Ο φιλικός Άρης στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό στις 13 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου

Ο φιλικός Άρης στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης από τις 13 Νοεμβρίου αλλάζει πόστο και μπαίνει πλέον στον Ζυγό, βοηθώντας σε να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η αλλά με ένα τίμημα. Το τίμημα είναι ο συμβιβασμός, παρότι μέσα σου μπορεί να βράζεις. Αν έχεις Άρη στον Ζυγό στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου θα ανταποκριθείς σε όλο το φάσμα των δημοσίων σχέσεων αλλά και των φιλικών συνευρέσεων.

Το πνεύμα της αισθητικής θα είναι πολύ ψηλό και γενικά οτιδήποτε αφορά ομορφιά, καλλωπισμό αλλά και συνεργασίες. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου και οι υποχωρήσεις μαζί με τους αμοιβαίες συνεργασίες θεωρούνται δεδομένες.

Κριός

Μετά από μια περίοδο δράσης, τώρα θα παραδοθείς στους άλλους με ένα τρόπο αρκετά αμφιλεγόμενο, αφού από την μια θα δείχνεις διάθεση για συνεργασία και από την άλλη θα βράζεις στο ζουμί σου αλλά θα φαίνεται ότι υποχωρείς γιατί δεν σε συμφέρει να χαλάσεις τις όποιες συνεργασίες σου. Το καλό είναι ότι θα επιδοθείς σε υπερβολές σε σχέση με την εμφάνισή σου και θα θέλεις να κάνεις οτιδήποτε σε κολακεύει. Οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο αρμονικές και κυρίως συντροφικές και θα αποφεύγεις τις εντάσεις με τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου, αν και κατά βάθος θα ξέρεις ότι απλά συμβιβάζεσαι.

Ταύρος

Η επιδίωξη μιας αρμονικής συνύπαρξης μέσα στο χώρο της δουλειάς σου θα σου δημιουργήσει μια πίεση γιατί θα πρέπει να μιλάς ή να επικοινωνείς παραπάνω από το κανονικό και ίσως να μην σου αρέσει και τόσο πολύ, μιας και δεν είσαι των μεγάλων ανοιγμάτων και αυτό θα σε κουράζει. Η διακόσμηση και σωστή διαρρύθμιση του χώρου θα σου κάνει καλό γιατί θα αναζητήσεις αρμονία χρωμάτων. Η προσεγμένη διατροφή θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις και να έχεις συγχρόνως την αρμονία του σώματος που τόσο επιζητάς, χωρίς όμως να σου είναι εύκολο γιατί για σένα οποιοδήποτε πρόγραμμα ξεφεύγει από τα δεδομένα σου σε κουράζει.

Δίδυμοι

Η σκέψη σου θα γίνει περισσότερο θετική πάνω στα ερωτικά θέματα. Το πάθος σου θα είναι πολύ έντονο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και σίγουρα θα νιώσεις μεγαλύτερη άνεση από άλλες φορές. Το ότι θέλεις να ασχοληθείς με επιχειρήσεις ή με δουλειές που έχουν και το ρίσκο μέσα θα είναι η πρόκληση που θα σε ωθήσει σε μια νέα πραγματικότητα. Η δημιουργική σου πλευρά θα βγει προς τα έξω και θα βιώσεις επιτυχίες. Η καλοπέραση αλλά και το θέμα ενός παιδιού θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα τα καταφέρεις, αν επιμείνεις με πείσμα. Αν είσαι μόνος/η μια καινούργια γνωριμία θα έρθει στην ζωή σου.

Καρκίνος

Θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις την ασφάλεια μέσα στο σπίτι σου αλλά με ένα τρόπο υπερβολικά έντονο και δυναμικό. Το ότι πρέπει να συνυπάρξεις αρμονικά ακόμα και με άτομα που μπορεί να μην συμφωνείς και τόσο, θα σε αναγκάσει να συμβιβαστείς περισσότερο από άλλες φορές. Η διπλωματία θα είναι απαραίτητη γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βρεις ισορροπίες. Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά αν δεν υποχωρήσεις, μπορεί τελικά να μείνεις μόνος/η και είναι κάτι που αυτή την στιγμή δεν σου αρέσει καθόλου. Η αυτοπειθαρχία σίγουρα θα σε βοηθήσει για να εναρμονιστείς ακόμα και με ένα περιβάλλον που κατά την γνώμη σου δεν σου ταιριάζει, επειδή όμως θα έχεις ανάγκη την επικοινωνία, αν την διακόψεις, ίσως βιώσεις μοναξιά.

Λέων

Θα βρεθείς με πολλούς φίλους και με άτομα τα οποία τα κατάλληλα για την ιδιαίτερη επικοινωνία που ψάχνεις να βρεις. Ό,τι και αν γίνει, ένα ταξιδάκι πάντως θα καταφέρεις να το κάνεις και μάλιστα με αγαπημένα πρόσωπα. Η αυτοβελτίωση μαζί με την θετική επιρροή από γνώσεις που θα είναι πολύ χρήσιμες για σένα ενώ θα μάθεις πολλά πράγματα, με ένα τρόπο εύκολο και απλό. Νέες εμπειρίες θα προστεθούν στο ενεργητικό σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να γίνεις ή να δείχνεις τουλάχιστον υποχωρητικός/η αλλά και διπλωμάτης/α.

Παρθένος

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και εσύ αυτό πού θα κάνεις είναι να ξεκινήσεις μια αλλαγή στον τρόπο που λειτουργείς στο θέμα των οικονομικών σου. Η διερεύνηση νέων πεδίων θα σε κάνει πιο ανοικτό σε προκλήσεις. Το ζητούμενο είναι η επικοινωνία αλλά και οι συμμαχίες με στόχο την δική σου εξυπηρέτηση. Εξ αιτίας της ανυπομονησίας που θα σε πιάσει μπορεί να στοχεύεις πολύ γρήγορα σε άτομα και σε συνεργασίες των οποίων όμως το παρελθόν πρέπει να διερευνήσεις. Το να φέρεις μια ισορροπία στη δουλειά σου, ακόμα και με άτομα που είχες κόντρες θα είναι η πρώτη σου επιδίωξη γιατί αν το πετύχεις, θα κερδίσεις χρήματα γρήγορα και εύκολα. Προσοχή μόνο μην μπλεχτείς σε διεκδικήσεις γιατί θα πρέπει να υποχωρήσεις και ίσως αυτό να μην σε συμφέρει.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου πλέον θα στραφεί προς τον εαυτό σου και μέσα από ατομικές προσπάθειες θα ισορροπήσεις σε δικά σου κομμάτια τα οποία θα σε οδηγήσουν προς μια προσωπική νίκη. Σίγουρα το ενδιαφέρον σου για να καλυτερεύσεις τον εαυτό σου σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης πιθανόν να είναι υπερβολικό κι ίσως να πέσεις στην παγίδα του ναρκισσισμού αλλά επειδή θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις δεν θα καταλάβεις πότε γίνεσαι υπερβολικός/η. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις τη χρυσή τομή για να μην αναγκαστείς να συμβιβάζεσαι ακόμα και με πράγματα που δεν συμφωνείς καθόλου. Επειδή θα έχεις μεγάλη ενέργεια, θα πρέπει να μην είσαι ανυπόμονος/η και να έχεις μια συγκεκριμένη στρατηγική σε ό, τι κάνεις.

Σκορπιός

Θα ασχοληθείς με υποθέσεις που δεν είναι στην πρώτη γραμμή και σίγουρα θα πρέπει να βοηθήσεις άτομα και καταστάσεις που έχουν την ανάγκη και την στήριξή σου. Πιθανόν μια σχέση να σε ταλαιπωρήσει γιατί όλα θα είναι ρευστά, επειδή θα βρεθείς να ισορροπείς πάνω σε τεντωμένο σκοινί και χωρίς να το καταλάβεις, θα είσαι κάπως μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα ανταγωνιστικά σπορ και ο αθλητισμός μπορεί να σου βγουν στην επιφάνεια και να θέλεις να διορθώσεις όλες τις ατέλειες που κατά την γνώμη σου έχεις. Οι πολλές υποχωρήσεις δεν σου πηγαίνουν αλλά θα αναγκαστείς να κάνεις σε αρκετά πράγματα πίσω και θα αποκτήσεις αυτή την ευελιξία που σου λείπει.

Τοξότης

Θα έχεις μια καλή ευκαιρία στα επαγγελματικά σου η οποία θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει για ένα διάστημα πίσω. Κυρίως θα αναπτύξεις όσο μπορείς τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και θα αυξήσεις τις φιλικές σου επαφές. Αυτό θα σε ενδυναμώσει γιατί είναι το μυστικό για να αποκτήσεις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον. Αν ασχολείσαι με την διαφήμιση ή μια ομάδα θα έχεις ένα κίνητρο για να βγάλεις το δημιουργικό σου κομμάτι. Η ερωτική σου επιτυχία θα έρθει μέσα από την φιλική προσέγγιση που θα κάνεις σε ένα πρόσωπο για να γνωριστείς με αυτό τον τρόπο καλύτερα μαζί του.

Αιγόκερως

Θα προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις και να εξωραΐσεις όλες τις δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου για αυτό θα προχωρήσεις σε συμμαχίες και συμφωνίες οι οποίες δεν θα είναι και τόσο εύκολες για σένα γιατί θα πρέπει να υποχωρήσεις, ακόμα σε θέματα που κατά την γνώμη σου είναι σημαντικά. Από την άλλη χρειάζεσαι μεγαλύτερους ελιγμούς για να βιώσεις μια διαφορετική πραγματικότητα. Η σχέση σου με την ομορφιά και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι αρέσεις θα είναι το ζητούμενό σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στο φόρτε της οπότε θα γνωρίσεις περισσότερα άτομα και αυτό θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς. Μπορεί να έρθεις σε κόντρα στις ιδέες σου ή να κάνεις υπερβολές αλλά έτσι θα αποκτήσεις μεγαλύτερες εμπειρίες.

Υδροχόος

Η ανεξαρτησία αλλά και το να είσαι καλά μέσα σου θα είναι το ζητούμενό σου. Πιθανές καταστάσεις που αφορούν στη δουλειά σου θα σχετίζονται περισσότερο με διακόσμηση, αρχιτεκτονική και δικαιοσύνη. Το εξωτερικό θα είναι ένα πεδίο που θα το εξερευνήσεις περισσότερο από άλλες φορές. Η ιδεολογία σου μπορεί να είναι δυναμική αλλά θα εμπεριέχει μεγάλη αλήθεια. Μια καινούργια ερωτική γνωριμία θα έχει και ένα ρομαντικό κομμάτι και αυτό σίγουρα θα σου αναπτερώσει το ηθικό γιατί έχεις πολύ καιρό να νιώσεις κατ' αυτόν τον τρόπο. Πάντως η ενέργεια σου θα είναι ισχυρή και θα διαπραγματευτείς ακόμα και δύσκολα πράγματα τα οποία άλλες εποχές δεν ήταν εύκολο.

Ιχθύες

Θα αναζητήσεις την αισθαντικότητα και μέσα από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που θα δώσεις στην προσωπική σου σχέση, θα αλλάξεις τα δεδομένα. Σίγουρα αυτό που αναζητάς μπορεί να μην είναι εύκολο να το αποκτήσεις χωρίς αρκετή προσπάθεια γιατί χρειάζεται ευρεία επικοινωνία που τις πιο πολλές φορές δεν διαθέτεις μιας κι έχεις τους δικούς σου κώδικες που συχνά οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται. Το να συμπράξεις με κάποια άτομα σε επαγγελματικό επίπεδο δε θα είναι τόσο εύκολο γιατί θα πρέπει να κάνεις κινήσεις που ίσως δεν συμφωνείς. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον θα κινηθείς και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα. Να αποφύγεις τις συνεργασίες που δεν έχεις διερευνήσει πολύ καλά για να μην υπάρχουν μπερδέματα.

Διάβασε επίσης:

Η συντροφική Αφροδίτη στον Ζυγό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved