουν την καθημερινότητα και η ημέρα σου δεν θα κυλάει τόσο μουντά η άχρωμα. Η αισιόδοξη στάση ζωής πάντως σίγουρα θα σου κάνει καλό.

Ζυγός

Ανανέωση όλων των σχέσεων σου κάτω από το πρίσμα της θετικής και αισιόδοξης στάση ζωής. Η οποία σίγουρα σε αναπτύσσει γιατί θα σε σπρώξει να τα βρείς ακόμα και με γείτονες η συγγενικές σχέσεις που είχατε για ένα διάστημα απομακρυνθεί. Ο φόβος του πρέπει θα σταματήσει και αυτό σίγουρα θα σε φέρει σε μια καλύτερη εσωτερική κατάσταση. Οπότε θα πετύχεις το ανώτερο καλό για σένα αλλά και για τους γύρω σου. Η μελέτη βιβλίων, κοντινά ταξίδια και τα επαγγελματικά ανοίγματα μέσα από ευχάριστες δημόσιες σχέσεις. Σίγουρα θα είναι τα δώρα σου. Γενικά θα αποτρέψεις την λογομαχία με άτομα εριστικά και θα προσπαθήσεις με ένα ευχάριστο τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το πολύ θετικό είναι ότι θα ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση η οποία σίγουρα θα είναι ένας μεγάλος έρωτας.

Σκορπιός

Η σκοπιμότητα στις κινήσεις σου και στον τρόπο έκφρασής σου θα μειωθεί για ένα διάστημα και θα κινείσαι πιο αυθόρμητα. Οπότε θα έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και αλήθεια σε ό,τι κάνεις και λες. Από εκεί που επικοινωνούσες σε βάθος και με νόημα, τώρα θα γίνουν όλα πιο ανάλαφρα. Τα μηνύματα που θα παίρνεις για τα οικονομικά θέματα θα σου προσφέρουν ανοίγματα και αφθονία και μάλιστα, αν κάνεις μια δουλειά που αφορά το γυναικείο φύλο θα επεκταθείς γιατί θα έχεις καλύτερες κοινωνικές σχέσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην υπερεκτιμήσεις καταστάσεις με άτομα που δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά και μετά να απογοητευτείς απότομα. Το καλύτερο είναι να κάνεις βήματα σταθερά και μικρά.

Τοξότης

Είναι η περίοδος που θα λάμψεις με ένα ιδιαίτερο τρόπο και αυτό θα σε βοηθήσει να γεμίσεις πάλι τις μπαταρίες σου, αλλά και να φορτσάρεις πάνω σε πολύ προσωπικά θέματα. Η αισιόδοξη στάση θα σε βοήθησει να ξεπεράσεις πολλά από τα κακώς κείμενα που ήδη έχουν δημιουργηθεί αλλά και να σπάσει το εμπάργκο του Κρόνου από το οποίο έχεις αυτοπεριοριστεί. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσεις μια αλλαγή η οποία θα σου δώσει και πάλι ελπίδες ότι όλα θα γίνουν καλύτερα. Το πιο σημαντικό δώρο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα είναι η θετική στάση ζωής αλλά και η ενσυναίσθηση για όλα τα υπόλοιπα άτομα που είναι κοντά σου, επειδή θα καταλάβεις την αλήθεια τους και δεν θα τους κρίνεις αυστηρά.

Αιγόκερως

Μπαίνεις σε μια ήρεμη φάση και θα έχεις μια καλύτερη επικοινωνία με το εσωτερικό κομμάτι του εαυτού σου την οποία χρειάζεσαι άμεσα για να ξαναβρείς τον ρυθμό σου αλλά και να γεμίσεις τις μισοτελειωμένες μπαταρίες σου. Το να αποσυρθείς για ένα διάστημα από όλους και όλα δεν είναι και τόσο κακό, κυρίως αν έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Δεν είναι σίγουρο ότι με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα χαλαρώσεις και πολύ, αφού θα μπεις σε μια φάση που θα φλερτάρεις και θα παίζεις με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τον τελευταίο διάστημα. Λίγοι και εκλεκτοί θα είναι αυτοί που θα σε πλαισιώνουν και εσύ θα εμπιστευτείς περισσότερο, κάτι που σίγουρα θα σε ανανεώσει.

Υδροχόος

Φίλοι, ομάδες, βόλτες και μεγαλύτερη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, θα είναι οι κύριες αλλαγές στη ζωή σου, αφού είσαι ένα πρόσωπο που αγαπάς και τη δημοσιότητα και τις κοινωνικές σχέσεις. Το ενδιαφέρον σου για τους φίλους αλλά και τις ομάδες σε κάνει να εκφράζεσαι και να ζεις καλύτερα, οπότε όλο αυτό θα επεκταθεί και θα γίνει καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα σε στιγματίσει με καλό τρόπο, αφού το άτομο που θα γνωρίσεις θα είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά σου μέτρα. Μια επαγγελματική αλλαγή θα είναι για σένα το επόμενο βήμα. Να ξέρεις ότι εσύ είσαι ο δημιουργός στην ζωή σου και τώρα κάνεις αυτό που τελικά σου ταιριάζει.

Ιχθύες

Ανοίγεις τα φτερά σου και μπαίνεις πολύ ενεργά στο κοινωνικό παιχνίδι. Η εικόνα σου θα διαφοροποιηθεί και θα γίνει καλύτερη επειδή θα το έχεις αποφασίσει εσύ και θα είναι το μήνυμα της καρδιάς σου. Η απομόνωση που νιώθεις αλλά και η ευθύνη σε ότι κάνεις θα μετακινηθεί για ένα διάστημα και θα μπουν νέες προτεραιότητες οι οποίες θα σε κάνουν περισσότερο ενεργό/η κοινωνικά, με στόχο όμως την επαγγελματική σου ανέλιξη. Αισιόδοξες συνεργασίες οι οποίες θα έχουν μέσα τους και την τάση της υπερβολής, θα σε σπρώξουν να φύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να πιάσεις ένα μεγαλύτερο στόχο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα δουλέψεις σκληρά η δεν θα αγωνιστείς μεθοδικά και οργανωμένα.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved