Η ερωτική Αφροδίτη επιστρέφει στην Παρθένο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη επανέρχεται στην Παρθένο 8 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου

Η ερωτική Αφροδίτη επιστρέφει στην Παρθένο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη, μετά από αρκετό καιρό, φεύγει από το Λιοντάρι και αναλαμβάνει πιο ταπεινούς αλλά εξίσου ενδιαφέροντες ρόλους και περισσότερο χρήσιμους προς τους άλλους. Από τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι στις 8 Νοεμβρίου η τάση για καλοπέραση και ομορφιά θα κοντράρεται με την προσφορά, την υπηρεσία αλλά και την σχολαστικότητα. Η συμπάθεια κυρίως σε άτομα που έχουν προβλήματα και χρειάζονται βοήθεια θα είναι το κυριότερο μέλημά μας, εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο δεν είναι και η ιδανικότερη, αφού θεωρείται ότι είναι σε πτώση και σημαίνει ότι δεν σχετίζεται με τα ροζ σύννεφα του έρωτα που εκδηλώνει συνήθως αυτός ο πλανήτης. Όμως, μπορεί να προσφέρει σε ένα άτομο που έχει ανάγκη και κυρίως σε όποιο χρειάζεται στήριξη, υπομονή και αποδοχή.

Κριός

Τα κεφάλια μέσα. Ξεκινάει μια περίοδος πειθαρχίας που δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού θα φροντίζεις για θέματα υγείας και διατροφής τα οποία μερικές φορές σε κουράζουν γιατί πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος/η. Θα είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός/η κι εργατικός/η και αυτό θα βοηθήσει στο να ανεβάσεις το επίπεδο της δουλειάς σου. Η ξαφνική γνωριμία με έναν άτομο που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ίσως στον εργασιακό τομέα ή από τον συγκεκριμένο χώρο, θα ομορφύνει αυτή την περίοοδο και ίσως και να προχωρήσετε και παραπέρα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη θα σου δώσει ένα κίνητρο να ερωτοτροπήσεις λίγο παραπάνω αλλά πάντα μέσα από τα πλαίσια της προσφοράς και της υπηρεσίας με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να έχει την ανάγκη σου. Τα παιδιά που είναι μια μορφή της δημιουργίας του έρωτα θα παίξουν και αυτά ένα σημαντικό ρόλο σε θέματα αποφάσεων πάνω σε μια σχέση σου γιατί μπορεί να νιώσεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θα κάνετε μαζί οικογένεια. Η ανάγκη της έκφρασης που αφορά στις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είνα έντονη και πιθανόν να βρεθείς σε κλίμα πολύ θετικό για να πετύχεις πράγματα.

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σου θα περιοριστεί για λίγο αφού θα βρεθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνει καλά ή για να λυθεί το πρόβλημά του. Το σπίτι θα είναι ένα χώρος όπου θα στεγάσεις τον έρωτα σου αλλά πιθανόν η επικοινωνία να μην είναι και τόσο εύκολη γιατί δεν θα έχεις εκείνη την άνεση και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει. Ο κήπος, τα ζωάκια σου και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με φροντίδα και κυρίως μέσα στον χώρο σου θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, με στόχο να φτιάξεις ένα καλύτερο και πιο αρμονικό περιβάλλον.

Καρκίνος

Θα γίνουν θετικές αλλαγές, αφού θα ανοιχτείς και από εκεί που δεν ήξερες πώς να διαχειριστείς διάφορες υποθέσεις, ακόμα και θέματα σπουδών ή μιας καινούργιας επαγγελματικής δεξιότητας, θα γίνουν όλα εύκολα και εσύ θα χαίρεσαι που θα μπορείς να τα μοιράζεσαι με τους άλλους. Η ανάγκη για ζωή και για μάθηση θα σου ανοίξει ορίζοντες που δεν περίμενες. Το καλό είναι ότι θα κάνεις μικρά ταξίδια είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικά θέματα και από αυτά θα έρθει σύντομα μια επιτυχία. Η εξέλιξη και η γνώση θα αποκτηθούν περισσότερο από μετακινήσεις και συζήτηση, παρά από διάβασμα και σκέψεις.

Λέων

Θα έρθεις σε επαφή με τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες σου και αυτό θα σε υποχρεώσει να δράσεις για να διεκδικήσεις. Η εξασφάλιση θα είναι το ζητούμενο και αυτό θα σε κάνει να κινηθείς σε πολλές κατευθύνσεις, με στόχο να την αποκτήσεις. Η καλοπέραση και η φροντίδα του εαυτού σου θα είναι το ζητούμενο και το ίδιο θα ισχύει και με την δουλειά σου γιατί θα προσπαθήσεις να την κάνεις όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Η σίγουρη αγκαλιά, μαζί με την ζεστασιά που έχεις ανάγκη, θα σε κάνει να συμβιβαστείς με ένα πρόσωπο. Ο συνδυασμός εργασίας με χαρά θα σου φέρει μια ανανέωση που θα σου δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες για να εξελιχτείς.

Παρθένος

Έχεις την τιμητική σου. Οι συγκυρίες είναι όλες υπέρ σου και θα ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, με στόχο την βελτίωση και την αναβάθμιση της εικόνας σου. Θέλοντας να επιβεβαιωθείς, θα υποχρεωθείς κατά κάποιο τρόπο να ξεχάσεις για λίγο την συντροφικότητα και να στραφείς σε πιο προσωπικές ανάγκες. Η γλυκύτητα που θα εκπέμπεις θα προσθέσει στο «βιογραφικό» σου προσωπικές κατακτήσεις και από αυτές κάποια θα σου αρέσει πάρα πολύ. Γενικά, θα νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου αλλά αυτό ίσως σε συμπαρασύρει ακόμα και σε κάποιες υπερβολές.

Ζυγός

Θα αναζητήσεις την εσωτερική γαλήνη, μέσα όμως από την προσφορά και την παροχή υπηρεσιών στον καθένα που έχει πρόβλημα και το μοιραστεί μαζί σου. Η πνευματική τροφή σου που σχετίζεται με την ψυχική σου ηρεμία θα αποκτηθεί αυτό το διάστημα και παρόλο που δεν θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή που σε γεμίζει θα νιώσεις ότι μπορείς να γεμίσεις τα κενά σου. Η ψυχολογία και ο εσωτερισμός θα είναι μια απασχόληση στις ελεύθερες ώρες σου αλλά μπορεί να προχωρήσει και σαν επαγγελματική ασχολία. Μέσα από ένα κόσμο ονείρων, θα εκτονωθείς και θα βρεις τις ισορροπίες σου. Οι προσπάθειες να αγαπήσεις τον εαυτό σου θα πιάσουν τόπο.

Σκορπιός

Έχεις ανάγκη οι ιδέες σου να μπουν σε εφαρμογή και πάνω σε αυτό θα ασχοληθείς με πάθος. Όλο αυτό που κουβαλάς σχετίζεται και με την καλή εξέλιξη πολλών θεμάτων των φίλων σου ή μιας ομάδας στην οποία συμμετέχεις. Το καινούργιο και το ασυνήθιστο θα είναι για σένα ο στόχος αλλά να προσέχεις την αποξένωση που πιθανόν να προέλθει από άτομα τα οποία κατά την γνώμη σου δεν ακολουθούν την ιδεολογία σου. Η συντροφικότητα και συνεργασία θα είναι μέρος της αλλαγής σου. Η δυσκολία στο να καταφέρεις να κάνεις την ιδέα σου πράξη θα είναι τελικά το ζητούμενο αυτής της διέλευσης. Αν τα καταφέρεις όμως, θα έχεις λάβει το μήνυμα της Αφροδίτης.

Τοξότης

Έχεις ανάγκη να κάνεις τα κοινωνικά σου ανοίγματα τα οποία όμως θα συνδυάζονται με επαγγελματικές επιτυχίες και κέρδη. Πιθανόν, αν πρέπει να διαλέξεις επάγγελμα, να προσανατολιστείς κάπου που θα σου δώσει και μια ανάλογη κοινωνική αναγνώριση. Θα φροντίσεις ιδιαιτέρως την εξωτερική σου εμφάνιση και κυρίως θα κάνεις μια στροφή προς οτιδήποτε είναι υγιεινό και ωφέλιμο για το σώμα σου. Επειδή το καλό που κουβαλάς μέσα σου θα σχετίζεται και με την βοήθεια προς όσους έχουν ανάγκη, μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα η οποία θα έχει την μέριμνα και τη φροντίδα ατόμων με ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Αιγόκερως

Ορισμένες αρχές και ιδανικά που θεωρείς σαν στοιχείο για την εξέλιξη σου μπορεί να ξαναβγούν στην επιφάνεια αλλά με την χροιά της βοήθειας προς άλλα άτομα. Η ευρύτητα του πνεύματος θα βοηθήσει στο να ανοίξεις περισσότερο το μυαλό σου και να πετάξεις όλα τα ταμπού που σου δυσκολεύουν τη ζωή, χωρίς να σημαίνει ότι θα χάσεις εκείνη την ιδιαίτερη ηθική που σε χαρακτηρίζει. Η Νομική και ίσως οι σπουδές πάνω σε Πολιτικές Επιστήμες θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου. Μια νέα γνωριμία από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανή όπως επίσης από κάποιους φίλους που μένουν έξω και μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με ένα άτομο ιδιόρρυθμο αλλά πολύ μεθοδικό.

Υδροχόος

Μπορεί να σου βγει το ψάξιμο για την αγάπη και τον έρωτα, σαν μια βαθιά μεταφυσική ανησυχία η οποία θα σε σπρώξει να λύσεις όλα τα εσωτερικά προβλήματά σου. Η επιβεβαίωση μέσα από το σεξ, αρχικά ίσως έρθει εύκολα αλλά, αν δεν βρεθεί το κατάλληλο άτομο τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα γιατί μπορεί να το εκλάβεις σαν αποτυχία ή απόρριψη. Η στήριξη που περιμένεις από κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα θα έρθει αλλά δεν θα είναι στο βαθμό που περίμενες. Το ανικανοποίητο συναίσθημα, αν δεν ανακαλύψεις την εσωτερική σου αρμονία, θα είναι διαρκές.

Ιχθύες

Θα μπεις στα βαθιά και θα αναζητήσεις για μια ακόμα φορά την ιδανική συντροφικότητα και την συνεργασία. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δεν βοηθάει και πολύ αλλά θα πάρεις μια γεύση για το πώς θα μπορούσε να είναι η ιδανική σχέση. Επειδή μόνιμα θα ζητάς την έγκριση, μπορεί να νιώσεις απογοήτευση, αν δεν την πάρεις και αν είναι το λάθος άτομο να μην σε βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επιδιώξεις για συνεργασίες μπορεί να είναι ατέρμονες γιατί θα τις ψάχνεις πρώτα πολύ καλά. Η επιδοκιμασία από όλους είναι μια βασική σου ανάγκη αυτή την περίοδο που θα σε βάλει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις, προκειμένου να την αποκτήσεις. Επίσης, είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για γάμο ή να κλείσεις μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία.

Σχετικά άρθρα

Καλώς την Αφροδίτη στην Παρθένο!

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved