Ο μεγαλοπρεπής Άρης στο Λιοντάρι και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης περνάει στις 9 Αυγούστου στο Λέοντα και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου

Ο μεγαλοπρεπής Άρης στο Λιοντάρι και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης αλλάζει πόστο και μπαίνει πλέον από τις 9 Αυγούστου στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα. Και μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου θα δώσει μια καινούργια διάσταση στις καταστάσεις που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση και στη σταθερότητα των πραγμάτων. Επειδή ο Άρης στο Λιοντάρι ενεργοποιεί τη λίμπιντο θα προσπαθήσει να παίξει πολύ με την τύχη και γενικά οτιδήποτε προσφέρει δύναμη μέσω του ρίσκου, αφού το παιχνίδι της επιβεβαίωσης είναι πολύ ισχυρό. Συνεπώς οι διαθέσεις και οι συμπεριφορές θα είναι πολύ δυνατές έως ριψοκίνδυνες. Το καλό είναι ότι στο ζώδιο του Λέοντα δεν υπάρχει καθόλου ιδιοτέλεια, οπότε ο αλτρουισμός θα είναι επίσης στην πρώτη γραμμή.

Κριός

Η επιρροή του πλανήτη σου, του Άρη, θα είναι μεγαλειώδης αφού θα σε αναγκάσει να κάνεις πράγματα που θα μεγαλώσουν τη φήμη αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Το καλό είναι οτι δεν θα περιμένεις αλλά θα δράσεις πολύ δυναμικά στο να αλλάξουν οι καταστάσεις μέσα σου. Ο αρνητισμός που υπήρχε θα γίνει στην πορεία αισιοδοξία αλλά και θετική στάση ζωής. Η ερωτική σου ζωή σίγουρα θα εκτιναχτεί στα ύψη, αλλά κι εσύ δε θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Αν το παρατηρήσεις, θα διαπιστώσεις πως κάτι θα αλλάξει μέσα σου και θα σου δώσει τη δύναμη αλλά και τη σιγουριά ότι θα πετύχεις τα πάντα.

Ταύρος

Από εκεί που δεν το περιμένεις θα γίνεις ξαφνικά το επίκεντρο και θα βιώσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία θα είναι για σένα πολύ ποιοτική αλλά δύσκολη. Γιατί θα ανεβάσεις τον πήχη πολύ ψηλά και σαν αποτέλεσμα θα αναγκαστείς να κάνεις πράγματα τα οποία ίσως να μη σε χαρακτηρίζουν. Για να περάσεις ήρεμα το καλοκαίρ σου και δημιουργικά, άφησε τον εγωισμό στην άκρη και μη δημιουργείς σκηνές και θέματα για το αν σου δίνουν την ανάλογη σημασία τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι αρκετά δυναμική και η επιρροή του/της θα είναι πολύ έντονη στη ζωή σου. Πιθανόν να έχεις εντάσεις για να πετύχεις ένα στόχο αλλά τελικά θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Θα βάλεις ψηλά τους στόχους σου και θα πετύχεις, γιατί ο τρόπος που θα επικοινωνείς θα είναι το δυνατό σου κομμάτι. Το καλό είναι ότι θα δημιουργήσεις μια νέα επαγγελματική κατάσταση η οποία θα σε βοηθήσει να προβληθείς και να έχεις μια ιδιαίτερη λάμψη. Ταξίδια και σπουδές θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα βρεθείς να κάνεις πράγματα τα οποία έχεις ονειρευτεί εδω και πολύ καιρό. Η σκέψη σου θα είναι πολύ δυνατή και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ανασφάλειες. Αν σε απασχολεί το θέμα ενός αμαξιού θα λυθεί πιο εύκολα από άλλες φορές. Γενικά θα έχεις μια έξτρα βοήθεια και από συγγενικά πρόσωπα και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

Καρκίνος

Θα ασχοληθείς περισσότερο με το πως να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και αυτές είναι που θα σε σπρώξουν ώστε να απαιτήσεις να γίνουν πράγματα. Το οικονομικό θα σε σπρώξει να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και θα δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στο φαίνεσθαι. Ίσως να γίνεις περισσότερο ανοιχτοχέρης/α σε όλα αυτά που επιθυμείς να έχεις και σίγουρα θα το παρατραβήξεις, αλλά για σένα αυτό δεν έχει πλέον καμία σημασία. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις ρίσκου γιατί θα κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις με στόχο να εξασφαλίσεις το θαυμασμό από όσους σε περιβάλλουν. Η συναισθηματική εξασφάλιση που θα αναζητήσεις πιθανόν να γίνει με λάθος κινήσεις και να μην πετύχεις τελικά να δείξεις αυτό που θέλεις να δείξεις.

Λέων

Θα είσαι το επίκεντρο οπότε και εσύ να μην το επιδιώξεις θα γίνει αυτόματα, αφού θα έχεις μεγάλη δύναμη και θα την εκφράσεις με τρόπο πολύ δυναμικό. Η σχέση με τον εαυτό σου θα είναι σαφώς πολύ καλύτερη αλλά και ο αυθορμητισμός θα σε βοηθήσει να κατοχυρώσεις πολλά από τα πράγματα που ήταν στον αέρα. Η ντροπή σίγουρα θα πάει περίπατο για λίγο και αυτό είναι που τελικά θα σε απελευθερώσει. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός θα είναι πλέον πιο εύκολος και περισσότερο δυναμικός. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις κόντρα σε αρνητικές σκέψεις και γενικά σε οτιδήποτε σε εμποδίζει να κάνεις το δικό σου και να έχεις επιτυχία. Τα ηγετικά σου προσόντα θα βγουν περισσότερο με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο και ο αλτρουισμός σου θα σε βοηθήσει να δείξεις γενναιότητα σε καταστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Θα κρυφτείς κατά κάποιο τρόπο και θα προσπαθήσεις να περάσεις όσο μπορείς απαρατήρητος/η σε πολλά επίπεδα. Η σκέψη σου είναι σημαντικό να παραμείνει αισιόδοξη και παρόλο που ενεργοποιούνται τα πολύ εσωτερικά σου κομμάτια και θέλεις να κάνεις πράγματα τα οποία είναι δύσκολα. Θα τα καταφέρεις, γιατί όλα θα είναι με το μέρος σου. Οι σχέσεις σου θα γίνουν περισσότερο ζεστές και καθόλου τυπικές. Η στροφή προς μια κατεύθυνση περισσότερο ερευνητική θα σε βγάλει από την κατάσταση της λογικής και ίσως και της γκρίνιας. Ίσως να έχεις υπερβολική διαίσθηση για κάποια θέματα, τα οποία θα σε σπρώξουν να δεις μια διαφορετική πραγματικότητα. Η αυτογνωσία σίγουρα είναι το κομμάτι που θα κυριαρχήσει και θα σου κάνει γενικά καλό.

Ζυγός

Θα είσαι μέσα σε φίλους και σε άτομα τα οποία αγαπάς και νιώθεις πολύ καλά κοντά σου. Ευγενικές φιλοδοξίες και φιλοσοφικές εξάρσεις ίσως να είναι πολύ δυνατές και να σε σρώξουν να κάνεις πολλά πράγματα για τον κόσμο και την κοινωνία. Μερικές φορές μπορεί να απορροφηθείς από προσωπικά σου ιδανικά τα οποία θα σε κάνουν να ξεχάσεις ακόμα και την ίδια σου την πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό είναι η ενέργειά σου που θα μπορείς να τη διοχετεύεις με στόχο τη δική σου εξέλιξη, καθώς και οι επαγγελματικές πρωτοβουλίες και οι δυναμικές λύσεις σε πολλά θέματα. Το φιλικό ενδιαφέρον ενός ατόμου μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ δυνατό ειδύλλιο και τελικά να βρεις το άλλο σου μισό χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις.

Σκορπιός

Τα πράγματα ζορίζουν γιατί πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ και αυτό πιθανόν να σου δημιουργεί μια εσωτερική ένταση η οποία όμως είναι τελικά για το καλό σου. Γιατί θα κάνεις καινούργια πράγματα που θα προέρχονται από ιδανικά, τα οποία αυτήν τη στιγμή έχεις μέσα σου και τώρα θα τα κάνεις πραγματικότητα. Η εμφάνισή σου και γενικά οτιδήποτε προκαλεί εντύπωση θα σε απασχολήσει αρκετά. Γενικότερα, θα προσπαθήσεις μέσα από καλές πράξεις και ιπποτικές ή μεγαλόπρεπες κινήσεις να πάρεις το μπράβο και να κερδίσεις τα εύσημα. Η διάκριση στο κοινωνικό περιβάλλον θα είναι ένας στόχος που θα σε κάνει να αγωνιστείς πολύ για την καταξίωση σου. Η σφοδρή επιθυμία για ηγεσία σε ότι κάνεις μαζί με το κοινωνικό καθήκον θα είναι τα σημεία τα οποία θα δουλέψεις και θα αναπτύξεις περισσότερο.

Τοξότης

Ο Άρης εδώ θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα κακώς κείμενα αφού θα σε δραστηριοποιήσει με στόχο τη δύναμη και την επιτυχία. Στην πιο εύκολη κατάσταση θα σου δώσει ταξίδια, σπουδές, περιπέτειες που θα σε δραστηριοποιήσουν, δημοσιότητα και ένα κόκο ισχυρής δικαιοσύνης. Αν το προχωρήσεις πιο βαθιά θα έχεις προοπτικές εξέλιξης μέσα από τη φιλοσοφία την εσωτερική γνώση και την αυτογνωσία. Θα έχεις την άνεση να προβάλεις τις ιδέες σου με ένα φυσικό και εύκολο τρόπο. Θα αναπτύξεις ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις και πιθανόν το γράψιμο να είναι ένα από τα ξαφνικά σου ταλέντα. Ένα άτομο από το εξωτερικό μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και αργότερα την καρδιά σου. Θα είναι καλό να παλεύεις για ένα στόχο και για ένα ιδανικό γιατί έτσι θα εκφραστεί καλύτερα η ενέργεια του Άρη.

Αιγόκερως

Θα προσπαθήσεις ακόμα και ασυνείδητα να αποκτήσεις συναισθηματική και υλική ασφάλεια, αλλά σε ένα βαθύ επίπεδο που ούτε και εσύ καλά καλά θα αναγνωρίζεις από την πρώτη στιγμή. Κατά κάποιο τρόπο θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και τα αποθέματά σου. Χρειάζεσαι βέβαια προσοχή γιατί μπορεί να εξαντληθείς χωρίς να το καταλάβεις σωματικά και ψυχικά από την προσπάθεια να επιβιώσεις και θα πρέπει να λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Το τυφλό ένστικτο εδώ θα επικρατήσει και παρασυρόμενος/η από μια βαθιά λίμπιντο θα προσπαθήσεις να πολλαπλασιάσεις την περιουσία σου. Χρειάζεται προσπάθεια να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός/η και κυρίως πολύ έντονα σκληρός/η, με τον εαυτό σου κυρίως. Το σεξουαλικό ένστικτο θα είναι πολύ έντονο και μέσα από εκεί πιθανόν να αναζητήσεις την αναγνώριση από το άλλο φύλλο.

Υδροχόος

Αναγκαστικά ενεργοποιείσαι στο φουλ αφού ο Άρης επηρεάζει τον άξονά σου και δημιουργούνται έντονες καταστάσεις οι οποίες δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα χωρίς να έχεις την αποδοχή των πολύ στενών σου ατόμων. Μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικές και συναισθηματικές συνεργασίες με τους γύρω σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα είσαι πολύ ανταγωνιστικός/η και καταπιεστικός/η χωρίς να το καταλαβαίνεις. Η έντονη ανάγκη για αμεσότητα στη συντροφική σχέση θα σε κάνει να είσαι περισσότερο κολλημένος/η και εξαρτημένος/η πάνω σε πολλά θέματα. Η δραστηριοποίηση σε σχέση με τους άλλους μπορεί να σου φέρει εντάσεις γιατί θα υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετική οπτική. Η στάση σου γενικά θα είναι πολύ δυναμική και σίγουρα θα έχεις δυσκολίες στο να υπάρχουν σωστές ισορροπίες. Πρόσεξε τις συναισθηματικές μεγεθύνσεις γιατί μόνο έτσι θα ελέγξεις τα έντονα συναισθήματά σου.

Ιχθύες

Θα έχεις μεγάλη προθυμία να εργαστείς σκληρά και μεθοδικά γιατί κάπου έχεις μεγάλη ανάγκη να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Χρειάζεται να έχεις συνέχεια ενεργό δράση για να μην παρουσιαστουν ψυχοσωματικά θέματα και γενικά να μην νιώσεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Τα προβλήματα που μπορεί να βγουν ευτυχώς είναι μικρής διάρκειας και θα λύνονται εύκολα αφού θα μπορείς με ένα τρόπο να τα εκτονώνεις. Μέσα στην δουλειά σου μπορεί να υπάρξει ένα πρόσωπο που πιθανόν να σου δείξει περισσότερο ενδιαφέρον και σίγουρα να κολακευτείς. Γενικά, αναζητάς να κάνεις πράγματα που θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με τις ατομικές σου δυνάμεις και μέσα από αυτό να αποδεχτείς και εσύ περισσότερο τον εαυτό σου.

Σχετικά άρθρα:

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Λέοντας

Πως ξεχωρίζεις τον Λέοντα... μέσα από το πλήθος!

Λέων: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved